STOKROTKA-CAFE - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » STOKROTKA-CAFE

Strony Poprzednia 1 1,010 1,011 1,012 1,013 1,014 1,579 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 65,716 do 65,780 z 102,609 ]

65,716

Odp: STOKROTKA-CAFE

Elu to bardzo ciezka praca. I do tego w sloncu...
Ale ja znam taka osobe po 60 tce i nic a nic jej nie meczy. Pracuje zawodowo, a po pracy na dzialke. I tam.faktycznie cos robi i robi a nie lezy.
Nigdy ja plecy nie bola. Spi tak od polnocy, ale jak nie idzie do pracy to spi te 8 godzin a jak idzie to spi do 5-6.

I po pracy zero odpoczynku. W biegu obiad i tyle.
No ale inaczej pracuje sie u kogos a inaczej u siebie...

65,717

Ja przypuszczam , ze moje plecy daja teraz znac o sobie
dlatego , ze przy cesarce miałam znieczulenie w kregosłup
i to jest od tego ,

65,718 Ostatnio edytowany przez wifa (2016-05-29 13:09:53)

U nas raz kropi, a za chwilkę słońce.
Ciśnienie lata, jak głupie.
          Pochwalę się pikny nie chciał jechać, bo zmęczony,
więc sama zrobiłam rundkę koło jeziora.
Południu powtórzę trasę.
Lepiej się czuję,
a od wtorku zacznę chodzić na rehabilitację.
Teraz szukam przystojniaka do towarzystwa,
a co babcia nie może hihihi? lol

65,719

Wifciu
mlodniejesz w oczach smile

65,720 Ostatnio edytowany przez Klaudyna59 (2016-05-29 13:19:59)

Elu plecy mogą Cię boleć od przesilenia, kręgosłup z wiekiem się wkurza i boli , są tacy szczęśliwcy którzy nie znają tego bólu ale to są wyjątki. Jesteś jeszcze młoda babeczka to mniej odczuwasz ale za 20 lat wszystko się zmieni i to kręgosłup będzie Tobą zarządzał a nie Ty nim. smile

Sandra, nie wyobrażam sobie takiej pracy po 60 -tce, ja bym położyła się w polu i jęczała już na sam widok big_smile Ta babka musi mieć super zdrowie.
Trzy dni temu kupowałam truskawki po 12 zł a dzisiaj na targu od 3 - 8 zł , ale są mocno dojrzałe i jak w południe byłam to niektórym sprzedającym już się rozpuszczały.

Wifciu , poszukaj na towarzysza rowerkowego jakiegoś adonisa mało zużytego , coby miał zryw i parę w nogach bo inaczej Cię nie dogoni a jeszcze nogi wyciągnie i na sumieniu będziesz miała człowieka big_smile big_smile

65,721

wiecie nie wyobrazam sobie siebie za dwadziescia lat .
to ja chyba ani reka ani noga nie usze .
Moze byc Klaudynko , ze tez i młodosc daje w kregosłupie znac .
Kiedys sama dzwigałam duze ciezary przezucałam i to był pikus , a dzis mam za to zapłate w postaci kregosłupa bolacego .
Tylko tez duzo osob nazeka po znieczuleniu tym oponowym , ze bo latach kregosłup boli

65,722

hey popołudnio .... burzowo ??? chiiiba smile

ja już po obiadku   kawkę kończę

zapraszam http://imgup.pl/di/8Q2Z/488029-455022281243323-386505237-n.jpg

u mnie słychać pomruki burzy  tak jak wczoraj smile
pewnie u Anusi ciepie mocno .....  ????

do potem....

65,723 Ostatnio edytowany przez wifa (2016-05-29 13:55:11)

elzbieta47 napisał/a:

Wifciu
mlodniejesz w oczach smile

Elu
        zobacz co rower może zrobić.
Czuje się teraz niezależna.

Klaudynko
       wolałabym koleżankę do jazd, a nie Adonisa.
Ale jak sie nie ma co sie lubi to się lubi co się ma.
Spadam na dół robić obiad.

65,724

Co potrafi zrobic ..
działa cuda ,
Tez bym tak chciała pojechac na wycieczke rowerowa , lubie rower .
Ale samej mi  sie niechce  .
I pewnie ciezko było mi czas teraz znalesc , bo w niedziele nadganiam w domu cały tydzien .
I zazdroszcze Wam

