Pełno przyjaciół a nie mam się komu wyżalić... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Pełno przyjaciół a nie mam się komu wyżalić...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Pełno przyjaciół a nie mam się komu wyżalić...

Co zrobić kiedy ma się wokół pełno ludzi, ale jest się samotnym. Mam koleżanki, mama jest moją przyjaciółką ale pewnych rzeczy na przykład o moim związku nie mogę jej powiedzieć, bo będzie dawała mi rady z których wiem, ze nie skorzystam, mimo że wiem że będzie miała racje. I nie chce jej denerwować mówiąc że u mnie jest coś nie tak...koleżanki to samo...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pełno przyjaciół a nie mam się komu wyżalić...

Czasem tak po prostu jest..
niestety nie jesteś sama z takim problemem:(
też często czuje że nie mam do kogo sie odezwać komu wyżalić wypłakać

3

Pisz tutaj wink tutaj masz względną anonimowość, a udziela się tutaj wiele osób o różnych doświadczeniach życiowych i taka opinia na pewno będzie bardziej obiektywna.

4

jak to mówią
w tłumie też jesteśmy sami.

5

Piszesz pełno przyjaciół, a nie masz się komu wyżalić. Tzn., że to nie są Twoi przyjaciele. Przyjacielowi można powiedzieć wszystko bez wstydu i zahamowania.

6

Tak wygląda definicja przyjażni jak napisła Cupra, ale to teoria.W praktyce jest to nieco inaczej.Chyba że nie ma już prawdziwej przyjażni?

7

dokładnie... mało jest osób z którymi można porozmawiać sad a gadać można z każdym....

8

Wiesz to nie chodzi o wstyd, tylko o to że wiem co oni mi powiedzą co powinnam zrobić, i wiem że będą mieli racjie ale ja i tak tego nie zrobie.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Pełno przyjaciół a nie mam się komu wyżalić...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024