Hej:]
Dziewczynki czy warto sie zemscic na bylej przyjaciolce??
czy warto jej wybaczyc gdy nie jest z nami nielojalna i kazda tajemnice ktora jej mowie opowiada innym??
nie nie warto!!!!
Myslicie,ze jakas zemsta by sie przydala??
nie chce byc taka jak ona i chyba zrezygnuje....
Co wy myslicie o takich osobach???
Przeczytaj mój "Gdy przyjaciel zawodzi..." sama nie wiem co myśleć... ![]()
Ty się zemścisz ona się zemści i tak w kólko... Ja myślę, że bardziej zaboli zupelny brak rekacji... Zemsta to jakies uczucie prawda, to znaczy że ona ta 'zdradliwa przyjaciólka' budzi w Tobie emocje. Mnie by bardziej zabolalo na pewno zero reakcji. A kto jest prawdziwym przyjaciele nim zostanie... Nielojalność powinna być karana ale nie w taki sposób.
Nie warto się mścić to płytkie;) taka dziecinada..
Po co masz zachowywać się tak jak Ona to robi odpuść sobie Ona nigdy nie była Twoją przyjaciółka.
Przyjaciele tak nie robią.
Zapomnij o Niej i szukaj sobie przyjaciół którzy są Ciebie warci.
Justyś najlepszym wyjsciem bedzie zlanie dziewczyny. Skoro nie potrafi dochować tajemnicy nie ma szacunku do Ciebie.
A najbardziej ją zaboli brak Twojego zaintetesowania. Przyjazn to na prawdę poważna sprawa
Wyjdz do ludzi nie zadręczaj się jej zachowaniem.
6 2010-06-07 09:16:40 Ostatnio edytowany przez Justyś (2010-06-07 09:17:42)
NO ja doszlam do wniosku,ze wlasnie zero kontaktu i wiecie dziala to...
ma zal,ze nie mowie jej czesc itd...
ostatnio wlasnie zaprosila mnie na znany kazdemu portal internetowy nk odrzucilam zaproszenie i mysle,ze to wystarczy...
boze...
nie wiem ale nie nawidze takich ludzi:/
Wicie po prostu ja juz jej tak nie nawidze,ze nie wiem..
bo to co ona pow.to bylo naprawde barzdo istotne dla mnie anie jakas blachostaka:/
Nie powinnaś się mścić, bo to dziecinne i nie dojrzałe. Zostaw to tak jak jest i zlewaj ją ![]()
Pozdrawiam