65,725 Ostatnio edytowany przez ANUSIA50+ (2016-05-29 15:22:37)

dzien dobry dziewczyny.
tak naprawde wcale nie jest dobry,
Basiu prawde piszesz ze pewnie u,, mnie ciepie bo slychac pomruki,,,
ja bym tak nie nazwala to byla kanonada artyleryjska ,trzaskalo ze hej.
a lalo jak z cebra troche mniej jak wczoraj ,bo dzis nie bylo gradu ,,ale pioruny silniejsze ,
Zuzia schowala sie pod autem sasiada i jak deszcz troche ulzyl ,wyszlam na pole i zawolalam ja , biedatwo przerazone tak strasznie susami leciala i mialczala ,wpadla do domu,,ale z niej sciemniara ,,robi takie zalosne minki i chodzi za mna i mialczy ,a ja litosciwa ,rozpuszczam ja jak dziadowski bicz,
chyba juz dzis burza odpusci ,,bo jestem przerazona,znow sie chmurzy .przed domem woda stoi ,
z moich ,grzadek zrobila sie rownina ,grad duzo mi zniszczyl jarzyn ,buraczki leza ,i reszta tez
w nie najlepszym stanie , wiecie co? chyba pojde spac
to chyba przez te burze,
trzymajcie sie spokojnie moze u Was nie ma burzy,ktora uparla sie na mnie i moje ,,gorecki,
o rany -ale sie zachmurzylo ,kara Boska , pewnie za to ze nie chodze do kosciola

65,726

Ja już po obiadku, dzisiaj były dewolaje.

gochnia napisał/a:

Chyba każda z nas chcialaby cofnąć czas gdyby mozna było,obrac inna drogę, by teraz bylo idealnie.

Cóż, gdybym miała cofnąc czas, to do momentu, gdy miałam 5lat.
Należałoby wszystko puścic w innym kierunku.
Ale się nie da, więc cieszmy się tym co mamy smile

sandra.sandra napisał/a:

Strzalko napisałaś,  ze kiedys nosilas z dziurami. Wywaliłas wszystkie?

Sandra, a masz jakieś ubrania, które nosiłaś 20 lat temu? smile
Chyba ciężko byłoby je zakamuflowac. smile

sandra.sandra napisał/a:

Strzalko a maluje sie Twoja corka?

Jasne, że się maluje.
W sumie to nie zauważyłam, żeby w ten sposób wyróżniała się z innych dziewcząt z gimnazjum.
Oczywiście to jakiś lekki makijaż.
Chyba, że jest gdzieś w domu lub w pobliżu to się nieraz zmaluje mocniej smile
Ona się malowała, jak już miała 5 lat.
To taka królewna smile
Chyba ma to po chrzestnej, bo ja rzadko się maluję.
Ale teraz dopiero córka mnie uczy, co do czego służy i nieraz mnie też zmaluje smile

A Twoja córka też ma takie zamiłowania? smile

elzbieta47 napisał/a:

Ja przypuszczam , ze moje plecy daja teraz znac o sobie
dlatego , ze przy cesarce miałam znieczulenie w kregosłup
i to jest od tego ,

Tez miałam to znieczulenie w kręgosłup przy cesarce.
Kręgosłup mam ''cienki'', ale na razie jakby bardziej wszystko się uspokoiło.
Chociaż nie powiem, ja bardzo się oszczędzam od wszelkich prac.

Wifciu, a autkiem też kierujesz?

65,727

Anusiu, u mnie jeszcze burzy nie ma.
Nadają dopiero koło czwartku.
Nie lubię burzy i się jej boję.

65,728 Ostatnio edytowany przez morawa (2016-05-29 15:54:02)

Unas narazie burzy nie ma ,ale w nocy zapowiadają
Zjadłam naleśnika to moj obiad hi hi
Włosy pomalowałam na biało ,miały wyjsć pasemka hi hi
Hennę sobie zrobiłam na brewki teraz odpoczywam
Osiadamy na stare lata juz po 40 ,tym bardziej zaczynaja ,sie początki przekwitania a bedą trwać i trwać w postaci rożnych schorzeń
Wifa  to tak duzo spodni 5 i 5 tunik hi hi

Przestrzegają  osoby po 60 zeby tak cieżko nie pracowały na działkach ,bo pózniej siedzą u lekarzy
A nieraz nawet operacje potrzebne ludzie

65,729

Pozdrawiam wszystkie dziewczyny
Tez sie poloze ,bo duzo stresu miałam po tych  malowaniach ,prysznicach

65,730

No i po gościach i obiedzie.Na obiad były młode kartofle z koperkiem ,kotlety z piersi  kurczaka,sałata z ogrodu, szczypior i śmietana,kto chciał to pulpety z sosem gotowe z puszki.Najedzeni faceci w domu zostali a ja  z synową i Hanią i Kacprem poszliśmy się przejść nad rzekę.Synowa spodziewa się drugiego dziecka mojego syna to będzie trzecie bo Kacper jest z pierwszego małżeństwa i mieszka ze swoją mamą syn zabiera go okazyjnie za jej zgodą.Trochę się martwię i zarazem ciesze bardzo ale konflikt genetyczny synowa ma minusową grupę krwi syn dodatnią Hania jako pierwsza urodziła się zdrowa...muszę być dobrej myśli...

