Erotyczne smsy z radia - od kobiet. Jak się tego pozbyć? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STYL ŻYCIA I SPOŁECZEŃSTWO KOBIECYM OKIEM » Erotyczne smsy z radia - od kobiet. Jak się tego pozbyć?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

1 Ostatnio edytowany przez pitufina (2010-12-13 23:25:11)

Temat: Erotyczne smsy z radia - od kobiet. Jak się tego pozbyć?

Hej dziewczyny.

Któregoś dnia słuchając radia Parada, postanowiłam wysłać smsa z odpowiedzią na pytanie konkursowe. I wysłałam, tylko przez swoje gapiostwo wplątałam się w głupią sytuację. Nie usłyszałam ostaniej cyfry numeru, na który trzeba było wysłać smsa i w odpowiedzi zamiast podziękowania za udział w konkursie dostałam dziwnego smsa. Treść brzmiała mniej więcej tak: 'Hej kochanie, jeśli chcesz zobaczyć moje nagie fotki, napisz na FOTKI na nr XXXX'. Od tego czasu non stop dostaję takie dziwne propozycje - tylko i wyłącznie od kobiet. Strasznie mnie ta sytuacja denerwuje, ponieważ niektóre z nich są naprawdę obleśne. Wiem, że sama przez swoje gapiostwo się w to wplątałam, ale może jest jakaś możliwość rezygnacji z tych 'usług'?

Jeśli macie jakieś pomysły, bardzo proszę o radę. Z góry dziękuję. Pitufina.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Erotyczne smsy z radia - od kobiet. Jak się tego pozbyć?

Tego się już nie pozbędziesz zmień numer

3

To nie są smsy z radia.
Jeśli wysłałaś smsa na jakiś konkurs,czy coś w tym stylu,musisz się liczyć z tym,że ten numer będzie już w ich bazie danych i co raz będą Ci podsyłać takie smsy,oczywiście niekoniecznie o treści erotycznej.
Niestety raczej nie da się nic z tym zrobić.Wystarczy,że raz wyślesz smsa do gazety,radia,czy telewizji już nie dadzą Ci spokoju spamami.Skargi,czy prośby niewiele dadzą.
Znam ten 'biznes' aż za dobrze,bo sama się tym kiedyś zajmowałam,nie polecam takiej pracy wink.

4

Masz rację, wpisałam zły temat wątku, bo to faktycznie nie są smsy z radia.

Ehh, trochę mnie podłamaliście. No ale cóż, muszę to po prostu ignorować i teraz już wogóle przestałam czytać te głupoty.

5

jeśli opcja zmiany nr odpada spróbuj udać się do swojego operatora. może zablokuje ten nr, bo wiem, że w mojej sieci jest taka opcja. nie wiem jednak, czy dotyczy też tych nr konkursowych...

6

lool2, tzn że jest opcja zablokowania pewnego numeru - żeby nie mógł do Ciebie pisać i dzwonić? Mam jeszcze jeden problem, ale ten akurat dotyczy zwykłego numeru, prywatnego.

7

Ale do Ciebie nie pisze jeden numer. Dużo firm wysyła spamy do jednej osoby.

8

właśnie nie wiem czy tego typu nry jak ten, który nęka Cię erotycznymi smsami też można zablokować, ale inne- normalne (np. Twojego wroga;)) tak, można. idź tylko do salonu i tam już powinni Ci dostarczyć informacji na ten temat.

9

No tak, fammefatale ma rację - to jest pewnie kilka różnych numerów. W tej chwili nie mogę tego sprawdzić, bo kasuję te beznadziejne smsy.

lool2, dziękuję za informację :] Jutro udam się do salonu i spróbuję coś załatwić, bo od pewnego czasu jakimiś bezsensownymi smsami nęka mnie jakaś dziewczyna, do której nie dociera, że pomyliła mumer tongue

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STYL ŻYCIA I SPOŁECZEŃSTWO KOBIECYM OKIEM » Erotyczne smsy z radia - od kobiet. Jak się tego pozbyć?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024