Wzrost i centymetry - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Wzrost i centymetry

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 36 ]

1 Ostatnio edytowany przez Student23 (2024-11-23 21:53:18)

Temat: Wzrost i centymetry

Cześć wszystkim kobietom!

Kieruję do Was pytanie, miłe Panie smile bo chyba tylko Wy jesteście w stanie coś podpowiedzieć smile

No więc mam 23 lata i jestem studentem. Marketing, więcej dziewczyn niż facetów. Jest w czym wybierać.

Kiedyś zabawiłem krótko na architekturze (wywalili mnie po pierwszym roku, po prostu nie dałem rady), no i tam z czasem podczas różnych zajęć wyrobiłem sobie jakąś taką "miarkę w oczach". Przydaje się to do dziś. Widzę, że większość kobiet tutaj ma 165 - 175 cm wzrostu, więcej na 100% nie.

No i taka właśnie jedna wpadła mi w oko (okolice 165 cm). Jest więc ode mnie sporo niższa, bo mam 188 cm, ale właśnie niskie lubię. Tak już mam.

Kiedyś przy winie na jakiejś imprezie w większym gronie (ona też tam była) rozmowa zeszła na temat "ile cm potrzeba kobiecie". Ku mojemu zaskoczeniu, prawie wszystkie panie śmiejąc się i chichocząc mówiły, że "w sumie to niewiele i że preferują raczej mniejsze długości, ponieważ jest to bardziej komfortowe".
Ta "moja" powiedziała nawet coś w rodzaju "ja mam w środku na początku może z 8 a pod koniec jakieś 12 cm". Mogła być już lekko wstawiona, ale przyjmijmy, że mówiła prawdę, bo inne panie wypowiadały się podobnie. Zacząłem ją cicho podpytywać czy mogłoby być np. 16 cm. Trochę się speszyła i padło "nie, tyle to już by bolało, ja bym nie chciała takiego potwora".

Domyślam się, że te standardowe długości, o których mówiły, to zapewne okolice 12-13 cm. A ja właśnie tyle mam w stanie "wyłączony" (12), natomiast "włączony" to już lekko ponad 16 cm i dllatego ją zapytałem o taką a nie inną liczbę.

Wiem że ona jest wolna i że mam u niej zielone światło, widzę to wyraźnie każdego dnia. Ale...
Najpierw chcę zrobić porządny research (my tu tak mamy na marketingu, takie trochę "zboczenie"). Po prostu chciałbym wybrać właściwą kobietę, żeby potem nie było z tego powodu zgrzytów między nami, bo to ma przełożenie na całą resztę. Miałem już z tego powodu kiedyś problemy i nie chcę jeszcze raz znowu tego powtarzać. Nie chciałbym też sprawiać jej bólu, jestem wrażliwy i mam dużo empatii w stosunku do kobiet. Nie zniósłbym tego.

Ale z drugiej strony... Tak jak wcześniej napisałem... marketing, duża przewaga kobiet, jest w czym wybierać... Czy w takim razie powinienem szukać wyższej pani, abyśmy byli bardziej "kompatybilni"? Moje poprzednie rozstanie było z tego powodu bardzo burzliwe i dlatego teraz przykładam do tego dużą wagę.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wzrost i centymetry

Wogole nic z tego nie rozumiem. Jaki tu jest problem i jakie pytanie?

3

Student23 napisał/a:

Kieruję do Was pytanie, miłe Panie smile bo chyba tylko Wy jesteście w stanie coś podpowiedzieć smile

No więc mam 23 lata i jestem studentem. Marketing, więcej dziewczyn niż facetów. Jest w czym wybierać.

Kiedyś zabawiłem krótko na architekturze (wywalili mnie po pierwszym roku, po prostu nie dałem rady), no i tam z czasem podczas różnych zajęć wyrobiłem sobie jakąś taką "miarkę w oczach". Przydaje się to do dziś. Widzę, że większość kobiet tutaj ma 165 - 175 cm wzrostu, więcej na 100% nie.