65,731

Strzalko...noja corka podiera mi np blyszczyk. Ale ostatnio cos mi sie wydawalo, ze powieki ma blekitne... Kiedyś spytala, czy pomaluje jej rzesy. Ale najwiekszy "problem" ma z wlosami. Ma długie wlosy.  Jak miala 4 latka kaxala sobie obciac dos duzy kawał tych wlosow. Obcielam sama. Bylam zdziwiona, ze tak chce. Po czym oznajmiła i, ze zapuszcza. I tego sie trzyma. Co jakis czas idzie podciac koncowki. Jednak codziennie ogląda filiki z fryzurami...i kaze mi siebie tak czesac...Ja jestem niecierpliwa...i nie chce, to wtedy ona wyszukuje fryzury "latwiejsze".
Do szkoly tez planuje swoj ubior...
Albo dzien wcześniej albo rano...przebiera sie i przed lustrem.ocenia co z czym pasuje i ciagle pyta....mamo pasuje to?
Nie bylo mnie w domu rano to zadzwonila i mówi. ..cieplo? A jak ubiore te sukienkę w paski i do tego....
I mi opowiada i opowiada a ja musze to sobie wyobrazac i odpowiedzieć....czy pasuje...
Czasami nie wiem, o ktora jej chodzi i wtedy ona sie denerwuje i mówi. ..mamo jak mozesz nie wiedzieć.
No i nie posiada w swojej garderobie spodni. Nie lubi i tyle. Za to chce nosic stanik big_smile
Ja mowie....nic tam nie masz...nie ma takich stanikow. Na to mi odpowiada...co nie mam?  big_smile

65,732

Morawko...wlosy na bialo?
A odrosty jakie masz?

Grazko....no i obiad sie udal. To fajnie...
Ja na roznicach krwi sie nie znam. Ale slyszalam, ze to nie powinno tak byc. Jednak synowa na pewno jest pod kontrola lakarza. Bedzie dobrze.

65,733

niebo sie zachmurzyło ,
moze popada .
a ja kawke sobie zrobilam i upiekłam drozdzowke z rabarbarem .

65,734

Witam.
                        http://1.bp.blogspot.com/-whocxTgdsZ8/VTFjebGMI0I/AAAAAAAACkI/W3T61UvJpkc/s1600/mi%C5%82ej-niedzieli,-niech-bez-pukania-anio%C5%82y-wchodz%C4%85,-kaw%C4%99-u%C5%9Bmiechem-i-sercem-s%C5%82odz%C4%85,-kawa-w-bia%C5%82ej-fili%C5%BCance,-pi%C4%99kny-bia%C5%82y-hiacynt,.png

65,735

Już po obiedzie,piję kawę.
Odpoczywamy po tygodniowym biesiadowaniu.
Zaraz się zbieram ,o 20 ej maja samolot,na 19 trzeba być na lotnisku.
U was tez tak grzeje ?  28 C ufff duszno.
  Mój nowy towarzysz rodziny ......
               http://images76.fotosik.pl/636/99699ac0b064044dmed.jpg

65,736

Witam

U nas upalnie to mało powiedziane.
Zwyczajnie parzy.

Nowa moja córka  (ta od Zosi) też mają konflikt.
W ciąży miała wszystko na żle.
Nawet toksoplazmozę.
Po porodzie dostała immunoglobulinę.
Zapewne i twoja synowa po pierwszym porodzie też to dostała.

Ela ja też miałam takie znieczulenie przy cesarce.
I też słyszałam, że po tym znieczuleniu kręgosłup boli.
I boli mnie jak jasna ch....a.
Mam tam wszystko.
Żle chodzić i spać i leżeć.
Nie dałabym rady robić coś chyłkiem.
Za bardzo mnie boli.
Ale ty jesteś młodsza, więc jeszcze mniej odczuwasz.

65,737

Mam farbę na włosach.
Idę już zmywać.
To ciemny fiolet- lubię ten kolor.

65,738

ANUSIA50+ napisał/a:

Basiu prawde piszesz ze pewnie u,, mnie ciepie bo slychac pomruki,,,
ja bym tak nie nazwala to byla kanonada artyleryjska ,trzaskalo ze hej.
a lalo jak z cebra troche mniej jak wczoraj ,bo dzis nie bylo gradu ,,ale pioruny silniejsze ,

trzymajcie sie spokojnie moze u Was nie ma burzy,ktora uparla sie na mnie i moje ,,gorecki,
o rany -ale sie zachmurzylo ,kara Boska , pewnie za to ze nie chodze do kosciola

hii Anusia u mnie dalej są pomruki .... lol
pokrapkało troszkę  ....   też nie chodzę  do kościoła    ....  tak to jest w Twoich góreckach,że częściej pada

http://imgup.pl/di/H2ZE/d3047ececc2917a4eeb56b47bf360004.gif

Sandra - Morawka tak tylko pisze,że na biało .... farbi się na blond smile

Grażka no to gratki ... znowu Babcinką zostaniesz ... lol

Marysia co to za kundelek ????

pozdrawiam resztę Mych ....

lol

65,739

Anusiu
        u nas musiałby walić grzmoty cały rok. lol
Za to już trzeci dzień jest pokaz akrobacji samolotowych, można oszaleć.

Grażynko
       ja też mam RH- i wszystko w porządku, a syn nie jest moim pierwszym dzieckiem. Pierwsze poroniłam.
Będzie dobrze.

