Opalanie - La Roche Posay Anthelios oraz Iwostin Solecrin - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Opalanie - La Roche Posay Anthelios oraz Iwostin Solecrin

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Opalanie - La Roche Posay Anthelios oraz Iwostin Solecrin

Hej, czy stosowała może któraś z Was tych specyfików? Wiem, że są dość drogie ale szukam czegoś na prawdę skutecznego. Co polecacie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Opalanie - La Roche Posay Anthelios oraz Iwostin Solecrin

Używałam La Roche - całkiem przyzwoity efekt.

3

Też się zastanawiam nad zakupem na lato. Moja skóra ma skłonność do strasznego wysuszania się i czerwienia na słońcu, a potem doprowadzić ją do normalnego stanu jak się człowiek zapomni jest koszmarem. Widziałam w gazetce apteki za grosze że mają sporą przecenę tych produktów u mnie w knurowie więc może się skuszę. Fakt, nie są tanie, ale jednak w moim wypadku to chyba jedyne rozsądne wyjście aby jakoś na słońcu z moją skórą funkcjonować.

4

Wysoki filtr to podstawa. Na wyjątkowo wrażliwą skórę blokery, czyli takie kremy, które maja powyżej 50 SPF i polecam wyposażenie się w piankę Panthenol Spray  (zwykłą piankę, nie maści z panthenolem!). Jak się poparzycie to szybko trzeba spsikać, by ograniczyć podrażnienia.

5

Ja stosowałam kiedyś filtr z La Roche, było to kilka lat temu i cena tego kremu była szokująca, no ale musiałam go używać, ponieważ miałam zabieg kwasami na twarzy, więc musiałam chronić się przed słońcem

6

Moja mama tez go używała- była po wypadku i miała świeże blizny na łuku brwiowym jak jechałyśmy na wycieczkę do Egiptu. Trzeba było dużą warstwę kremu nałożyć, by blizna nie ściemniała.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Opalanie - La Roche Posay Anthelios oraz Iwostin Solecrin

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024