Gdzie jechać samej na wakacje? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » KOBIECE MIEJSCA, IMPREZY, WYDARZENIA » Gdzie jechać samej na wakacje?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

1

Temat: Gdzie jechać samej na wakacje?

Jak w temacie, pragnę odpocząć i wyjechać gdzieś samej-myślę o Polsce...Szukałam wakacji dla singlii po biurach podrózy ale wszystkie miejsca są ogólnodostępne dla par. Jeśli ktoś był na samotnym wyjeździe z książką w ręce proszę o podanie namiarów-marzy mi się wypoczynek bez oglądania szczęśliwych czy też nie parek...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Gdzie jechać samej na wakacje?

W takim razie w jakies odludne miejsca, moze najdalszy zakatek Bieszczadow?

3

Witam
ja poszukuję osób na wyjazd... ale marzę bardziej o Chorwacji.... gdybyś była zainteresowana, pisz... Urlop dopiero po 8/09

4

W takim razie może wybierzesz się do SPA? Jeżeli szukasz spokojnego miejsca to mogę Ci polecić Pojezierze Brodnickie. Znajduje się tam Hotel Głęboczek. Miejsce jest naprawdę przepiękne, także zapewniam Cię, że spokojnie tam wypoczniesz i nabierzesz sił.

5

Dołączam się do rozważań,
w tym roku po raz pierwszy przyjdzie mi pojechać na wakacje samej, dwa tygodnie, jak dobrze pójdzie to od 15 września, zaznaczam, że jak dobrze pójdzie, bo na razie już raz zmuszona byłam przesunąć urlop..  chciałabym pojechać gdzieś w ciepłe kraje, o tej porze to już raczej nie południe Europy a północna Afryka. Zastanawiam się nad Tunezją, jeszcze nigdy tam nie byłam, jeśli któraś z was była to napiszcie proszę czy można czuć się tam bezpiecznie i czy hordy autochtonów nie będą się mnie czepiać..
Jakby ktoś miał ochotę się dołączyć w tym terminie to ja bardzo chętnie smile
Jestem z Wawy.

6

nyszka napisał/a:

Dołączam się do rozważań,
w tym roku po raz pierwszy przyjdzie mi pojechać na wakacje samej, dwa tygodnie, jak dobrze pójdzie to od 15 września, zaznaczam, że jak dobrze pójdzie, bo na razie już raz zmuszona byłam przesunąć urlop..  chciałabym pojechać gdzieś w ciepłe kraje, o tej porze to już raczej nie południe Europy a północna Afryka. Zastanawiam się nad Tunezją, jeszcze nigdy tam nie byłam, jeśli któraś z was była to napiszcie proszę czy można czuć się tam bezpiecznie i czy hordy autochtonów nie będą się mnie czepiać..
Jakby ktoś miał ochotę się dołączyć w tym terminie to ja bardzo chętnie smile
Jestem z Wawy.

Ja wybrałam raczej Zakopane jesienią.
Tunezji ani Egiptu nie polecam bez pary..byłam raz w Tunezji i zamiast urlopu byłam zmęczona nachalnością Arabów, mimo że byłam z mężem docierała do mnie ich natarczywość, w Egipcie podobnie, chociaż raz byłam w EL GUNIE-POLECAM NIE MA TEJ NATARCZYWOŚĆI, azckolwiek na wyjazdy typowo samotne polecam RODOS-miejscowości mniej turystyczne, a najbardziej Sycylię

7

Dzięki za podpowiedź smile Polska odpada, mam potrzebę wygrzania się na słoneczku przed nadchodzącą zimą smile
po twoim komentarzu ad Afryki będę musiała to dobrze rozważyć.. ale w tym roku biura podróży poszalały pod względem cen.. jeszcze w zeszłym roku za 4000pln można było nawet Kubę wyhaczyć.. a teraz to tak na prawdę trudno znaleźć południe Europy w tej cenie..ale czekam na jakieś atrakcyjne last minute smile z tego wszystkiego Tunezja/Egipt wypadają najtaniej, Tunezja wydaje mi się bardziej cywilizowanym krajem..

8

nyszka napisał/a:

Dzięki za podpowiedź smile Polska odpada, mam potrzebę wygrzania się na słoneczku przed nadchodzącą zimą smile
po twoim komentarzu ad Afryki będę musiała to dobrze rozważyć.. ale w tym roku biura podróży poszalały pod względem cen.. jeszcze w zeszłym roku za 4000pln można było nawet Kubę wyhaczyć.. a teraz to tak na prawdę trudno znaleźć południe Europy w tej cenie..ale czekam na jakieś atrakcyjne last minute smile z tego wszystkiego Tunezja/Egipt wypadają najtaniej, Tunezja wydaje mi się bardziej cywilizowanym krajem..

to, że Tunezja i Egipt wypadają najtaniej nie oznacza pełnego komfortu, polecałabym ci Teneryfę lub inną wyspę kanaryjską -a słoneczko i spokój zapewnione...

9

Wycieczka na Maltę z biurem podróży Konsorcjum.pl to świetny wybór – duży wybór hoteli i elastyczne terminy idealnie dopasowane do planów. Warto dodać, że jest świetnie dopracowany program wycieczki!

10

Na wycieczke z biura podrozy to wszedzie mozna ale sama to nie polecam bo moga leb ukrecic

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » KOBIECE MIEJSCA, IMPREZY, WYDARZENIA » Gdzie jechać samej na wakacje?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024