Elu
       to jeden z moich błędów życiowych, nie zrobiłam prawka.

Czytuniu
       odkąd pokazały sie siwe robię na jaśniejszy kolor,
wtedy odrosty nie rzucają sie w oczy.

Marysiu
       piesek to największy przyjaciel człowieka.
Będziesz tęsknic za synem.

Morawko
      pisałam o swoich spodniach.
10 to w sam raz jedne na lato, a drugie na chłodniejsze dni.

Strzałko
     mam bluzkę, która ma chyba z 20 lat, a dostałam od siostry.
Do dzisiaj noszę.

Pozdrawiam resztę dziewczyn, których na łączce nie widać.

65,740

Wifka nie ty jedna ja tez nie mam prawka , i nie umiem i nie chciałabym jezdzic sama samochodem
to wybieram rower ten srodek lokomocji .
Czytuniu tak masz racje jestem młodsza ale te bole gdzies od dwoch lat sie pojawiły najpierw troche teraz mocniej .
Tez w nocy niewiem jak sie ułozyc bo boli i krece sie i wierce a to nic nie daje .
a tez sprawie mi na schyłka problem ale ja inaczej nie umiem
wiesz jeszcze w jednym miejscu jest inaczej ale tak jak wczoraj 2 h truskawek w 10 osob trzeba było przejsc
to sie idzie i schyla i zrywa po jednej  truskawce .
i jeszcze boli jak licho jak długo stoje w jednym mniejscu
jak chodze nie jest zle .
Albo mnie szlag trafi albo ja jego  smile

65,741

Elu
      gdzie Cię dokładnie boli?

65,742

Witam popoludniowo !!
NOWA -super ze mialas dobry czas z rodzinka ...zycze zawsze tak dobrych relacji ,z drugiej strony rowniez...

WIFA ,widzisz jak do szczescia nie trzeba za wiele ...

ELZBIETA ,ja zazywam takie tabletki ..collagen + Lysine +vit .C ..tez narzekalam na bole w czesci ledzwiowej ,teraz jak zazywam te tabletki ( mam je brac 3 miesiace ,potem przerwa) nic mi nie dolega ,nawet mam poprawe gestosci kosci ,i jak zauwazylam ..poprawa wlosow,paznokci i  cery (mialam bardzo sucha skore).
Te tabletki wyslalam mojemu synowi , bo znow mial problemy ( on niestety odziedziczyl w genach ).
Napewno Twoje bole sa z ciezkiej pracy , masz internet, poczytaj jakich pozycji musisz unikac  w  Twoim przypadku ,pewnie tez sa to okolice ledzwiowej ....a tak swoja droga to powinnas udac sie do lekarza ,zawsze jakis medykament polepsza zdrowie i powinnas zbadac sobie gestosc kosci ....nie wiem ile masz lat ,ale z biegiem czasu kobieta traci zdolnosc szybszej regeneracji , narzady odpowiedzilane za hormony rowniez spowalniaja ..wiec potem takie trudnosci ze zdrowiem.

GOCHNIA, pewnie zagladalas na strone tego sklepu ...ale wiesz w skepie sa ladniejsze rzeczy ,meble anizeli daja na net...piekne sa bibeloty ,meble ,lampy ,lustra ,bombki sa przepiekne ,wszystko to robione recznie ze specjalnego drzewa ,wszystko wysokiej jakosci ,ale  na zasobna kieszen niestety..chociaz i tam zdazaja sie przeceny.
Zajrzy na strone -www.homesense.ca ....tam sa tez piekne rzeczy , niespotykane meble tez recznie robione ,a ceny rozne . cdn.

65,743

blanka56 napisał/a:

WIFA ,widzisz jak do szczescia nie trzeba za wiele ...

Blanko
        chciałam kupić w ubiegłym roku, ale odkładałam, bo się zapalam i gasnę w działaniach.

65,744

tak jak pisze blanka w okolicy ledzwiowej

65,745 Ostatnio edytowany przez wifa (2016-05-29 19:58:22)

elzbieta47 napisał/a:

tak jak pisze blanka w okolicy ledzwiowej

Elu moja rada kup sobie kosmodisk i noś
        pomogło to mnie i tylu moim koleżankom.
Wkleję link.
Jeżeli sie zdecydujesz kup na pasie, a nie gumkach.

