Nietypowa sprawa - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 30 ]

Temat: Nietypowa sprawa

Hej,
Mam 36 lat, 183cm wzrostu, 100kg (bez brzuszka. Fan treningu siłowego) i... Trójkę dzieci. I tutaj od razu przechodzę do meritum:
W grudniu zabieram dzieciaki na jarmark świąteczny do Poznania. Z powodu skomplikowanej sytuacji osobistej, w której szczegóły nie chcę tutaj wchodzić, szukam pomocy (najlepiej damskiej) w przypilnowaniu dzieciaków. Wiek: 8,6,3. Postawię kawę/grzańca, ciastko itd. Nie jestem nudnym, sztywnym facetem, więc nie powinno być niezręcznie. Jeśli któraś z szanownych Pań często się nudzi i chciałaby poudawać moją partnerkę, zrobić nam kilka zdjęć i po prostu pospacerować, proszę o odzew. Jeśli z jakiegokolwiek powodu byłoby to dla Ciebie istotne - swój wygląd ocenił bym na solidne 7/10.

Pozdrawiam
Marcin

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nietypowa sprawa

Juz pisalam priva ale musze spasowac, bo ja wole tak max 170 wzrostu, koniecznie brzuszek piwny i najlepiej zakola zeby byly. No i po 50tce musi byc. A wyglad to tak nie wiecej jak 5/10. Jedynie ta trojka dzieci i skomplikowana sytuacja osobista cie ratuje.

3

Halina3.1 napisał/a:

Juz pisalam priva ale musze spasowac, bo ja wole tak max 170 wzrostu, koniecznie brzuszek piwny i najlepiej zakola zeby byly. No i po 50tce musi byc. A wyglad to tak nie wiecej jak 5/10. Jedynie ta trojka dzieci i skomplikowana sytuacja osobista cie ratuje.

Tak, wiem. Przypadek beznadziejny hmm

4

Halina, skoro nie napisałaś to nie ratuje. Też masz wymagania, swoją drogą, nie za wysoka ta poprzeczka? Zakola może sobie wygolić, brzuszek piwny doczepić, ostatecznie to jarmark zimą.
Sprawna fizycznie przedszkolanka z Poznania na wczesnej emeryturze, w swojej kategorii wiekowej 8/10, doskonale ubrana w Gucci/Versace czy inne markowe i fotogeniczna to  się załapie czy bez szans?

5

Muqin napisał/a:

Halina, skoro nie napisałaś to nie ratuje. Też masz wymagania, swoją drogą, nie za wysoka ta poprzeczka? Zakola może sobie wygolić, brzuszek piwny doczepić, ostatecznie to jarmark zimą.
Sprawna fizycznie przedszkolanka z Poznania na wczesnej emeryturze, w swojej kategorii wiekowej 8/10, doskonale ubrana w Gucci/Versace czy inne markowe i fotogeniczna to  się załapie czy bez szans?

Oof. Versace to może być dla mnie za wysoka liga yikes Ile w Poznaniu zarabiają emerytowane przedszkolanki do licha?!
Drobne zakola są. Powiem więcej, mimo włosów na głowie, obcinam na 0. Żadne puste miejsca się nie świecą, ale wolę wyglądać jak kryminalista. Czy to już 5/10 się robi?

6

Mnie zaintrygował fragment o "udawaniu partnerki"... Ciekawe co autor ma na myśli XD

7

Muqin napisał/a:

Jak ma wszystkie zeby to odpada. I tez 8/10 to za ladna, dla mnie kobieta max 3/10 zeby byla, bo nie chcem zeby mnie za bardzo przycmila uroda. Bo wiadomo, ze jestem brzydka jak noc, to juz ci Legat wyjasni. Ja to i tak nikogo nie chcem, tylko Legat, to jest moj niedoscigniony ideal piekna. Nie dosc, ze piekny to jeszcze mlody. I ma najpiekniejse wnetrze <3

8

No właśnie... Dlaczego ma udawać partnerkę? big_smile

9

Giaa2 napisał/a:

Mnie zaintrygował fragment o "udawaniu partnerki"... Ciekawe co autor ma na myśli XD

Hmm może źle to ująłem. Udawanie... koleżanki taty? Cioci? Żeby dzieciaki nie czuły się zmieszane.

10

Shady88 napisał/a:
Giaa2 napisał/a:

Hmm może źle to ująłem. Udawanie... koleżanki taty? Cioci? Żeby dzieciaki nie czuły się zmieszane.

W jakim celu?
Czy samo spędzenie rodzinnie czasu nie jest najważniejsze?
"Dzieciaki" raczej mogą czuć się zmieszane obecnością obcej baby tongue

11

Shady88 napisał/a:
Giaa2 napisał/a:

xd
Tam bedzie twoja ex ktorej chcesz cos jej udowodnic, ze takie szopki odstawiasz?

12

Czemu chcesz by ktos udawal Twoja partnerka? Chcesz ex na zlosc zrobic ? big_smile

13

Halina3.1 napisał/a:
Shady88 napisał/a:
Giaa2 napisał/a:

xd
Tam bedzie twoja ex ktorej chcesz cos jej udowodnic, ze takie szopki odstawiasz?