No i taka właśnie jedna wpadła mi w oko (okolice 165 cm). Jest więc ode mnie sporo niższa, bo mam 188 cm, ale właśnie niskie lubię. Tak już mam.

Kiedyś przy winie na jakiejś imprezie w większym gronie (ona też tam była) rozmowa zeszła na temat "ile cm potrzeba kobiecie". Ku mojemu zaskoczeniu, prawie wszystkie panie śmiejąc się i chichocząc mówiły, że "w sumie to niewiele i że preferują raczej mniejsze długości, ponieważ jest to bardziej komfortowe".
Ta "moja" powiedziała nawet coś w rodzaju "ja mam w środku na początku może z 8 a pod koniec jakieś 12 cm". Mogła być już lekko wstawiona, ale przyjmijmy, że mówiła prawdę, bo inne panie wypowiadały się podobnie. Zacząłem ją cicho podpytywać czy mogłoby być np. 16 cm. Trochę się speszyła i padło "nie, tyle to już by bolało, ja bym nie chciała takiego potwora".

Domyślam się, że te standardowe długości, o których mówiły, to zapewne okolice 12-13 cm. A ja właśnie tyle mam w stanie "wyłączony" (12), natomiast "włączony" to już lekko ponad 16 cm i dllatego ją zapytałem o taką a nie inną liczbę.

Wiem że ona jest wolna i że mam u niej zielone światło, widzę to wyraźnie każdego dnia. Ale...
Najpierw chcę zrobić porządny research (my tu tak mamy na marketingu, takie trochę "zboczenie"). Po prostu chciałbym wybrać właściwą kobietę, żeby potem nie było z tego powodu zgrzytów między nami, bo to ma przełożenie na całą resztę. Miałem już z tego powodu kiedyś problemy i nie chcę jeszcze raz znowu tego powtarzać. Nie chciałbym też sprawiać jej bólu, jestem wrażliwy i mam dużo empatii w stosunku do kobiet. Nie zniósłbym tego.

Ale z drugiej strony... Tak jak wcześniej napisałem... marketing, duża przewaga kobiet, jest w czym wybierać... Czy w takim razie powinienem szukać wyższej pani, abyśmy byli bardziej "kompatybilni"? Moje poprzednie rozstanie było z tego powodu bardzo burzliwe i dlatego teraz przykładam do tego dużą wagę.

Głębokość pochwy nie zależy od wzrostu.

[powiedziała nawet coś w rodzaju "ja mam w środku na początku może z 8 a pod koniec jakieś 12 cm".]
Jak może długość/głębokość mieć dwa wymiary? Do tego z początkiem i końcem big_smile
Zapytaj czym mierzyła big_smile

Nie przekonasz się dopóki nie spróbujesz, chyba, że dziewczyna ma doświadczenie, to Ci powie.

4

A jeszcze 165 cm to nie jest niski wzrost tylko.sredni jak cos.

5

No niby tak, ale 165 to dla mnie jest jednak niska bo mam 188.

6

Student23 napisał/a:

No niby tak, ale 165 to dla mnie jest jednak niska bo mam 188.

Ja mam 165 i nie uwazam tego za niski wzrost tylko za sredni no normalnie jak jade na miasto to 50% osob jest ode mnie nizsza a drugie 50% wyzsza szczegolnie z tej grupy kobiet

7

wieka napisał/a:

A dla odmiany u facetów długość właśnie zależy od wzrostu.

8

Student23 napisał/a:
wieka napisał/a:

Nieprawda

9 Ostatnio edytowany przez R_ita2 (2024-11-24 13:45:40)

Nie do końca rozumiem temat szczerze mówiąc... ale się wypowiem. Autorze masz kiepską wiedzę na temat budowy kobiecego ciała. Wzrost nie ma przełożenia na długość pochwy. Pierwsze z brzegu: Kobiece narządy zbudowane są z niezwykle rozciągliwych błon i mięśni. Co więcej, przyjmuje się, że niezwykle elastyczna pochwa w trakcie stosunku może zwiększyć swoją długość nawet dwukrotnie.  Nawet ci znalazłam, że (tak, nudzę się na zajęciach), że: Długość pochwy w większości przypadków ma niewielkie znacznie dla jakości pożycia seksualnego. Mimo, iż średnia długość pochwy jest znacznie mniejsza, niż analogiczny wymiar statystycznego penisa, żeński organ płciowy posiada zdolność rozciągania się i dostosowywania do członka.  wystarczyło wygooglować, Autorze.

