Proszę o pomoc i proszę napiszcie co o tym myślicie. Mój kolega z dawnych lat jest zonaty od ok. roku. Mamy po 24 lata. Kilka miesięcy temu spotkaliśmy się i się zaczęło... Kiedy dałam mu swój numer telefonu nie wiedziałam, że on jest żonaty, przysięgam, że tak było. Teraz wypisuje mi że jest we mnie zakochany, że to wszystko z dawnych lat nie minęło, pisze do mnie cały czas, jaka to nie jestem ładna, i gorsze rzeczy też pisze, w sensie, że chciałby się ze mna przespać itd... Nie wiem co robić bo on niby to pisze w żartach, ok zrozumiałabym kilka razy nawet...ale cały czas??? teksty typu słonko kochanie??? Moje kolejne pytanie brzmi jak to urwać?? Ja naprawde nie chce rozwalać związków, nie jestem tego typu kobietą.
I jeszcze jedno. Ostatnio przypadkiem wylądowaliśmy razem na imprezie, iiii ..całowałam sie z jego kumplem
:/ problem w tym, że kumpel sie nie odzywa (dlaczego???), a ten cały czas pisze.....Tamten chyba tez ma dziewczyne..Boże co za kołomyja ![]()
Powracam do pytania jak to przerwać???????
To chyba proste? Zerwać wszelkie kontakty i odsunąć się jak najdalej ![]()
Hmm.. czy ja jestem już aż tak stara? Za moich czasów zanim z kimś się zaczęłam spotykać, a tym bardziej całować - pytałam, czy jest wolny. Czy to aż takie trudne? Jedno pytanie, a tyle problemów rozwiązuje....
donieś o wszystkim jego żonie ![]()
ale tak całkiem poważnie, to proste .. nie odpisuj, ignoruj, unikaj, mozesz zagrozić, że poinformujesz jego żonę
Jest tylu facetów na świecie i do związku i do łóżka (taka prawda...) to niekoniecznie musi być żonaty.
Dla mnie tak zachowują się kreatury. Utnij kontakt, i już. Jak trzeba zmień numer telefonu, nie mam się nad czym zastanawiać.
Utnij kontakt, i już. Jak trzeba zmień numer telefonu, nie mam się nad czym zastanawiać.
Może jeszcze niech zmieni adres zamieszkania, zostawi znajomych, którzy go znają i się ukrywa, no bez przesady.
A skąd Ci to niby przyszło do głowy?
Widzę pogodny nastrój u koleżanki, w sam raz na Święta.
Zaproponowałam jedynie jedno z wielu rozwiązań jeśli gość byłby uparty, aż dziwne, że muszę to tłumaczyć.
Nie mam ochoty wchodzić w dalszą polemikę z Tobą na ten temat.
Wesołych Świąt.
DZIĘKUJĘ UCINAM KONTAKT NA AMEN. POZDRAWIAM WSZYSTKICH I WSZYSTKIM WESOŁYCH ŚWIĄT!
Mia, i tak trzymaj ![]()
I bardzo dobrze że zerwałaś kontakty bo nic by z tego dobrego nie wynikło
Teraz tylko trzymaj się tego, choćby nie wiem ile kaatował ![]()
Pozdrawiam:)