Kliknij w to
http://olx.pl/oferta/kosmodisk-active-o … ba6b8e6fd3
                   http://img03.staticclassifieds.com/images_tablicapl/260046017_1_1000x700_kosmodisk-active-oryginalny-na-bol-plecow-rozm-m-promocja-z-229zl-lodz.jpg

65,746

BASIU ,pytasz czy kupilam spodnie z dziurami ...pewnie ,ze kupilam ..i nie chce sie tym strojem odmlodzic ,ale  jeszcze nie mysle jak babka ktora ma tylko stac przy oknie i czekac kiedy mnie poloza do trumny ..jeszcze mi glupoty w glowie ...no,no ....nie te sprosne !!! 
Tu jest inny kraj ,tu ubiera sie kazdy jak chce, bez wzgledu na sylwetke i wiek... i nikt nikogo nie wytyka palcem,nie smieje sie .. tu bardziej  jest naganne , zle widziane i krytykowane...   zle zachowanie ,nieuprzejmosc .
Ja na poczatku mojego pobytu, to nie moglam  przejsc obojetnie ,nie ogladajac sie (wiem ,ze to nie jest super) za hindusami i afrykanczykami ...bo to oni glownie chodza na codzien w swoich strojach narodowych.Ale musze przyznac ,ze niektore sari sa piekne ,przyciagaja wzrok kolorami i zdobieniami ,to samo dotyczy kobiet z Afryki - kobiety kwiaty ,kobiety ptaki ..tak mi sie to kojarzy ...te ich piekne turbany zrobione, ze zwinietego kawalka materialu ,musza miec niesamowita wprawe ,aby tak pieknie to zrobic.
Tu starsze osoby w upal chodza w szortach ,,czasami takie maja zylaki ,cellulitis ..i nikt na to nie zwraca uwagi ...ma byc wygodnie .
Tu mieszkaja ludzie z calego swiata ,wiec kazdy cos tam wnosi z ubioru i nie tylko ,ze swojego kraju....nie odczuwa sie na codzien ze jestes emigrantem tak jak to jest w Europie ...pamietam jak bylam w Niemczech i Francji (lata 80 ) niby wszyscy uprzejmi ale byl taki moment, ze dalo sie odczuc ..bo jestem z kraju komunistycznego...w Grecji i Jugoslawii uslyszalam ,ze kobiety nie powinny zabierac glosu ...bylam oburzona ..no coz to swiadczylo jak sa tam traktowane kobiety.
Ale mysle ,ze napewno w Europie to sie juz wszystko zmienilo na lepsze ,bo przeciez kiedys nie bylo tylu emigrantow co teraz .
Zycze milego poniedzialku !!!

65,747

Elu
      kłopoty z kręgosłupem mam od 26 roki życia.
Wyleczyłam odcinek szyjno -piersiowy to padło na lędźwiowy i boczki.
W nocy z bólu budziłam się po kilkanaście razy.
W końcu przeczytałam o kosmodisku i stwierdziłam,
że za taka cenę warto spróbować.
Pierwszy nosiłam non-stop przez dwa lata, ale noce przesypiałam bez problemu,
a w dzień nie miałam tych strasznych dolegliwości.
Kupiłam drugi chwilkę ponosiłam i teraz leży, bo nic nie boli.

65,748

http://2.bp.blogspot.com/-YW0yTGkuaWQ/U7fKhnsMZTI/AAAAAAAAHeM/hhtEW27TlbQ/s1600/go%C5%82ebie.jpg

Elu , ja kosmodisk stosuję od 30 lat i bardzo mi pomogł ale ostatnio dołączył się reumatyzm to troszkę gorzej. Kiedyś lekarze przepisywali mi na kręgosłup masę leków i zastrzyków , żołądek ucierpiał a jak zaczęłam stosować kosmodisk to żadnych leków już nie musiałam brać.

Wifciu a jak jeździsz na rowerze to kręgosłup cię nie boli?

65,749

Blanka i dobrze,że sobie kupiłaś hiiii
masz do tego figurkę .....  lol     a jaki krój ????

wpadam tylko z łObrazkiem Dobranockowym

http://imgup.pl/di/1HYZ/jutro-poniedzialek-2016-03-20-16-08-04.jpg

a ja powiem : nareszcie lol

spadam na Kabareton na Polsacie .... do jutra Pindeczki lol

65,750

http://images76.fotosik.pl/636/3ad36092c96d4516med.jpg
  Hihi...Basia  prawie ze odebrałam go sąsiadom, jednak zgodzili się dobrowolnie że mi go oddadzą.
Piesek prze szczęśliwy i ja też,tylko mój kot patrzy wilkiem.
Musi się przed nim chować........piesek wabi się ''Rumpel''
Syn odwieziony na lotnisko,z tego wszystkiego wracając z powrotem pomyliłam kierunki do domu hihihihi
Zamiast skręcić w prawo pojechałam prosto big_smile
I takim sposobem  nadrobiłam 10 km lol   ale  co tam...dojechałam do domu.
Wraca warszawka  o ludzie!!!!! ulice zablokowane,korki .
    Wifciu  siama wiesz jak to jest. Przyjazdy ok. ale powroty nie koniecznie,
  trzeba się pogodzić,tydź,trochę był za krótki big_smile.
  Elżbieto kręgosłup jak już zaczyna dawać znać o sobie,to juz nie za wesoło.
  Ale tak naprawdę to kto nie ma dziś problemu z kręgami?
  Syn nigdy nie pracował fizycznie tak jak ja,i też narzeka  ehhhh praca siedząca też nic dobrego.
  Jutro mam mieć dostawę takiego''masażera''  syn twierdzi że pomaga . nie uwierzę jak nie spróbuję  big_smile
  A wygląda to tak........http://klima-sklep.pl/192-654-large/masazer-na-fotel-lanaform-tonic-mass.jpg

65,751 Ostatnio edytowany przez wifa (2016-05-29 20:42:15)

Klaudyna59 napisał/a:

Wifciu a jak jeździsz na rowerze to kręgosłup cię nie boli?

