BEZRADNA - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » BEZRADNA

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

Temat: BEZRADNA

Witam! Mam wielki problem. Nie wiem co mam robić. Chyba jestem zbyt wybredna w stosunku do facetów. Chociaz mam nie jednego adoratora to zawsze jest coś nie tak. Wiem że nie ma ideałów i dlatego nie wiem czym moje niezdecydowanie jest spowodowane. Mam 23 lata niedługo to zoastane sama zupełnie.
Jest dwoch facetów kamil i Mario.
Kamil jest przeciwiestwem Mariusza jest bardziej powazne i do tego bardzo inteligentny iwem ze z nim nigdy bym nie cierpiala i nigdy bym sie nie nudzila. i ze by mnie szanowal. ale nieraz po prostu nie potrafie sie z nim dogadac. on ma bardzo wygurowane slownictwo. ja jednak jestm rozrywkowa osoba i nie wiem czy przy nim sie nie dusze. boje sie cos powiedziec zeby nie narobic soebie wstydu. Z reguly jestem otwarta i wesola a przy nim powazna. Za to mariusz jest marynarzem i nie wiem czy jestem gotowa na zwiazek z przerwami gdzie nieraz pol roku bym musiala byc sama. jest wesoly i starszy ode mnie o 5 lat. mariusz tez potrafi zadbac o kobiete. potrafi wysluchac i wgl.
nie wiem przy jakim facecie mam zostac. nie chce obojgu robic nadziei a tez nie chce zostac sama. prosze pomozcie mi.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: BEZRADNA

Według mnie ta decyzja należy tylko do twoich uczuć.

3

dobrze o tym wiem ale ja nie potafie sie zdecydowac. naprawde.

4

Musisz jak najprędzej, żeby nikogo przypadkiem nie zranić.

wsłuchaj się w głos swego serca

6

ale jak mam sie zdecydowc jak nie wiem. ja nie wiem czego mam oczekiwac w zwiazku czym sie kierowac. ja naprawde nie wiem kogo chce jestem chyba glupia albo am byc sama po prostu

skoro nie potrafisz się zdecydować to daj sobie z nimi spokój, jest takie przysłowie " gdzie się dwóch bije, tam trzeci korzysta" może w twoim przypadku tak też i będzie

8

Naprawdę ciężka sytuacja,ale z każdej sytuacji przecież jest jakieś wyjście i w twoim przypadku także.
Moim zdaniem powinnaś zacząć być sobą! Zachowuj się normalnie w otoczeniu tego ppierwszego adoratora, a sprawdzisz czy taką właśnie się jemu podobasz..?
Bo nie ma sensu ukrywać swoje prawdziwe ja,swoje uczucia..musisz mu pokazać taką jaką jesteś. Jeśli mu na tobie zależy to nie będzie mu to przeszkadzać i wtedy poczujesz się pewnie,na luzie i może twój wybór odnośnie facetów będzie jasny i kompletny!
Co do drugiego to masz rację,takie związki na odległość ??? hm w każdym bądź razie ja jestem temu przeciwna,tzn.takim związkom,ale to już zależy od par..
Wydaje mi się,że takie związki nie przetrwają// ty będzisz za nim tęsknić,nie będziesz się mogła do niego przytulić,będzie ci smutno sad
co to za życie?? Ale nigdy nie ma gwarancji,że te związki bliskmie jeśli mogę to tak nazwać też przetrwają,bo na to też nie ma gwarancji
Wybór należy do ciebie, nie obawiaj się tego,że zostaniesz sama,
Los na pewno ci coś zgotował..
nie uciekniesz przed [przeznaczeniem
Ja oczywiście wcale nie odradzam tobie marynarza,przedstawiam tylko swój punkt widzenia
\może daj jednemu z nich narazie do wiadomości,że musisz zastanowić się nad sobą,dajcie sobie trochę czasu i zastanów się z którym jest ci lepiej, z którym lepiej się czujesz smile)
Ty napewno też jesteś osobą elokwentną smile

9

pewnie tak, ja przy kamilu staralam sie byc soba ale strasznie sie boje zse cos zle zrobie ze popelnie jakis blad. nie wiem on jest bardzo oczytanym facetem ale tez widac ze ptrzy mnie stara sie byc bardziej rozrywkowy wiem ze to zle . i naprawde nie wiem co robic.

10

strach ma wielkie oczy! nie masz się czego obawiać naprawdę,chłopak się stara, widać,że mu na tobie zależy
i nie masz się czego wstydzić,naprawdę wrzuć na luz
zachowuj się normalnie
widzę,żę tobie na Kamilu bardziej zależy,bo boisz się,że popełnisz jakiś błąd,że go może stracisz,ale tego i tak nie przewidzisz! lepiej jak teraz ciebie pozna prawdziwą,
każdy z nas ma jakieś wady,Kamil też,jeśli się kochacie to zaakceptujecie je,nie ma ludzi idealnych wink

11

kochac ja chyba nawet nie wiem co to slowo znaczy. mam 23 lata ale juz stracilam osobe bliska. jak miala 18 lat to zginal w wypadku moj przyjaciel i co do niego to wiedzialam co czuje. moze teraz sie boje. nie wiem czym jest milosc co sie wtedy czuje. nie chce znowu popelniac bledow bo czasu nie da sie cofnac. ja sama nie wiem zcego chce , iniewiem z kim chciala byc byc i zkim c hciala bym zaryzykoewac. to jest bardzo trudne. boje sie samotnosci tez boje sie angazowac w cos zeby potem nie ciepreiec bo strata bardzo boli.

12

to miałaś bardzo przykre doświadczenie w życiu i to ono w dużej mierze zaważyło na twojej psychice
ale to już było,minęło,a żyć trzeba dalej; masz rację czasu się nie cofnie,ale ten czas nie stoi w miejscu,ciągle idzie do przodu,
jeśli nie spróbujesz to nigdy nie dowiesz się czy dobrze postąpiłas?
boisz się samotności i dlatego chcesz być z kimś,ale sama nie wiesz z kim? żebyś nie bała się samotności może wcale nie zdecydowałabyś się na jakikolwiek związek..
na siłe też nie ma co się wiązać, bo potem mogą wyniknąć z tego nieporozumienia..
musisz zrozumieć przede wszystkim samą siebie,czego tak naprawdę chcesz,co chcesz robić w życiu,czy chcesz się z kimś  nim dzielić? to po prostu strach że ponownie stracisz ukochaną osobę,ale zrozum,że tego nikt nie wie! musisz zaryzykować,możesz coś zyskać..a nie stracić smile
NIC DWA RAZY W ŻYCIU SIĘ NIE ZDARZA I NIE ZDARZY WIĘCEJ JUŻ...

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » BEZRADNA

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024