Siemano Net- ludzie ![]()
Piszę do Was w celu przeanalizowania zachowania podczas dzisiejszej sytuacji:
Otóż siedzę sobie w KFC i wchodzi ona- fajna dziewczyna w okularach, w topowej koszulce, z tatuażami na przedramionach. Weszła ze swoją koleżanką. Więc postępuję wbrew swojemu usposobieniu i zaczynam się jej przyglądać, bo z wyglądu naprawdę mi się spodobała. ![]()
Stoi w kolejce do kasy i nagle zauważa że się gapię- więc też na mnie patrzy i następuje pojedynek spojrzeń- i ja od razu jak ten głupi się poddaję ![]()
Później widzę że to co zamówiły to niosą do stołu naprzeciwko mnie- no i znowu się zaczyna "duel of looks"- i ja jak zawsze pasuję
Później zbieram nieco odwagi i patrzę na nią cały czas i widzę że czasem o czymś szepta ze swoją koleżaneczką, jakby na mój temat, nie wiem.
No i tu się pojawia moja duuurna natura- analizowanie wszystkiego: myślę żeby podejść do niej i zagadać coś w stylu "ale masz fajny tatuaż" ale zaraz pojawiają sie głupie myśli "ale jak mi powie żebym spadał to co????"
No i dalej sie w nią wpatrywałem i jak nastąpił czas że ona i ja długo na siebie patrzyliśmy to dalej pasowałem jak głupi.
No i powiedzcie mi: czy patrzyła sie na mnie dlatego że jakiś typ na nią gapi czy coś mogło z tego być??