FLirt - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1 Ostatnio edytowany przez quirl (2021-09-07 05:21:58)

Temat: FLirt

Ostatnio przez 1 miesiać czasu flirtowałem sobie z pewną kobietą.Wszystko sie dość dobrze zapowiadało nikt nikomu nie składał żadnych zobowiązań.Jednak ta kobietą cały czas twierdziła ze jest wolna itp Kombinowała,kręciła gra słów .....
Koniec końców okazało sie ze ta kobieta tkwi w jakiejś trudnej relacji z której prawdopodobnie nic nie będzie.Twierdzi żę sie nie ułoży ale jednak nie jest wstanie z niej w tej chwili z niej  zrezygnować. Oczywiscie ile tłumaczeń się nasłuchałem i przeprosin.
Nie spaliliśmy mostów tzn za jakis czas może niby coś z tego być

Traktowała mnie jako rezerwe,koło ratunkowe itp

Dlatego mam pytanie czy warto wejść w relacje z taką osobą.Niesmak pozostał

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: FLirt
quirl napisał/a:

Ostatnio przez 1 miesiać czasu flirtowałem sobie z pewną kobietą.Wszystko sie dość dobrze zapowiadało nikt nikomu nie składał żadnych zobowiązań.Jednak ta kobietą cały czas twierdziła ze jest wolna itp Kombinowała,kręciła gra słów .....
Koniec końców okazało sie ze ta kobieta tkwi w jakiejś trudnej relacji z której prawdopodobnie nic nie będzie.Twierdzi żę sie nie ułoży ale jednak nie jest wstanie z niej w tej chwili z niej  zrezygnować. Oczywiscie ile tłumaczeń się nasłuchałem i przeprosin.
Nie spaliliśmy mostów tzn za jakis czas może niby coś z tego być

Traktowała mnie jako rezerwe,koło ratunkowe itp

Dlatego mam pytanie czy warto wejść w relacje z taką osobą.Niesmak pozostał

Nie, nie warto. Jest manipulantką, oszustką - a jeśli z nią spałeś - potrafi zdradzać.
Ewakuuj się.

3

Odp: FLirt

Spalić mosty.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024