Forum Kobiet - NETKOBIETY.PL

Witaj na niezależnym Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Interesująca dyskusja to nasza specjalność ...

Nie jesteś zalogowany.

Ogłoszenie

Serdecznie zapraszamy do lektury naszych redakcyjnych blogów Od kuchni oraz Po godzinach Szczególnie polecamy : Psychologia Uroda Miłość Wychowanie Polityka Samotność

#1 2007-07-31 13:56:37

Judy26
Niewinne początki

Gdzie szukać pracy w Irlandii ?

Witam, chciałabym wyjechać do Irlandii ale niestety nie bardzo wiem gdzie szukać ogłoszeń o pracę w tym kraju. Interesuje mnie taki szybki wyjazd na miesiąc, dwa, góra trzy.

#2 2007-07-31 14:03:44

Puma
Na razie czysta sympatia

Re: Gdzie szukać pracy w Irlandii ?

Jak zawsze masz do wyboru metodę tradycyjną (gazetki) i elektroniczną. Na gazetach się nie znam, ale mój brat wyjeżdżał do Pracy na Zieloną Wysepkę i szukaliśmy Pracy na takich portalach:
www.jobs.ie
www.monster.ie
www.recruitireland.ie
www.stepstone.ie

#3 2007-07-31 23:40:14

Judy26
Niewinne początki

Dzięki Puma, ale mnie o by tak najbardziej interesowałaby praca w hotelu, gastronomii - a na tych portalach są takie bardziej "poważne" oferty. Chcę po prostu zarobić trochę grosza (zbieram na wesele smile i wrócić do pl.

#4 2007-08-19 20:43:54

aleX
Moderator

Nie wiem Judy czy to jest jeszcze aktualne i siedzisz jeszcze w Polsce ale jak szukasz parcy w irlandii to polecam strone www.fas.ie Jest to oficjalna strona biura posrednictwa pracy w Irlandii. Z wlasnego doswiadczenia polecam tam isc, ale nie do glownego w centrum Dublina, ale zapytam mieszkancow Twojej przyszlej dzilenicy. Z reguly kazda posiada taka biuro. Jest ono lepsze od "centralnego"pod tym wzgeldem ze zainteresuja sie Toba.
Bedziesz rozpatrywana indywidualnie....no i zycze szczescia....

#5 2008-04-03 18:47:35

ulablee
Gość

najlatwiej taka prace znalezc chodzac z garscia cv od miejsca do miejsca. ja tak znalazlam i moi znajomi takze. powodzenia

Stopka forum