Ja mam 158 cm wzrostu (choć zaokrąglam do 160 cm). Mój pierwszy chłopak miał 199 cm, jeszcze mąż ma 188 cm, a obecny partner 184. I jakoś mnie... nie rozrywali a nie mogłam narzekać na rozmiar, if u know wink

10 Ostatnio edytowany przez Patryk19abc (2024-11-24 17:45:28)

wieka napisał/a:
Student23 napisał/a:

[powiedziała nawet coś w rodzaju "ja mam w środku na początku może z 8 a pod koniec jakieś 12 cm".]
Jak może długość/głębokość mieć dwa wymiary? Do tego z początkiem i końcem big_smile

Nie przekonasz się dopóki nie spróbujesz, chyba, że dziewczyna ma doświadczenie, to Ci powie.

Pewnie gdy jest podniecona ma 12 cm

11

Nie przejmuje się tym i nie myśl o tym 16cm to nie jest dużo (ale tez nie jest to mało, jest to normalny europejski penis) jednak z doświadczenia wiem, że dziewczyny wolą większe penisy, nie spotkałem się z taką dla której 16cm to idealny penis (choć zapewne takie są) Kobiety podobnie jak faceci też mają upodobania, dla jednej średni penis będzie idealne, dla innej 23cm będzie w sam raz. Jednak mimo to trzeba "lepić" z tego co natura dała i akceptować się.
Natomiast jak Ci dziewczyna mówi o 16cm penisie "potwór" no to albo nie chce Cię zranić, albo nie ma doświadczenia jeszcze.

12

Autorze, musisz wiedzieć, że nie tylko u mężczyzn długość się zmienia. Kobieta przy odpowiednim podnieceniu jest w stanie więcej zmieścić niż te 12 cm
Jeśli nie chcesz sprawić bólu, zatroszcz się o grę wstępną, lubrykant smile

13

Student23 napisał/a:
wieka napisał/a:

Nie zgodzę się, mówi się, że zależy od długości nosa, czy wielkości buta big_smile
A tak naprawdę to jest genetyczne.

Mieścisz się w optymalnej normie, więc się nie przejmuj, nie pytaj też dziewczyn, bo pochwa dopasowuje się do członka, zależy też od stopnia podniecenia, więc to słabe kryterium szukania dziewczyny.

14

Istotka6 napisał/a:

Autorze, musisz wiedzieć, że nie tylko u mężczyzn długość się zmienia.

No tak, wiem o tym.

Istotka6 napisał/a:

Kobieta przy odpowiednim podnieceniu jest w stanie więcej zmieścić niż te 12 cm

To też wiem smile
Ale... chyba zaszło nieporozumienie.
Bo 12 to ja mam na tzw. luzie, a "w biegu" robi się z tego trochę ponad 16.
Kiedyś moje 2 byłe panie miałem z tym problem i ja zresztą też bo one jakoś nie chciały się rozciągać, mimo że anatomicznie powinny, mimo że ja stawałem prawie na głowie żeby to zmienić.
Obie były średniego wzrostu, okolice 165.

15

Student23 napisał/a:
Istotka6 napisał/a:

No tak, wiem o tym.

Istotka6 napisał/a:

To też wiem smile
Kiedyś moje 2 byłe panie miałem z tym problem i ja zresztą też bo one jakoś nie chciały się rozciągać, mimo że anatomicznie powinny, mimo że ja stawałem prawie na głowie żeby to zmienić.

Może problem tkwił na innej płaszczyźnie, może się stresowały i nieświadomie spinaly.
Ja mam 165, te 16 cm jest ok big_smile

16

Może trafiłeś na wyjątkowo "płytkie" kobiety.
Choć do końca nie wiadomo jaki miałeś problem, czy to oznacza, że jakbyś miał te 2-4 cm mniej to by było ok? Może też nie.

