Problem z dziewczyną - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Problem z dziewczyną

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Problem z dziewczyną

Witam,Mam Pytanie Zaproponowałem dziewczynie spotkanie po w miarę długiej konwersacji przez FB. No i ta dziewczyna myślała że do niej pisze dla przysłowiowej "beki' i jej to wyjaśniłem ,że to nie prawda podając odpowiednie argumenty .Zaproponowałem dosyć  termin  do przodu bo przebywałem w szpitalu i nie wiedziałem kiedy wyjdę. Dzisiaj  Napisałem do niej i zaproponowałem i ta dziewczyna ewidentnie nie miała humoru lub miała zły dzień no i odmówiła.Moje pytanie brzmi czy jest sens zaproponowanie jej kolejnego terminu lub opcjonalnie wyjaśnienie jak zobaczyłem odpowiedz jej to się zdziwiłem i wzburzyłem i napisałem "nie to nie".Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :
Odp: Problem z dziewczyną

Jesli Ci na niej zalezy to tak ale troche odczekaj, popiszcie o pierdolach, a jak ogarniesz, ze ma dobry humor to ja zapros. Niestety ona mysli, ze to dla beki wiec nie dziw sie, ze odmawia. Najpierw przepros za to ,,nie to nie" na pewno spojrzy na to wszystko bardziej przychylnym okiem tongue

Daj znac jak tam Ci poszlo tongue

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Problem z dziewczyną

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024