Jak wytłumaczyć urwanie kontaktu? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Jak wytłumaczyć urwanie kontaktu?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Jak wytłumaczyć urwanie kontaktu?

Może i bym nie musiała ale czuje powinność, że skoro chce zakończyć pewną relacje to muszę to tej osobie wytłumaczyć dlaczego.

Kiedyś tu pisałam o pewnym chłopaku, który stawiając sprawę prosto chciał tylko ode mnie seksu (pisaliśmy około roku). Potem po pewnym spotkaniu dał mi do zrozumienia że między nami nic nie będzie .Nie będę wnikać w szczegóły ale dość brutalnie mnie przy tym potraktował i nie mogłam się po tym podnieść i szczerze rok po tym do dziś nie potrafię. Potrafiłam nie jedną noc przepłakać i wg dużo osób zwróciło mi uwagę że zamkłam się w sobie. Chwile się nie odzywał a potem zaczął pisać, stwierdził że mnie bardzo lubi i chce utrzymywać kontakt więc piszemy od tej pory cały czas do siebie. Ja wiele razy próbowałam sobie wmówić że mi przeszedł jednak to nie prawda. Wnet minie 2 lata odkąd się w nim kocham.
Strasznie przeżywam myśl że może spotykać się z innymi itd itp i niedawno dowiedziałam się o tym, że z jedną dziewczyną z którą się spotyka sypia. Uwierzcie rozpłakałam się, zaczęłam się cała trząść i serce zaczęło mi wariować. Myśl, że zabrnął z jakąś kobieta tak daleko jest dla mnie nie do wytrzymania. Zaczął mi się zwierzać z takich szczegółów i chyba nie jest świadomy jak bardzo mnie to boli.
Boje się że jak będę z nim nadal utrzymywać kontakt to  nie otworzę się na innego mężczyznę bo cały czas myślę tylko o nim. Jak wstaje przez cały dzień jak zasypiam, codziennie! Ja już wariuje...

Jedyne wyjście w tej sytuacji to chyba urwać kontakt. Przykro mi bo jest jedyną z 2  osób która potrafi mnie rozweselić i z która uwielbiam pisać i rozmawiać.  Raczej nie mam szans u niego a ja chyba ciągle żyje nadzieja. Może to się wydaje proste ale nie wiem jak mu to powiedzieć ?  Nie chce skwitować tego jednym zdaniem ale powiedzieć mu wprost że nie jest dla mnie obojętny. W głębi serca tak bardzo chciałabym utrzymać tą relację ale chyba nie ma innego sposobu żeby zapomnieć o nim?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak wytłumaczyć urwanie kontaktu?

Po co chcesz utrzymać relację z kimś, kto Ciebie nie szanuje i mu na Tobie nie zależy? Po co chcesz być z kimś, kto chce od Ciebie tylko seksu???
Olej go!

3

W każdym przypadku, kiedy zastanawiasz się co powiedzieć, najlepiej odwołać się do prawdy, do swoich odczuć i emocji. Odnoszę wrażenie, że bardziej potrzebujesz odpowiedzieć sobie na pytanie dlaczego, niż dla niego.
Zachęcam Cię do zastanowienia się co dla Ciebie jest ważne w miłosnej relacji z facetem. Czy to, że potrafi Cię rozweselić i dobrze Ci się z nim rozmawia czy pisze, daje podstawy do trwałości tej relacji?

4

Zerwij kontakt nie dodawaj sobie cierpienia wiem ze tylko tak łatwo napisać ale to naprawde najskuteczniejsze

5 Ostatnio edytowany przez janka1991 (2016-11-03 07:53:44)

Piszemy głównie teraz na komunikatorach, próbowałam ograniczyć ten kontakt i nie wchodzić na nie jednak pokusa jest zbyt duża sad Tęskni mi się za nim i nie wiem jak wyzbyć się tego uczucia. Boje się tylko że jak zerwę z nim kontakt to stracę coś cennego i w moim życiu nastąpi pustka sad

6

janka1991 napisał/a:

Piszemy głównie teraz na komunikatorach, próbowałam ograniczyć ten kontakt i nie wchodzić na nie jednak pokusa jest zbyt duża sad Tęskni mi się za nim i nie wiem jak wyzbyć się tego uczucia. Boje się tylko że jak zerwę z nim kontakt to stracę coś cennego i w moim życiu nastąpi pustka sad

Nie rozumiesz widocznie, że ową pustkę wytwarza ten gość. Już teraz.
Dopóki nie skończysz z marzeniami ma jawie, niczego nowego nie zbudujesz z innym mężczyzną.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Jak wytłumaczyć urwanie kontaktu?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024