Nie, nie będzie. Szopki mówisz? Eh

14

Halina3.1 napisał/a:
Shady88 napisał/a:
Giaa2 napisał/a:

xd

Może nawet nie będzie, ale dzieci będą opowiadać mamie big_smile

15

Istotka6 napisał/a:
Halina3.1 napisał/a:
Shady88 napisał/a:

xd

Może nawet nie będzie, ale dzieci będą opowiadać mamie big_smile

Sprytnie. I to wszystko za grzanca, laskawy pan. Dla mnie zbyt laskawy, odpada.

16

big_smile gorzej  jak dziecko

17

Halina3.1 napisał/a:

xd

Tez miałam takie pierwsze skojarzenie.
Faceci potrafią być ultra żałośni.

18

Giaa2 napisał/a:
Halina3.1 napisał/a:

xd

Tez miałam takie pierwsze skojarzenie.
Faceci potrafią być ultra żałośni.

Dlatego  m in ja nie mam i nie bede miala zadnego z nich big_smile

19

Facet szukający kobiety, która ma się opiekować tróją jego małych dzieci, to bardzo typowa sprawa. Klasyka gatunku powiedziałabym big_smile
Nietypowe jest jedynie wynagrodzenie - kawa,grzaniec i pozory posiadania partnera za kilka godzin pracy ? Na bogato hehe.

20

Jak zaproponujesz kase to bedzie wiecej chetnych no trojka dzieci to jest odpowiedzialnosc jedno sobie pojdzie w prawo drugie w ledwo trzecie przez ulice ucieknie no to nie sa tanie rzeczy big_smile

21

Tak z ciekawości. W poprzednich latach też tak samo postępowałeś? A jeżeli tak to z jakim skutkiem?

22

Alessandro napisał/a:

Tak z ciekawości. W poprzednich latach też tak samo postępowałeś? A jeżeli tak to z jakim skutkiem?

No z marnym skoro nie ma partnerki big_smile

23 Ostatnio edytowany przez Serduszko<3 (2024-11-25 19:40:39)

Gdybym była z okolic, a dziecko jedno, mogłabym pomóc poudawać koleżanke z pracy. Nawet dla wzbudzenia zazdrości w eks.

A tak za daleko, z 3 nie wiem czy bym sobie poradziła, a i ten grzaniec byłby zimny zanim zdążyłabym wziąć łyka. Zwłaszcza te 3 letnie. Sorry że jestem zbyt bezpośrednia i powodzenia.

24

Po prostu wez opiekunkę z agencji opiekunek z Poznania i po sprawie.
Albo poproś dobrą koleżankę.

25

Shady88 napisał/a:

Hej,
Mam 36 lat, 183cm wzrostu, 100kg (bez brzuszka. Fan treningu siłowego) i... Trójkę dzieci. I tutaj od razu przechodzę do meritum:
W grudniu zabieram dzieciaki na jarmark świąteczny do Poznania. Z powodu skomplikowanej sytuacji osobistej, w której szczegóły nie chcę tutaj wchodzić, szukam pomocy (najlepiej damskiej) w przypilnowaniu dzieciaków. Wiek: 8,6,3. Postawię kawę/grzańca, ciastko itd. Nie jestem nudnym, sztywnym facetem, więc nie powinno być niezręcznie. Jeśli któraś z szanownych Pań często się nudzi i chciałaby poudawać moją partnerkę, zrobić nam kilka zdjęć i po prostu pospacerować, proszę o odzew. Jeśli z jakiegokolwiek powodu byłoby to dla Ciebie istotne - swój wygląd ocenił bym na solidne 7/10.

Pozdrawiam
Marcin

Naprawdę jakąś obcą niewykwalifikowaną babę byś dopuścił do swoich dzieci?

26

Ela210 napisał/a:

Po prostu wez opiekunkę z agencji opiekunek z Poznania i po sprawie.

To za drogo, grzaniec tanszy.

27

Samba napisał/a:
Shady88 napisał/a:

Hej,

Pozdrawiam
Marcin

Naprawdę jakąś obcą niewykwalifikowaną babę byś dopuścił do swoich dzieci?

Przecież to typowy ojciec. Ale bulwers że sądy dają dzieci matkom i jakie to niesprawiedliwe. Haha

28

Może kryptogej nie chce dzieciom robić przykrości i światopoglądu łamać, że tata po epizodzie z mamą doszedł do wniosku, że jednak woli panów.
Gdyby od razu tak postawił sprawę to zapewne wiele kobiet poleciało by świadczyć darmową pomoc za grzańca i ciasto.

29 Ostatnio edytowany przez Serduszko<3 (2024-11-26 10:56:50)

Pwgen napisał/a:

Może kryptogej nie chce dzieciom robić przykrości i światopoglądu łamać, że tata po epizodzie z mamą doszedł do wniosku, że jednak woli panów.
Gdyby od razu tak postawił sprawę to zapewne wiele kobiet poleciało by świadczyć darmową pomoc za grzańca i ciasto.

Napisał najlepiej damskiej, a nie że koniecznie. Także leć.

Swojego dziecka nie potraficie przypilnować, a co dopiero cudze.

30

Istotka6 napisał/a:

No właśnie... Dlaczego ma udawać partnerkę? big_smile

"Z powodu skomplikowanej sytuacji osobistej"

Moja teoria:
- mysli o rozwodzie
- myli o przygodzie tongue

Posty [ 30 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :