faceci są pokręceni:) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIERWSZA MIŁOŚĆ I RANDKI » faceci są pokręceni:)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: faceci są pokręceni:)

witam Was,
  jestem w dosyc dziwnej sytuacji,prosze o jakies obiektywne oceny,gdyz odrodzil sie moj kontakt z dwoma kolegami ze szkoly,codziennie do mnie dzwonia,spotykamy sie we trojke.jeden jest zajety a drugi ostatnio zakonczyl krotki zwiazek,z tym drugim jest wlasnie zwiazany moj problem:) jego zachowanie jest co najmniej dziwne,poniewaz mozan powiedziec ze laczy nas przyjazn,on zna moje prywatne sprawy a ja jego itp.

czasami daje sygnaly jakby chcial cos wiecej,troche podtekstow,bacznie mnie obserwuje,troche kontaktu fizycznego,wczoraj nawet zerwal kwiatka i mi dal,ale wiem ze on nadal szuka dziewczyny,podsyla mi zdjecia jakis dziewczyn i chce zebym ocenila i czy ma do nich napisac,wiem ze jego ideal to szczupla z dlugimi wlosami,ja jestem wagą przecietna i wlosy mam takie sredniej dlugosci,czyli generalnie zaprzeczenie.zauwazylam ze on patrzy bardziej na wyglad,choc twierdzi ze chce sie zakochac na dluzej i na powaznie,bo ma juz jeden dluzszy zwiazek za soba i byl zraniony.do poznych godzin jeszcze piszemy na gg albo smsy.ostatnio jak sie dowiedzial ze bylam w kinie z innym to sie pytal kto to jest,skad i wogole chcial wszytsko wiedziec.

jak jestesmy razem to dobrze sie bawimy,znajomi mowia ze mamy sie ku sobie,ale ja mam wrazenie ze te jego podchody do mnie to moze byc kpina,ja znawsze mam tendencje do podejrzewania innych i nie jestem zbyt ufna,a jeszcze to ze on zwraca uwage na wyglad,a ja jestem zaprzeczeniem jego idealu...to mi daje poczucie ze nic z tego nie bedzie,ale jak go widze to czuje pociag fizyczny:)mam tez poczucie jkaby mnie troche wykorzystywali,chca zebym byla zawsze jak tylko zadzwonia,ze bede robila to co oni chca,a ja sie nie chce tak dawac.

pomozcie Kobietki:)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: faceci są pokręceni:)

Paulino ile macie lat?
Większości kobiet podobają się bruneci ale czy kazdy rudy, szatyn i blondyn sa skazani na samotność- nie!
Trudno mi ocenić nie znając i nie widząc czy jego zachowanie jest dyktowane zwykłą koleżeńską sympatią czy czymś więcej.
Nie bądz zawsze dostępna dla swoich znajomych - masz prawo pobyć w innym towarzystwie.

3

No ale w zasadzie jaki masz problem? Jeśli jesteś zaprzeczeniem jego ideału, a on jest Tobą zainteresowany (ponadprzyjacielsko) to dobrze, może jest zauroczony, albo zakochany, albo stawia cechy Twoje wewnętrzne ponad cechami zewnęrznymi. Jeśli absolutnie jesteś pewna, że chcesz pozostać tylko w przyjaźni a on jest zbyt nachalny to mu powiedz, że sobie tego nie życzysz.

Poza tym chyba mało masz lat, albo jesteś zakręcona jak pięc metrów sznurka w kieszeni.

Pozdrawiam,
insinetri smile

4 Ostatnio edytowany przez fammefatale (2010-09-20 04:03:24)

To,że jakiejś kobiecie podobają się zazwyczaj bruneci , nie oznacza,że nie może w końcu spodobać jej się blondyn smile , tak więc sama widzisz, nie musisz być w 100% w jego typie pod względem wyglądu,żeby móc mu się spodobać.Jeśli on szuka dziewczyny a Ty jesteś nim zainteresowana,to może być na plus i minus:) .Na plus wiadomo dlaczego:) , na minus to to,że moim zdaniem w tym momencie może mieć mniejsze wymagania , bądź czasem tacy  są już po prostu zdesperowani:) , w ogóle nie wiem, jak można szukać dziewczyny lub chłopaka ,ale to już inna sprawa smile
Nie wiem czy po jego zachowaniu , które opisałaś można ocenić czy jest Tobą zainteresowany,bo nic w  tym zachowaniu nadzwyczajnego nie ma , może świadczyć o tym,że jest Tobą zainteresowany najzwyczajniej w świecie lub o tym,że szuka tej dziewczyny a ,że Ty jesteś obok to chce spróbować czegoś z Tobą ,równie dobrze może świadczyć o zwykłej sympatii jego do Ciebie.Czasem,kiedy nam się ktoś podoba ,  na siłę próbujemy doszukać się jakichkolwiek znaków , gestów od tej drugiej osoby;).Ja tam zawsze widzę czy to ktoś jest mną zainteresowany , czy nie:) No prawie zawsze tongue. Nie chciałabym się spotykać z kimś , kto deklaruje ,że szuka dziewczyny:) .Może to nic dziwnego , ale dla mnie chyba trochę jest , bo to samo przychodzi , miłości się nie szuka ,ona jest albo jej nie ma smile

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIERWSZA MIŁOŚĆ I RANDKI » faceci są pokręceni:)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024