Hej chciałam sie was poradzić bo nie wiem co robić tzn chcę pomóc koleżance która ma problem z alkoholem można tak powiedzieć ze wpadła w nałóg i pije codziennie parę piwek i myślę jak to zrobić może wy macie jakieś pomysły....??
Witam uważam że powinnaś z nią szczerze porozmawiac jakie ma kłopoty że musi pić.Wiem że to nie bedzie łatwe ale musisz jej pomóc rozmawiać z nią przebywać kobiety szybciej sie uzależniają niz mężczyżni dlatego też sadze ze pomoc musi przyjść szybko póki jeszcze nie zapóżno.Twoja przyjaciółka musi mieć jakieś poblemy że siega po alkohol może potrzebna jej bedzie pomoc specjalisty ale najpierw twoja czasami trzeba powiedzić szczerze koleżance że za dużo pije choć to dla obu stron bedzie ciężko Pozdrawiam
Powiem Ci ze ona sama wie ze wpadła w to i musi przestać pić... pomyślałam aby ja zaciągnąć do psychologa albo do klubu AA jestem przy niej cały czas pomagam jej tłumacze mówię...
Powiem Ci ze ona sama wie ze wpadła w to i musi przestać pić... pomyślałam aby ja zaciągnąć do psychologa albo do klubu AA jestem przy niej cały czas pomagam jej tłumacze mówię...
Dobrze pomyślałaś - twoja obecność doda jej odwagi - idź z nią ![]()
No tak pójdę... bo musze jej pomóc nie mogę jej tak zostawić nie może ma dla kogo przestać pić...