17

Proponuję, żeby Autor wątku przeprowadził eksperyment, a najlepiej kilka. Sam postawił tezę, więc wypadałoby, żeby zamienił ją w empiryczne twierdzenie big_smile

18

wieka napisał/a:

to słabe kryterium szukania dziewczyny.

Kryterium jak kryterium. Każdy ma swoje.
Moje jest takie, że po prostu musi być odpowiednio niższa.
Odpowiednio niższa, czyli bez przesady.
Powyżej pewnej granicy mam pewnego rodzaju blokadę, że nie będę w stanie się nią odpowiednio zaopiekować.
To chyba atawizm z jakiejś prehistorii.

19 Ostatnio edytowany przez Student23 (2024-11-26 00:57:39)

...

20

Alessandro napisał/a:

Proponuję, żeby Autor wątku przeprowadził eksperyment, a najlepiej kilka. Sam postawił tezę, więc wypadałoby, żeby zamienił ją w empiryczne twierdzenie big_smile

Otóż to.

Takie wątki to mogą zakładać tylko osoby, które nigdy seksu nie uprawiały.

21 Ostatnio edytowany przez Legat (2024-11-26 12:50:34)

Kolega ma zielone światło od dziewczyny, a wziął się za liczenie metryczne. Jeszcze doczytuję, że chce się dziewczyną opiekować. Co się z tymi chłopakami podziało? Wszystkiego sebixy nie udźwigną. smile

22

wieka napisał/a:

dobre tongue

23

Istotka6 napisał/a:
Student23 napisał/a:
Istotka6 napisał/a:

No tak, wiem o tym.

Istotka6 napisał/a:

To też wiem smile

Może problem tkwił na innej płaszczyźnie, może się stresowały i nieświadomie spinaly.
Ja mam 165, te 16 cm jest ok big_smile

ja mam 159 cm i tez jest ok big_smile big_smile

24

Drogie Panie, Wy wszystkie jesteście ok big_smile big_smile

25

Alessandro napisał/a:

Jak bys napisal, ze jestesmy "w miare" to by do tego posta pasowalo jak ulal tongue , ale gdybys mial na mysli nasze charaktery, to troche juz nie tego tongue

26 Ostatnio edytowany przez Alessandro (2024-11-26 13:28:16)

Gdybym napisał "w miarę" to też  niektóre ladies mogłyby mieć pretensje.
Niestety, wszystkim nie da rady dogodzić, w myśl znanego powiedzenia.
Poza tym temat wątku mówi  sam za siebie.
W takim razie powiem, drogie Panie, brawo Wy big_smile tongue

27

Gosiawie napisał/a:
Alessandro napisał/a:

Jak bys napisal, ze jestesmy "w miare" to by do tego posta pasowalo jak ulal tongue , ale gdybys mial na mysli nasze charaktery, to troche juz nie tego tongue

Bo żadną miarą nie da się określić naszych charakterów, każda jest niewystarczająca, a do tego takie skromne big_smile

28

Istotka6 napisał/a:

Bo żadną miarą nie da się określić naszych charakterów, każda jest niewystarczająca, a do tego takie skromne big_smile

- materiał na żonę
- ruchałbym
- nie ruchałbym na trzeźwo
- nie tknąłbym nawet jakby mi płacili

wink

29

Jack Sparrow napisał/a:
Istotka6 napisał/a:

- materiał na żonę
- ruchałbym
- nie ruchałbym na trzeźwo
- nie tknąłbym nawet jakby mi płacili

wink

Aż mi się przypomniała kategoria "ilu workowe" big_smile

30

Jack Sparrow napisał/a:
Alessandro napisał/a:

Otóż to.

Takie wątki to mogą zakładać tylko osoby, które nigdy seksu nie uprawiały.

Też tak pomyślałam, do tego małolat.

