Biust - pojawił się problem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Biust - pojawił się problem

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: Biust - pojawił się problem

Witam.

Nie znalazłam do tej pory takiego tematu, więc postanowiłam napisać.

Otóż kiedyś miałam idealną skórę na biuście, ostatnio ciągle wyskakują krostki(nad piersiami), zupełnie nie wiem co mam robić.

Męczy mnie to, muszę wyrzekać się bluzeczek, które pokazują trochę biust.
Lato się zbliża, nie wypada czegoś takiego pokazywać.

Dziękuję za odpowiedzi, rady jeśli w ogóle się pojawią.

Pozdrawiam Serdecznie smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Biust - pojawił się problem

W sumie nie wiem czym można na to poradzić. Pytanie tylko czy to są jakieś zmiany trądzikowe czy może jakaś wysypka. Pamiętam, że ja też miałam takie problemy, tylko, że to przechodziło. Najpierw pojawiły mi się takie krosty na plecach i po jakimś czasie zniknęły, później nad biustem i też już ich nie mam. Myślę, że to przejściowe. Jeśli nigdy nie miałaś problemu z trądzikiem a krosty zamiast znikać będą się rozrastać to myślę, że powinnaś udać się do dermatologa.

3

Może to jakieś potówki? Lub uczulenie na krem, perfumę...

4

Obstawiam, że to może być uczuleniowe, mi się np. robią na dekolcie takie czerwone placki po kąpieli, ale po pewnym czasie znikają

5

domatorka- to o czym piszesz to zupełnie cos innego:) te czerwone rozlane plamy (które ja też mam) pojawiają się na dekolcie w momencie dużej ciepłoty, sauny i tez w stanach dużego stresu.. u mnie zawsze w tym drugim przypadku.... zawsze jak zdawałam jakies egzaminy, przeprowadzałam trudne rozmowy byłam cała w czerwwonych plamach na dekolcie- nie powiem... przynosi mi to wstyd:/

no to nie są takie czerwone plamy, tylko krostki..
nie nanoszę na tą część perfum, kremów.. dlatego dziwi mnie to, że krostki się pojawiają..
może peeling..? a może krem nawilżający lub balsam..? bo może moja skóra jest za sucha..
zacznę coś z tym robić, jeśli przez 2 tygodnie nie zobaczę różnicy, chyba wybiorę się do dermatologa

7

Myślę, żebyś już zarejestrowała się do dermatologa. On chociaż powie od czego to jest albo co z tym robić. Nie ma co zwlekać, będziesz tylko niepotrzebnie się niepokoiła. smile Później to może przenieść się na większy obszar ciała i będzie trudniej zwalczyć.

8

Peeling odpada!Wszystko sobie nim rozniesiesz!Może to są tzw."potówki". Użyj balsamu nawilżającego i obserwuj czy pomoże.

9

Może spróbuj posmarować Alantanem, jak nie przejdzie, to najlepiej iść do dermatologa.

10

Byłaś u dermatologa? co to w końcu było? Zeszło Ci?

11

Koniecznie musisz się udaj do dobrego dermatologa.

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Biust - pojawił się problem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024