Klaudynko
        nie, a do tego lepiej się czuję.

Marysiu
       piesiu fajny, to jest rasowy?

Taki fotel kupił teraz pikny.
Dał 1000 zł i go masuje.
Ja wolę jednak ten masaż z kosmo, jest naturalny.
Ty sie poruszasz to on Ciebie masuje.

65,752

Musze pomyslec nad kupnem tego kosmodysku .
A sprawdzałam te tabletki waptece w tej akurat ich niema .
Ale przypomniało mi sie , ze Blanka mieszka w Kanadzie , wiec pewnie u nas takich nie ma .
Wiesz z kregoslupem problemy to ma sie w roznym wieku ,no niestety a teraz to pewnie i corazto młodsi

65,753

Blanka napisał/a:

Tu jest inny kraj ,tu ubiera sie kazdy jak chce, bez wzgledu na sylwetke i wiek... i nikt nikogo nie wytyka palcem,nie smieje sie .. tu bardziej  jest naganne , zle widziane i krytykowane...   zle zachowanie ,nieuprzejmosc .

W zupełności się zgadzam.
To tylko u nas wszyscy się oglądają jeden za drugim.
W innych krajach tego nieu widzisz,chocbyś się ubrała w pidżamie ,nikt na ciebie nie spojrzy z pod  ŁBA i to sobie cenię.

65,754

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1b928e9e9745.jpg
Takie te spodnie ,kupilam za 15 $ taka byla przecena ,to jest 100% cotton ,sa przyjemne dla ciala i nie sztywne ,super sie ukadaja  do tego kupilam biale sandalki w H&M za 20 $ .ja jestem szczupla to dla mnie dostane wszystko z przeceny ...mozna sie ubrac tanio !!!

65,755 Ostatnio edytowany przez wifa (2016-05-29 20:46:21)

Marysiu tak wygląda ten fotel.
                 http://mirat.eu/img/products/19/91/5/1.jpg

Blanko
        fajny komplet.

65,756

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0fa407f66912.jpg
Ale kupilam jeszcze sobie taki zestaw ,tez dobre gatunkowo , spodnie z banana republic i tez z przeceny ...bluzka tylko nie byla przeceniona .

65,757

Na lato jak znalazł.

https://z-1-scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s480x480/13321781_1614615988852002_837403491118270975_n.jpg?oh=5b6f49e2f89217e9f01e17fe7d3cdb8c&oe=57C2AE95

65,758

Marysia 1981 napisał/a:
Blanka napisał/a:

W zupełności się zgadzam.
To tylko u nas wszyscy się oglądają jeden za drugim.
W innych krajach tego nieu widzisz,chocbyś się ubrała w pidżamie ,nikt na ciebie nie spojrzy z pod  ŁBA i to sobie cenię.

Marysiu ,sama prawda ..jezdzisz do syna to widzisz ..
Pieska masz super ...po mordce widac ,ze piesek jest wesoly ... zazdroszcze ,ale dlaczego oddali ?.

WIFA ,takie fotele sa u nas w kazdym centrum handlowym ,mozesz usciasc i za drobna oplata masowac sie ile chcesz ...tylko bez tego podnozka .

65,759

wifa napisał/a:

Na lato jak znalazł.

https://z-1-scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s480x480/13321781_1614615988852002_837403491118270975_n.jpg?oh=5b6f49e2f89217e9f01e17fe7d3cdb8c&oe=57C2AE95

Oj Wifa ..moze normalni tez fajni ,ale fantazja ,spontanicznosc i humor "ze smakiem" jak najbardziej wskazane ....

65,760

Ide gotowac obiad ..bo friend mnie wysle w sina dal !!!dzisiaj sie nie wysilam ..ziemniaki w calosci ,salata i steak z grilla ...a dla mnie zupa z truskawek z makaronem ...zimna na te upaly ...uwielbiam !!!

65,761 Ostatnio edytowany przez wifa (2016-05-29 22:07:53)

blanka56 napisał/a:

WIFA ,takie fotele sa u nas w kazdym centrum handlowym ,mozesz usciasc i za drobna oplata masowac sie ile chcesz ...tylko bez tego podnozka .

Teraz rozumiem, że jak chcę sie masować to muszę uiścić opłatę. lol

65,762 Ostatnio edytowany przez Klaudyna59 (2016-05-29 21:38:06)

http://mirat.eu/img/products/19/91/5/1.jpg

Wifcia marzy mi się taki fotel ale nie mam dla niego miejsca , mogłabym w nim spać jak głowa boli i poduszka nawet uwiera.

Marysia świetny piesek, moi sąsiedzi mają takiego jest kochanym wiernym przyjacielem .

