Jak dalej zyc - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Jak dalej zyc

Bylem z swoja zona 5 lat od dwuch lat malzenstwem w miedzyczasie po slubie cos sie popsulo chyba z powodu braku kasy i obowiazkow byl okrez ze juz zwatpilem w to ze ja kocham ona w tym czasie miala romans dowiedzialem sie o tym i prawie ja zostawilem ale zostalem potem nadazyla sie okazja wyjazd do anglii ona miala dojechac do mnie z synem i nagle dowiedzialem sie ze dalej spotyka sie z kochankiem pamietam ze przez telefon powiedziala mi ze to koniec wpadlem w szal wyzwalem ja ale potem zlosc przeszla. po dwuch tygodniach zjechalem do polski zeby ratowac swoje malzenstwo ale ona juz zdecydowala a ja i przenisla sie do niego zabierajac syna ja wrucilem do angli mowiac sobie niech i tak bedzie a z czasem zapomne ale stalo sie cos czego nie umim wyjasnic zaczolem coraz wiecej o niej myslec i z czasem zrozumialem ze to co robilem wszytko o co sie staralem robilem dla nich a wszytko teraz juz nie ma sensu zrozumialem ze kocham ich nad zycie ale jak teraz dalej zyc gdy jest juz na wszystko zapuzno coraz czesciej zagladam do kieliszka a nic nie daje zadnej radosci mysle tylko o nich i ile bym dal by moc chociaz wziasc ja za reke i isc na spacer a czasami juz sam nie wiem co sie ze mna dzieje wiem ze oni byli dla mnie wszytskim ale jaki to ma sens i jak dalej zyc pomuzcie

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak dalej zyc

Widzisz jak to jest z kobietami coś sie zaczyna psuc a one zaraz idą do innego,mam ten sam problem tylko nie z zoną tylko dziewczyną.Prosiłem ją,błagałem,ale ona nie chce juz naszego zwiazku i nic nie zrobisz,doceniamy coś jak naprawde to stracimy. ja juz walcze od miesiaca i nic z tego,jest tylko coraz gorzej,z tego wszystkiego na to wyglada ze ona juz mnie chyba nienawidzi.gdy by nie miała tego innego napewno było by wszystko ok,ale niestety ma!!

3

Pierwszy raz widzę tak dłuuugie zdanie bez ani jednej kropki, czy też przecinka. Skromnis, do miłości nie zmusisz. I wierz mi, ludzie przechodzą gorsze rzeczy. Jest mi naprawdę przykro z powodu tego co cię spotkało. W końcu to była twoja żona, i masz z nią dziecko. Pytasz się, jak żyć. Ano, po prostu iść przed siebie i starać sobie na razie znaleźć zajęcie. Będzie bolało, i będzie to wszystko wracać od czasu do czasu jak bumerang. I minie pewnie kilka miesięcy a może i lat, zanim znajdziesz kogoś innego kto będzie ją w stanie zastąpić. Ale będzie lepiej, głowa do góry.

4

skromnis123 napisał/a:

czesciej zagladam do kieliszka

To Ci napewno nie pomoże a wręcz w jej oczach staniesz się ....

Weź się za SIEBBBBBBBIE

5

Skromniś stało się i się nie odstanie, bynajmniej się nie zapowiada. postaraj się z ty pogodzić, będzie ciężko, wspomnienia  będą wracały, myśl o niej . Ale przecież masz jeszcze synka.  To go wez za rękę i idzcie razem na spacer.

6

mksudol napisał/a:

Pierwszy raz widzę tak dłuuugie zdanie bez ani jednej kropki, czy też przecinka. Skromnis, do miłości nie zmusisz. I wierz mi, ludzie przechodzą gorsze rzeczy. Jest mi naprawdę przykro z powodu tego co cię spotkało. W końcu to była twoja żona, i masz z nią dziecko. Pytasz się, jak żyć. Ano, po prostu iść przed siebie i starać sobie na razie znaleźć zajęcie. Będzie bolało, i będzie to wszystko wracać od czasu do czasu jak bumerang. I minie pewnie kilka miesięcy a może i lat, zanim znajdziesz kogoś innego kto będzie ją w stanie zastąpić. Ale będzie lepiej, głowa do góry.

a ja zauważyłam w tekście jedną kropkę ;P

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024