3miastowa NETKAFEJKA 30-latek :-) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » 3miastowa NETKAFEJKA 30-latek :-)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15 ]

1

Temat: 3miastowa NETKAFEJKA 30-latek :-)

Hej Net- bywalcy
Zawsze początki są trudne, a reszta potem sama się już kręci. Nic tak w życiu nie dokucza jak zawieszenie w próżni " 30 na karku, świeżo zostawiona przez faceta (bo On chce wolności) , perspektywy na życie kolorowe , gorzej idzie czasem z ich realizacją" ale co tam trzeba żyć dalej.
Spodobały mi się te NET-pogaduchy - bo są namiastką rzeczywistości tej którą tworzymy poza murami naszych domów, szkół ,czy miejsc pracy. Każdy z nas ma czasem chandrę, lub radości którymi się chce podzielić. Swoją myślą czy wolnym czasem a nawet net-życiem.
Ujmując na razie krótko , chętnie poznam ludzi w sieci i realu którzy jak ja zmierzają do setki (czytaj 100 lat) i może chcą się czymś trafnym podzielić.

Na początek takie życiowe zdanie "Wszędzie pełno ludzi, a czujemy się samotnie" .
Pozdrawiam wszystkich serdecznie

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: 3miastowa NETKAFEJKA 30-latek :-)

Witaj smile
Bardzo chętnie przyłączę się do tej netkafejki smile smile i to jeszcze jako pierwsza smile smile

3

Siemka trzydziestki smile
Popieram wasze "złote myśli"
Często łatwiej podzielić się swoimi smutkami i radościami pisząc niż mówiąc.
Bywa że ktoś dopiero poznany jest lepszym słuchaczem niż najstarszy przyjaciel...
Pozdrawiam

4

Pomimo 18 lat mogę się dołączyć? smile Ja jestem również z trójmiasta także mogę udawać, że ma 30 na karku. big_smile

5

Hejka Dziewczyny wink
Miło że w końcu zaczęłyście powoli tu zaglądać. w Trójmieście jest wiele fajnych kobiet i w zasadzie wiek nie ma większego znaczenia - tylko to jaki człowiek jest. Nie z zewnątrz ale wewnątrz. A więc witam serdecznie Was wszystkie.

"Człowiek o życzliwej twarzy czasami może być Aniołem Ratunku..."

6

No to świetnie, że zostałam przyjęta. smile

Muszę lecieć.

Miłego dnia. smile

7

Jak najbardziej Natalio1710... jesteś przyjęta jak samo pozostałe.
Wiec kobitki, jest coś w waszych myślach szalonego co chciałybyście porobić ale same nie macie odwagi i oczywiście jest to na tyle realne że można zrealizować.
Bo ja mam.... i jest to prawko na motor. Ale z bardziej realnych pomysłów na dzień dzisiejszy to będzie przeczytanie jakiejś ciekawej książki ( coś na topie , choć zaległości i tak mam spore). Poza tym liczyłam dzisiaj na ładną pogodę po południu i przejażdżkę rowerem - ale pogoda sprawiła mi psikusa i to piękne słońce które towarzyszyło do 16 gdzieś się schowało - a wraz z nim moja optymistyczna aura.

Jeśli macie ochotę, może napiszcie co lubicie porabiać w wolnych chwilach - czym się interesujecie - może to pozwoli nas bliżej siebie poznać.

"To człowiek człowiekowi najbardziej potrzebny jest do szczęścia."

[ P. Holbach ]

8

A więc-
1)Interesuję się motoryzacją, kosmetologią.
2)Uczę się w technikum ekonomicznym.
3)Moją pasją są konie. Jeżdżę konno 6 rok, opiekuję się trzema końmi i bardzo je kocham. smile
4)Mam ukochanego chłopaka.
5)W wolnych chwilach można się domyślić jestem ze swoim chłopakiem a trzy-cztery razy w tygodniu jestem w stajni.

9

Witam wszystkie 3miastowe kobietki i życzę miłego dnia. smile

10

Dzień dobry, dobry wieczór
Najsłodszym Nam życzeniem
Dobranoc równie miła
Wypowiedziana z westchnieniem

Dobry wieczór niech przyćmi
Zbyt wymowne oczy
A każdy dzień kolejny
Serdecznością ludzi niech jednoczy

Na żarnach dni się miele
Ktoś dorzucił cień istnienia
Zostawił chwilę siebie
I jakże mile wspomnienia

To co dla oczu i duszy piękne
Zamiast mistyfikacji, okaże się prawdziwa
Równo Nas życzliwość i szlachetność kosztuje
Która potem w naszej Księdze Życia spoczywa.
@nj@

11

Napiszcie coś o sobie dziewczęta. big_smile

12

Puk, puk. Jest tu kto? smile

13

Witam drogie Panie, co z Wami? Gdzie jesteście? smile

14

hej, szukam koleżanki do wspolnych spotkań, rozmowy,zakupów,spacerów,imprezy  województwo Pomorskie  !!  moje GG: 13232789
pisszcie smiało

Posty [ 15 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » 3miastowa NETKAFEJKA 30-latek :-)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024