Wpadka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1 Ostatnio edytowany przez anna997 (2016-10-31 19:12:59)

Temat: Wpadka

Witam,
od 57 dni nie miałam okresu i dzisiaj z moim chłopakiem uprawialiśmy seks z zabezpieczeniem ale po wszystkim zauważyliśmy, że pękła prezerwatywa, a po wszystkim łóżko było w 2 miejscach mokre (podejrzewamy że to pozostałości spermy w prezerwatywie). Dziurka była mała po lewej stronie więc na pewno nie cała sperma znalazła się w środku. Czy mogę być w ciąży po tak długim okresie bez okresu? Dodam, że pani w szpitalu powiedziała mi że nie mam okresu przez anemię i brak żelaza

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wpadka

Aniu dziecko drogie z tym pytaniem to do lekarza a nie na forum.

3

Długi "okres bez okresu" nie oznacza, że nie mogłaś mieć akurat owulacji...

Tak, możesz być w ciąży. Kup sobie test ciążowy, ew. pójdź do ginekologa. Leczysz tą anemię?

Czy robilas test ciazowy ? po takim dlugim okresie czasu wynik powinien byc pozytywny

6

anna.mokrzycka91 napisał/a:

Czy robilas test ciazowy ? po takim dlugim okresie czasu wynik powinien byc pozytywny

Ale ona ostatni okres miala 57 dni temu, kolejnego nie miała z powodu anemii. A seks był 31.10  wink

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024