Witam wszystkich
szukam hmm.. porady? Jestem samotna, nigdy nie byłam w żadnym związku, wiadomo różnie w życiu bywa.. Jestem typem domatora, najchętniej i najbezpieczniej czuję się we własnym domu. Jednak brakuje mi osoby, kogoś z kim mogłabym porozmawiać. Moja przyjaciółka wyjechała na studia, mamy kontakt, ale mimo wszystko odczuwam pewien brak. Przede wszystkim brak faceta i nie wiem jak sobie z tym poradzić. Z natury jestem osobą, która sama radzi sobie z problemami i nie rozpowiada każdemu dookoła jak jest jej źle.
Co robić?
Jestem typem domatora, najchętniej i najbezpieczniej czuję się we własnym domu. Jednak brakuje mi osoby, kogoś z kim mogłabym porozmawiać.(...)
Co robić?
Wyjść z domu? ![]()
Albo poznawać nowych znajomych (jakieś ciekawe kursy, zajęcia) albo odnowić stare znajomości np. z Liceum
Tak na początek
Witam wszystkich
szukam hmm.. porady? Jestem samotna, nigdy nie byłam w żadnym związku, wiadomo różnie w życiu bywa.. Jestem typem domatora, najchętniej i najbezpieczniej czuję się we własnym domu. Jednak brakuje mi osoby, kogoś z kim mogłabym porozmawiać. Moja przyjaciółka wyjechała na studia, mamy kontakt, ale mimo wszystko odczuwam pewien brak. Przede wszystkim brak faceta i nie wiem jak sobie z tym poradzić. Z natury jestem osobą, która sama radzi sobie z problemami i nie rozpowiada każdemu dookoła jak jest jej źle.
Co robić?
Bardzo dobry pierwszy krok-zapisałaś się do tego forum!:) Nic nie stoji na przeszkodzie aby nawiązać nowe znajomości przez internet....z czasem może się okazać, że znajdziesz tutaj więcej przyjaźni niż ci się wydaje. Poszukaj wątku dotyczącego Twojej miejscowości. Poza tym nie bój się ludzi. Zapisz się na jakieś kursy (jw.) lub nawet na siłownię!Powodzenia.
Właśnie dlatego postanowiłam tutaj zajrzeć
myślałam o siłowni, ale sama nie chcę chodzić, zresztą za miesiąc wyjeżdżam do Niemiec na kilka miesięcy. Kursy to dobry pomysł, może kiedyś ![]()
Właśnie dlatego postanowiłam tutaj zajrzeć
(...) zresztą za miesiąc wyjeżdżam do Niemiec na kilka miesięcy. Kursy to dobry pomysł, może kiedyś
ŁOŁ
to będzie okazja do poznawania mnóstwa nowych ludzi. To wspaniałe, ciekawe i frapujące - życzę Ci powodzenia i samych dobrych, wspierających i miłych nowych znajomych. ![]()
6 2011-05-22 23:03:57 Ostatnio edytowany przez Samotn (2011-05-22 23:04:57)
buziaczeklove
Pora coś w życiu zmienić.
Musisz uwierzyć że istnieją faceci którzy potrafią zmienić przywiązanie do 4 ścian w inne. Zastąpią ulubioną poduszkę, obejmą podczas snu, pocałują na dzień dobry i pożyczą kolorowych snów na dobranoc. Ale kiedy będzie Ci źle, musisz im o tym mówić, bo my jesteśmy prości i staramy nie doszukiwać się problemów kiedy ich nie zauważamy.
A kiedy przyjdzie kryzys, mniejszy czy większy, powiedz że właśnie w tej chwili potrzebujesz wsparcia i że na pewno się odwzajemnisz.
Póki co nie miałam okazji poznać kogoś odpowiedniego dla siebie. Może mam zbyt wygórowane wymagania. Chciałabym mieć po prostu o czym z Nim porozmawiać, żeby nie brakowało Nam tematów, żeby mu na mnie zależało. Chciałabym tak zwyczajnie zakochać się z wzajemnością..