Witam serdecznie wszystkie Panie i nie tylko. Otóż chciałbym prosić was o rade co zrobić. Jestem mężem od 2 lat niestety ale mój związek z żoną wygląda jak brata z siostrą lub gorzej zero chemii dobrze że nie mamy dzieci bo to już była by katastrofa. Żona okazało się po ślubie że jest osobą nieodpowiedzialną leniwą zaglądającą do kieliszka itd. W domu praktycznie wszystko muszę robić ja od gotowania,prania, sprzątania po robienie zakupów. Obiadu np jeśli ja nie ugotuje no to wtedy zostaje obiad w knajpie albo czekać az zona nabierze chęci i ugotuje coś raz na miesiąc. Ale do rzeczy tak sie składa że poznałem pewna kobietę na początku nie wyglądało to na nic poważnego ale z czasem mogę stwierdziłem że zakochaliśmy się w sobie. Ona ma męża od 16 lat i dziecko z nim ale traktuje go jak zło konieczne. Jej mąż po prostu nie robi w domu kompletnie nic nawet żeby wymienić żarówkę ona musi to zrobić. Bardzo często się z nią spotykam codziennie smssujemy lub dzwonimy do siebie uważając na to żeby żadna z naszych dotychczasowych połówek nic nie odkryła gdy tylko jest okazja spotykamy się i kochamy. Ona chce się z nim rozwieść i związać się ze mną ja im dłużej to trwa mam takie same odczucia czy nie zostawić zony i nie związać się z nią nie wiem co robić doradźcie lub pytajcie o co chcecie odpowiem na wszystkie pytania.
Zakładanym tematom nadawaj tytuły adekwatne do ich treści .Jako nowa osoba na forum, zapoznaj się z regulaminem forum.
Moderatorka-apoteoza