Witam wszystkie panie i panów - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Witam wszystkie panie i panów

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Witam wszystkie panie i panów

Witam wszystkich.Jestem Andrzej.Lat 22.Postanowiłem zapisać się do tego forum,dltego,że najbardziej interesują mnie tematy dla kobiet bardzo bolesne,o których starają się za wszelką cenę zapomnieć,i nie chcą o nich mówić bo się boją.Przez wiele lat słuchałem w TV,radiu,czytałem w gazetach jak głupi,psychopatyczni mężczyźni biją,upijają,mordują a przede wszystkim gwałcą kobiety.I nie biorą się(przepraszam za określenie)za te strasze kobiety,ale podstępnie gwałcą młode najczęściej nastoltaki,które wyszły na imprezę.Najpierw stawiają im drinki i długi czas rozmawiają,a później,jak już kobieta jest troszkę wypita,zabierają do ustronnego miejsca i tam dokonują przestępstwa zgwałcenia.Głupim męskim myśleniem jest to,że jak kobieta jest wypita,lub też jest po 2-3 drinkach,to jest łatwa i można Ją bez problemu zaciągnąć do łóżka.BZDURA! Kobiety nigdy w ten sposób nie wolno traktować.To jest odbieranie Jej racjonalnego myślenia,spokojnego życia,młodości.Po takim gwałcie kobieta czuje się winna.Wydaje jej się,że to ona jest winna,podczas gdy tak naprawdę jest ofiarą.

APEL DO FACETÓW!!!
Przestańcie w końcu traktować kobirty jak szmaty.To są też istoty ludzkie tak jak i wy,i zasługują na spokojne życie,które sxame sobie układają,a wy durni,popieprzeni gwałciciele niszczycie im to życie swoimi prymitywnymi potrzebami seksu.NAUCZCIE SIĘ WRESZCIE,ŻE JAK KOBIETA MÓWI NIE TO ZNACZY NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Witam wszystkie panie i panów

Zaskakujące przywitanie;)
Witam Cie andrew, mam nadzieję że się tu zadomowisz;)

3

Odp: Witam wszystkie panie i panów

Hmm... To przywitanie pasowałoby podczepić pod jakiś wątek smile No, ale WITAMY serdecznie i zapraszamy do wielu dyskusji na naszym forum smile

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Witam wszystkie panie i panów

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024