Blanka , fajne ciuszki , faktycznie mimo że tu gdzie mieszkam też nikt uwagi na to nie zwraca jak ktoś chodzi ubrany to jednak takie dziurawe spodenki pozostawiam szczupłym babeczkom. U nas od dawna jest ta moda i każdy ubiera to co lubi , na szczęście na ulicy nie ma oglądania i komentarzy. Jednak duże miasta są bardziej anonimowe i tolerancyjne.

65,763

Klaudyna59 napisał/a:

na szczęście na ulicy nie ma oglądania i komentarzy. Jednak duże miasta są bardziej anonimowe i tolerancyjne.

Klaudynko
         masz rację.

65,764

http://akphoto2.ask.fm/980/283/155/-359996994-1sj0t8s-g8fsqq6o7onqgfp/original/avatar.jpg

a ten obrazek odnośnie zrytej bani big_smile big_smile big_smile

65,765

Blanko, oba zestawy ubran mi sie podobaja, ale szczegolnie ten drugi zestaw...takie spodnie bym chciala na lato...
Ale zauwazylam, ze kupujesz wlasnie "komplety" wlacznie z butami. Ja tak nie kupuje. Zazwyczaj kupuje czarne by pasowaly do wszystkiego. Na lato biale.
Kiedys kupilam sobie czerwone sandały  i na szczescie po 2 tygodniach sie zepsuly, bo nie moglam się  przyzwyczaic...razily mnie w oczy....

Ja np nie potrafie kupic bluzki...by mi pasowala kolorystycznie, bo potem okazuje sie, ze to nie ten odcien np zieleni. Wiec kupuje neutralne kolory. Zresztą przy tuszy nie ma w czym wybierac...
Tak jak piszesz jestes drobna to wszystko Ci pasuje.

Wifo...ten kosmodysk co dalas link jest juz z pasem?
Ja nie kupuje na razie,  bo mam ten zabieg...

Marysiy, jaki radosny piesio. No wlasnie czemu oddali?

65,766

http://www.opowiastka.com/wp-content/uploads/2016/03/6-11.jpeg

dobranoc dziewczynki, miłych snów big_smile

65,767

sandra.sandra napisał/a:

Wifo...ten kosmodysk co dalas link jest juz z pasem?
Ja nie kupuje na razie,  bo mam ten zabieg...

Tak z pasem na rzepy.

65,768

http://id.joe.pl/sub_images/pictures/bf8e2bfa4d8bfe4b4392f6aa7392dbdb_th2.gif

a gdzie dla mnie buziak na dobranoc?

czy ktoś wie gdzie jest Lucynka?

65,769

Dobranoc dziewczynki
Nie chce mi się już nic napisac,po prostu padam
Jest strasznie duszno,moglo by popadać.
Pootwierałam okna i nalazlo jakiegoś robactwa,wszystko po mnie chodzi brrr.
Uciekam do mycia,jeszcze czekam na tel.  czy dotarł na miejscu i uciekam w spanie !!!!!!
      Dobrej nocy    http://www.osobistaksiazka.pl/galeria/c3985d6a14a7b89e8ef96c47f6aa34b986_Strona_04.jpg

65,770

Klaudyna59 napisał/a:

http://www.opowiastka.com/wp-content/uploads/2016/03/6-11.jpeg

Klaudi ..chyba bym w pare sekund zeszla z tego swiata.....albo waz by uciekl z mojego potwornego krzyku !!!

Bardzo sie tych gadow  brzydze i boje ....a ponoc maja aksamitna skore w dotyku ...fuuuuj !!!!

65,771

LUC ? pisala ,ze wyjezdza ...Sudety !!! Tez moje ulubione gory.

Moj dlugopis do laptopa sprawuje sie swietnie ..no i nie ma wypackanego ekranu z palcow.

65,772 Ostatnio edytowany przez Klaudyna59 (2016-05-29 22:27:55)

Blanka , gadzinka paskudnawa , mam w rodzinie takiego którego marzeniem jest mieć takiego gada a znając jego charakter wiem że kiedyś będzie takiego miał.
Coś spanie mnie odpuściło a poprzednia noc też była nie spana , najchętniej to poszłabym na jakąś balangę  smile

A nie musisz uważać ażeby trafiać w klawisze?

65,773

Klaudyna59 napisał/a:

Coś spanie mnie odpuściło a poprzednia noc też była nie spana , najchętniej to poszłabym na jakąś balangę  smile

Klaudynko
       szykuj się, balujemy.

65,774 Ostatnio edytowany przez Klaudyna59 (2016-05-29 22:36:16)

Wifciu , z Tobą zawsze ! big_smile

http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,a9tfk3g3dtd_4X_orig.gifhttp://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,img763f2b250362a3c41_c6_orig.gif

65,775 Ostatnio edytowany przez wifa (2016-05-29 22:53:00)

OOOOOOOOoooooooo tojeto. Dzięki

Dobranoc Klaudynko, Blanko, Sandro, Marysiu i dziewczyny.

