A może spróbuje, boje się ... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » A może spróbuje, boje się ...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: A może spróbuje, boje się ...

Witajcie,

Nazywam się Alicja i mam 30 lat. Za sobą tak wiele nieudanych związków i rozczarowań że już mam dość ... Faceci to nieodpowiedzialni ludzie, nie wiem czy ja jestem naznaczona ??? Pierwszy poważny związek seksoholik, drugi mitoman, a ostatni związek nuuuudaaaa......
Pisze do Was ponieważ chcę się poradzić. Wczoraj przypadkiem natrafiłam na stronę dla kobiet szukających mężczyzn obcokrajowców. Waham się czy tam się nie zarejestrować ale boję się kolejnego rozczarowania. Jak to było tan adres hmmmm , www kropka wifefrompoland kropka com
Poradźcie mi proszę czy warto próbować za granicą. Zaufali byście takiemu serwisowi. Jest napisane że za darmo, ale czy rzeczywiście? Pomóżcie

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: A może spróbuje, boje się ...

co do serwisu to nie wiem. nigdy nie można wiedzieć, czy jakiś serwis jest uczciwy. Zresztą na tego typu stronach roi się od oszustów więc na pewno trzeba być baaardzo ostrożnym.
co do zaufania... nigdy nie będziesz miała 100% pewności, że tym razem nie zostaniesz zraniona. Bez różnicy, czy będzie to polak, obcokrajowiec i czy poznany w realu czy na jakimś czacie...
Pytanie, czy może Ty za szybko się nie angażujesz? Niektóre kobiety tak bardzo potrzebują miłości i pocieszenia po wcześniejszym nieudanym związku, że zakochują się zbyt szybko, po czym okazuje się że to jednak nie to i znowu jest ból...

3

Rozumiem, że chcesz poznać faceta przez internet? Zdecydowanie odradzam. Wydaje mi się, że oni mogą bardziej Cię zawieść niż faceci poznani w realu. Poza tym nie masz pewności, czy osoba siedząca po drugiej stronie monitora, jest z Tobą szczera, czy może kreuje się na osobę jaką chciałby być,a w rzeczywistości nie jest.
Do tej pory trafiałaś na niedopowiednich,ale spokojnie, są jeszcze normalni faceci. Trzeba się uważnie rozejrzeć i nie skreślać po pozorach. Bo osoba która z wyglądu jest nieciekawa, może mieć wspaniałe wnętrze. smile

4

Zaryzykowałam. Stworzyłam tam profil, tj. na www kropka wifefrompoland kropka com . Teraz czekam na kontakt. Na razie napisał jakiś włoch. Piszemy sobie trochę. Może podszlifuję angielski hihi. Chciałabym aby się udało ... Zobaczymy jak będzie, spróbuje smile

5

Jak to mówią- bez ryzyka nie ma zabawy smile
Póki nie spróbujesz to się nie dowiesz
A tymczasem życzę powodzenia

6

Według mnie taka strona, to już na wstępie jakieś oszustwo. Adres bardziej kojarzy się z bazarem, na którym Polki wystawiają się szukając bogatych obcokrajowców. Jeżeli bardzo chcesz znaleźć porządnego faceta przez internet, nie rejestruj się na stronie, która służy tylko do randek albo do celów matrymonialnych.

7

Hm... Szukanie mężczyzny przez Internet jest pewnym rozwiązaniem. Zresztą z roku na rok coraz bardziej popularnym. Ale czy na pewno tego chcesz? Z tego co piszesz, to chyba jestes kobitą dość wymagającą. Zdaj sobie więc sprawę z tego, że osoba może bardzo ładnie o sobie napisać na swoim profilu, a na żywo... możesz się baaardzo rozczarować.

8

Witam jesli moge doradzić to jest fajny taki portal Sympatia .pl ja tam znalazłam bardzo fajnego faceta i pisalismy a teraz juz mielismy parę spotkań ,było cudownie i planujemy dalsze spotkania warto spróbować pozdrawiam

9

Do Cynamonowej :Właśnie o to chodzi że ja chcę poznać zamożnego mężczyznę z zagranicy.
Do Prostej : Widać nie byłaś tam, nie ma tam profili mężczyzn, tworzysz swój i czekasz aż ktoś do Ciebie napisze, sporo osób pisze, sensownych, z kasą i klasą ... mam nadzieje ...

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » A może spróbuje, boje się ...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024