witam mam na imie marcin moja historia zaczela gdy kiedys poznalem dziewczyne o imieniu Weronika byla taka skromna ,inteligentna io bardzo piekna wlaczylem o jej wzgledy przez ok 5 lat i udalo mi sie zaczeslismy sie spotykac i to odrazu na powaznie bo czulismy jakbysmy znali sie od dawna i tak nam sie tez gadalo o wszystkim na kazde tematy .zamieszkalismy razem bylo bajecznie ona pokochala mnie jak nikogo w zyciu ufala mi wierzyla w kazde slowo wspolne plany i marzenia byla dla mnie jak zona sniadania do pracy obiady i wiele milosci z jej strony a ja ja zawiodlem nie szanowalem , oklamywalem i stracilem ale po jakims czasie wrocilismy do siebie nie bylo to co kiedys ona mi nie ufala i bala ze ja zranie i ponownie sie rozstalismy na 4 miesiace po czym przyszedlem do niej mowiac ze ja kocham ze to nie gra naprawde ja kocham i postaram zmienic . przyjela mnie mowiac ze w jej sercu jest milosc do mnie ale przygasla jest jak zar ktory sie tli i przygasa i ze bedzie bardzo ciezko by wznioecic znow plomien. probowalem walczylem chodzilem do psycholoha by mi pomogl tak bardzo chcialem z nia byc zrobilbym wszystko ale ona zaczela gdzies wychodzic wracac pozno nigdy przedtem tak nie robila ona nie lubila nawet z domu wychodzic okazalo sie ze jest w jej zyciu jeszcze ktos spytalem czy kocha go mowi ze nie ze nie kocha ale cos jest a spytalem czy mnie kocha mowila no wiesz kocham bo wiele nas laczylo ale nie ufa mi i raczej juz nigdy mi nie zaufa bo ja skrzywdzilem ..teraz minely dwa miesiace jak ja nie widze podobno od czasu do czasu spotyka z nim ale gdyby go kochala znajac ja nie chcialaby na chwile z nik rozstawac jak kiedys ze mna ..Kocham Ja ponad wszystko ja pragne by bylo jak kiedys wiem ze jestem w stanie zmienic dla niej i oddac jej tak by nigdy jej nie zawiesc..nie wiem jak sie do tego zabrac jakie kroki uczynic by jej nie odstraszyc ,by mie znow na nowo pokochala jak zdobyc jej zaufanie ,jak sprawic co robic by wrocila pomocy prosze moze ktos z was mial podobny problem , chcialbym zeby mnie kochala bo wiem ze w jej sercu jest miejsce dla mnie
Powód edycji: ortografia