65,776

WIFI , KLAUDI   ale jestescie sexy !!!! a ktora to po lewej ..a ktora to po prawej stronie ...ach, te kocie ruchy.... wow !!!!!

WIFA ,powinnas po ym codziennym  ujezdzaniu perszinga ,padac z dotlenienia ....a moze to jeszcze trwa ekscytacja  jaka to fajna sprawa ???.

Ten dlugopisik to naprawde super ,jedno dotkniecie ekranu..pyk i strona sie otwiera ...a tak czasami musialam dotykac po pare razy ....na kawiaturze zrecznie i szybciej  "swoimi paluszkami".

Ja juz po obiadku ...wstawilam tylko ziemniaki i zrobilam salate ...a friend zrobil mieso ..on ma w tym wprawe i zawsze mu wychodzi soczyste.
Ja teraz "uskuteczniam " duzo porcje lodow karmelowych z pralinami ...pycha !!! moze cos przytyje ..tylko chce w jednym miejscu !!!

Dziewczyny tez czas na jakas przechadzke ,wiec Was wszystkie przykryje i gasze swiatlo !!! dobranoc i jeszcze raz milego poniedzialku !!

65,777

Czolem!
Oglądam kabaret, boki zrywac.
Jechalam w korkach, zamiast 1,5h to 3h zeszlo, szkoda gadać...
Muszę się zrelaxowac.
LUC pewnie gdzies miedzy powrotem z dluuugiego weekendu, a zaległosciami domowymi po nieobecnosci.
Do potem, ogladajcie Polsat, smiesznie!

65,778

Jestem na moment, bom spieszę powieki przymknąć.
Jutro - dzisiaj będę "nawpółtomna", a nie mogę.
Rumpel- witam cię, chlopie. Pisz jak ci tam u nowej panci. Jestem pewna, ze w dobre ręce trafiłeś.
A ja WIFA żałuję, ze nie znam j. ang., no ale musialam kiedyś tam kontynuowac juz zaczęty j. niem. i tak jakoś zeszły latka-tatka.
BLANKA- zestawy ciekawe, Tobie wszystko pasuje, figura nienaganna. Mnie pstrokate spodnie pogrubiają, wiec odpadają.
Sklep obejrzę potem, bo ang. i franc.język odepchnął mnie chwilowo.
Zdrowka życzę i aby Wam nic nie dokuczało, bo jak go brakuje, to życie innym kołem się toczy.
Spijcie wygodnie! PA.

65,779 Ostatnio edytowany przez Ba-Cha (2016-05-30 06:44:27)

hey ...hey ...Mychy

http://imgup.pl/di/N0C1/i-znow-poniedzialek-2015-05-04-07-38-08.jpg

zapraszam na caffe

http://imgup.pl/di/P4B0/media7.jpg

Blanka nie bez powodu wyciągnęłam ten zestaw filiżanek w tym kolorze
bo ja go uwielbiam .... potem granat i khaki .... lol

poproszę o TE DWA zestawy ubrań lol lol
dżinsy z dziurami mają dobry fason ...  ale jesli chodzi o kolory to wybieram zestaw drugi lol

też bym się oglądała za tymi kolorowymi afrykankami ....  smile

z tym wężem - to szybciutko przejechałam obrazek .... 
dla mnie najbardziej obrzydliwe gady....

do tego stopnia -że jak 2 lata temu przepełznął mi przed rowerem zaskroniec ...
było to na początku lata - już tam więcej nie pojechałam ....
a są tam super rekreacyjne ścieżki rowerowe ....  to samo nad jezioro - już nie ... bo ponoć była plaga smile

dwa dni temu w "ekspresie " na ttv  zawsze pokazują fajne ciekawostki ze świata
no i pokazali dla mnie horror normalnie ....
wielki 3 metrowy pyton .... ukąsił ( czy ugryzł może hapsnął hmm )  faceta w Tajlandii  jak siedział na kiblu ....
wc rozbili ... ratownicy ... by pokazać go jak utknął w kanalizacji ....
dżises ... mimo ,że patrzyłam jednym okiem .... to miałam opory siąść na kibelku hmm hmm  powaga hmm

Klaudynka - LUCynka pojechała na weekend w Sudety smile
dzisiaj pewnie się odezwie lol

Ela -  Wifi  dobrze Ci radzi z tym kosmodiskiem  lol .....  na szczęście nie muszę używać lol

pozdrawiam WSZYSTKIE ....

65,780

Dzień dobry,Stokroty
Ba-Cha dzięki za kawke,tego mi było trzeba.
Dokładam śniadanie
http://smakalajzyt.pl/wp-content/uploads/2013/07/sa%C5%82atka-grecka-590x395.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-VQ7-9EIpigM/UWHhZBnqsvI/AAAAAAAAAQk/q2Y9C-yj_ME/s1600/DSCF3346b.JPG
Smacznego smile

Posty [ 65,716 do 65,780 z 102,609 ]

Strony Poprzednia 1 1,010 1,011 1,012 1,013 1,014 1,579 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » STOKROTKA-CAFE

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024