Chcę zorganizować grilla dla osób, które chcą poznać nowych ludzi. Myślę o Warszawie jako o miejscu jego organizacji. Raczej chodzi o osoby spokojne, nie nastawione na imprezowanie i picie alkoholu. Takie osoby doskonale same sobie zorganizują czas i towarzystwo do picia. Grill ma nie mieć charakteru randkowego dla młodych ludzi, ale integracyjny dla osób pogodnych i otwartych. Co o tym sądzicie?
Nie widzę w tym nic złego.
3 2019-05-19 17:13:22 Ostatnio edytowany przez Dagmara45 (2019-05-19 17:13:59)
Nie chodzi o to czy jest w tym coś złego, ale czy kogoś to interesuje. Może próbował coś takiego i ma jakieś swoje doświadczenia lub przemyślenia.
Chcę zorganizować grilla dla osób, które chcą poznać nowych ludzi. Myślę o Warszawie jako o miejscu jego organizacji. Raczej chodzi o osoby spokojne, nie nastawione na imprezowanie i picie alkoholu. Takie osoby doskonale same sobie zorganizują czas i towarzystwo do picia. Grill ma nie mieć charakteru randkowego dla młodych ludzi, ale integracyjny dla osób pogodnych i otwartych. Co o tym sądzicie?
Na pewno znajdą się chętni gdy wiadomość o imprezie dotrze do zainteresowanych.
Tylko musisz liczyć się z tym, że pośród tego nieznanego towarzystwa może znaleźć się ktoś kto może wszystko zepsuć swoim zachowaniem.
Na pewno znajdą się chętni gdy wiadomość o imprezie dotrze do zainteresowanych.
Tylko musisz liczyć się z tym, że pośród tego nieznanego towarzystwa może znaleźć się ktoś kto może wszystko zepsuć swoim zachowaniem.
Też się tego obawiam. Dlatego chciałabym, żeby przed spotkaniem trochę się poznać, żeby nie było niemiłych niespodzianek.
coś myślę, ze to moze się cieszyć dużym zainteresowaniem ;p