Przyrost miesni i dieta - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Przyrost miesni i dieta

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Przyrost miesni i dieta

Witam

Jestem bardzo szczupla kobieta mam 29 lat probowalam przytyc poprzez jedzenie roznych rzeczy zwlaszcza takich ,ktore sa zakazane dla tych co chca schudnac ,ale niestety waga stoi w miejscu badz raz na jakis czas jakies kilo do przodu.

Slyszalam ,ze podobno zapisanie sie na silownie i odpowiednia dieta moga spowodowac przyrost miesni.

Czy ktos z Was probowal w ten sposob poprawic swoja sylwetke ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Przyrost miesni i dieta

Poprzez chodzenie na siłownię możesz sobie ukształtować sylwetkę. Raczej nie przytyjesz. Ale sylwetka jest zdrowsza, ładniej wygląda i napewno będziesz się dobrze czuła. A co do diety to nie mam pojęcia. wink

3

Ja też jestem z natury bardzo szczupła i nie tyje nic wink A z kolei ćwiczyć też się boję w obawie, że jeszcze bardziej schudnę. Wiadomo, że ruch to zdrowie i na razie pozwalam sobie na dlugie spacery w takich fajnych bucikach które poleciła mi koleżanka , Reebok Easy Tone dodatkowo napinaja mięśnie nóg i pupy:) A jędrności nigdy nie za wiele smile

4

Mi nie chodzilo o to by przytyc na zasadzie by obrosnac w tluszcz smile tylko by urosly mi miesnie co tym samym spowoduje zmiane wygladu mojej sylwetki . Slyszalam ,ze sa odpowiednie cwiczenia zupelnie inne niz te co powoduja spadek masy ciala i odpowiednia dieta . Cwiczy sie podobno co pare dni bo miesnie rosna nie od samych cwiczen tylko w stanie spoczynku .

Cos w tym chyba jest :

http://kulturystyka.magicsport.pl/1334, … iowej.html

5

Na pewno jak wybierzesz się na siłownię to zapytaj trenera, jakie ćwiczenia powinnaś wykonywać aby Twoje mięśnie się powiększyły co spowoduje poprawienie wyglądu sylwetki. To sa osoby, które się na tym znaja i na pewno doradzą. A co do tych butów Reeboka to tez słyszałam, że dodatkowo wpsomagają prace mięśni podczas codziennego chodzenia dlatego można też o nich pomyśleć i "ćwiczyć" także podczas drogi na i z siłowni.

6

Moim zdaniem lepszym rozwiązaniem byłaby siłownia, chociaż nie każda kobieta lubi się tam pokazywać wink A co do butów easy tone, to jeśli masz trochę kasy (200-300zł) to nie zaszkodzi spróbować wink

7

Tak, odpowiednia dieta na prawde dużo daje;) Wiem coś o tym, a jesli chodzi o siłownie... to nigdy nie probowałam. Ale polecam aerobic:)

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Przyrost miesni i dieta

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024