To prawda-,,nie wchodzi sie dwa razy do tej samej rzeki,, - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MOJA NIESAMOWITA HISTORIA » To prawda-,,nie wchodzi sie dwa razy do tej samej rzeki,,

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: To prawda-,,nie wchodzi sie dwa razy do tej samej rzeki,,

Witam Drogie ,,Bywalczynie,, tego forum :)Ja już wcześniej dzieliłam się z Wami swoimi problemami w ,,Mojej niesamowitej historii,,Napiszę pokrótce jej ciąg dalszy...Wróciłam do męża ,choć wydawało by się,że wszystko stracone i przekreślone wspólne 30 parę lat małżeństwa!!!!!!I jestem z nim 8 i pół miesiąca iiiiiiiiiiiiiiii żałuję tego powrotu!!!!!!!!Liczyłam,że przez półtora roku naszej rozłąki przemyślał swoje postępowanie i się zmienił ale byłam w błędzie.Było ok tylko na początku przez jakieś dwa miesiące a potem znów to samo!Tzn kłamstwa,telefony od następnej kochanki z którą sie spotykał przez trzy miesiące i nie chce do tego przyznać!!!!!!!Znienawidziłam go całkowicie i już mi naprawdę nie zależy na naszym związku i napewno niebawem coś postanowię tyle,że nie będzie to natychmiastowa decyzja i tym razem przemyślę wszystko dokładnie,żeby nie stracić nic z tego związku!!!!Co Wy na to???

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: To prawda-,,nie wchodzi sie dwa razy do tej samej rzeki,,

Jak na moje oko, ten związek to strata czasu. Skoro okłamywał Cię i zdradzał raz. Zeszliście się, a on zrobił to znowu drugi raz. To myślisz, że trzeciego razu nie będzie? Czwartego? Ósmego? Dziesiątego?
Jeśli go nienawidzisz i nie zależy Ci na tym związku, to nie trać nerwów na tego palanta, nie warto. Na pewno nie wchodź w ten związek kolejny raz, bo jak zwykle się rozczarujesz. Zamknij ten rozdział i żyj swoim życiem. Pozdrawiam. smile

3

Pewnie tak jest chociaż woda w tej rzece już jest inna twierdzą niektórzy.
Skoro żałujesz i jest tak Ci źle to skończ z tym związkiem.
Ja jestem za szybkim cięciem ale to ty wiesz  na ile chcesz jeszcze się przekonać i przemyśleć,
Wspólne 30 lat napewno trudno przekreślić i podjać decyzję nienawiść to raczej brak podstaw do dalszego życia
Mężowi napewno ta sytuacja bardzo pasuje-stabilny dom, żona i relaks poza domem -

Na madre decyzje NIGDY NIE jest za pozno. Oby to bylo takie postanowienie z twojej strony ktore definitywnie pomoze rozwiazac twoj problem. Naprawde, szkoda czasu i zdrowia na wzajemna AGONIE. Silnej woli i wytrwania.

5

"Trzeba coś stracić żeby docenić, aby odzyskać trzeba sie zmienic.." w twoim przypadku to nie ma sensu, olej go. Próbowałaś dałąś szanse nie zmienił się więc dowidzenia!!!

6

Kika kominiarska napisał/a:

Na madre decyzje NIGDY NIE jest za pozno. Oby to bylo takie postanowienie z twojej strony ktore definitywnie pomoze rozwiazac twoj problem. Naprawde, szkoda czasu i zdrowia na wzajemna AGONIE. Silnej woli i wytrwania.

podpisuję się pod tym całkowicie smile
Wróciłaś, chciałaś wybaczyć, chciałaś dać szansę... Nie docenił tego. Jego strata smile Nie wie co stracił dupek wink

7

ja też wybaczyłam byłam z nim9 lat,wydawało mi sie że bez niego nie przezyje ,że jestem najbrzydsza ,najgłupsza itd i zgotowałam tą decyzją dla siebie i naszego syna piekło na ziemi,po latach gdy ciężko zachorowałam zostawił mnie bez mrugnięcia okiem ,w sumie byłam z nim 29 lat i teraz jestem stara chora i sama bez pieniędzy.Jak ktoś jest draniem będzie nim zawsze

8

Przykre, że takie historie się zdarzają a najsmutniejsze, że wszystko zaczyna się zwykle piękną miłością i ogromnym zaangażowaniem kobiety a potem po latach takie rozczarowanie. Trzymam kciuki, żeby wszystko skończyło się dla Ciebie szczęśliwie i żebyś mogła otworzyć nowy bardziej satysfakcjonujący okres w życiu.

9

Tak Jolanta nie wchodzi sie do tej samej rzeki dwa razy,ale pod jednym warunkiem że sie w niej topiło,a Ty niewątpliwie zaczęłas sie topic!
Zakończ to bedziesz zdrowsza!

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MOJA NIESAMOWITA HISTORIA » To prawda-,,nie wchodzi sie dwa razy do tej samej rzeki,,

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024