Czy miałyście kiedyś problem z zagospodarowaniem małej sypialni? Od zawsze chcieliśmy z mężem mieć sypialnię z prawdziwego zdarzenia czyli z duuużym łóżkiem, ale też nie chcieliśmy żeby zmieściło się w niej tylko łóżko a na sypialnię mogliśmy zagospodarować mały pokój. Najpierw zastanawialiśmy się jak wstawić łóżko czy pionowo czy poziomo żeby dostawić szafę, komodę...Nigdzie nie mogliśmy znaleźć pasujących mebli. W końcu po wertowaniu różnych stron internetowych o tematyce wnętrzarskiej znalazłam sklep, który miał w ofercie moją wymarzoną sypialnię. Chciałam Wam pokazać zdjęcie, ale jest za "świeża" na forum
Tak, więc łóżko wstawiliśmy pod oknem razem z szafkami nocnymi, komoda zmieściła się przy ściance koło drzwi a szafę wstawiliśmy przy najdłuższej ścianie co prawda dochodzi do łóżka, ale dzięki temu, że drzwi są rozsuwane nie ma żadnego problemu z wyciąganiem ubrań
A jak Wy sobie poradziłyście z mała sypialnią ![]()
1 2011-06-28 10:01:39 Ostatnio edytowany przez Majaka1 (2011-06-28 10:02:41)
Ja mam zamiar sobie też poradzić...
Chcemy zrobić sypialnie już wszystko kupione, pieniądze odkładaliśmy oj długo... Pokój mamy wąski i długi i na końcu okno i też mam problem jak to zrobić, bo pod oknem nie chce mieć głowy. W poprzek się mieści, ale nie będzie można przejść. Na razie stoi z głową pod oknem, ale dosunięte do jednej ściany a obok szafa a zaraz za drzwiami szuflady. Mam zamiar coś ztym zrobić, ale sama nie dam rady muszę czekać aż chłopak będzie miał trochę czasu wolnego..
Może ktoś się wypowie do tego czasu kto się zna na tym albo też ma podobny problem??