31

Przestań liczyć te cm penisa. Nie rozmawiaj o tym z dziewczyną. To żenujące również dla dziewczyny, która (bardzo możliwe) musi się zmuszać aby nazywać penisa 16cm "potworem" jak sam powiedziałeś. Nie zastanawiaj się ile wejdzie do środka! Większości kobietom wejdzie ponad, lub czasem sporo ponad 20cm i co? Znaczy, że każdy ma chodzić z 25cm i tylko taka zaspokoi kobietę? Bzdura, oczywiście nie ma co popadać w skrajności w drugą stronę i gadanie, że 8-12cm to maks.
Osobiście również mam średniego penisa jak Ty, tylko trochę większego o 2cm i miałem w ciągu życia trochę partnerek, różnego wzrostu i budowy i nigdy nie było problemu aby wszedł cały, NIGDY. No i weszły by jeszcze większe? I co z tego? Były mojej partnerki miał już bardzo dużego penisa, dużo ponad 20cm. I również nie miała problemu z przyjęciem całego. Do tego mój brat, znacznie lepiej wyposarzony niż ja, typ podrywacza, miał znacznie więcej kobiet niż ja, również nie miał z tym problemu.

Podsumowując kobieta jest znacznie pojemniejsza niż się wydaję, jest rozciągliwa i wydaje mi się, że dopasowuje się do penisa i nawet jeśli Twoja Pani miała wcześniej wielkie/małe penisy to tak czy tak w końcu dopasuje się do Twojego penisa, jeśli to długi związek i nie ma skoków w bok tongue  I to, że pochwa jest w stanie dużo przyjąć nie znaczy, że musisz ja całkowicie wypełnić!

Kobiety również są różne, jedna lubi 15cm inna 22cm. I jeśli ona jest fanką dużych penisów i woli 20+ to jeśli to ma być poważny związęk i tak bardzo wątpliwe aby rzuciła Cie z takiego powodu jak średni penis.
I ważne myśleć pozytywnie i patrzeć na dobre strony tego co Ci dała natura.
Podsumowując przestań myśleć o fiucie, nie lecz kompleksów na forum, ale też nie wmawiaj sobie, że to "potwór" bo możesz się zawieść bardzo później. Tylko ciesz się spotkaniami z dziewczyną, która Ci się podoba.

Student23 napisał/a:
wieka napisał/a:

Kto Ci nakładł takiego gówna do mózgu?

33

Legat napisał/a:

Jeszcze doczytuję, że chce się dziewczyną opiekować.

No tak, na dłuższą metę tak. Zawsze w LTR-ach (miałem do tej pory 2) włącza mi się taki tryb i paniom się to bardzo podobało.
Podejrzewam, że już mi tak zostanie, tym bardziej że w pewien sposób mnie to po prostu kręci.

34

wieka napisał/a:

.

Nareszcie coś mądrego w tym całym temacie.

To tak jakby dlugość prącia u mężczyzny zależała od wzrostu. Choć pewnie Jack znowu się oburzy, bo przecież przy bardzo niskim wzroście zaliczał i zaliczal... i zaliczal.. A panny i męzatki waliły tłumnie, że aż musiał kajecik z zapisami wprowadzić..

Tak więc, nie ma tematu, chyba że wymyślony big_smile

35

Salomonka napisał/a:
wieka napisał/a:

.

Nareszcie coś mądrego w tym całym temacie.

To tak jakby dlugość prącia u mężczyzny zależała od wzrostu. Choć pewnie Jack znowu się oburzy, bo przecież przy bardzo niskim wzroście zaliczał i zaliczal... i zaliczal.. A panny i męzatki waliły tłumnie, że aż musiał kajecik z zapisami wprowadzić..

Tak więc, nie ma tematu, chyba że wymyślony big_smile

Cześć długo się nie udzielałem na tym forum

36

Pochwa kobieca po dobrym rozgrzaniu jest wstanie pomieścić nawet 25cm.i grubego.Także autorze nie przejmuj się rozmiar masz ok ciesz się z seksu i tyle.

Posty [ 36 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Wzrost i centymetry

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024