Jaka praca dla osoby ze średnim wykształceniem? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PRACA DLA KOBIET - POPULARNE ZAWODY, PRACA NA ETACIE, WŁASNA FIRMA » Jaka praca dla osoby ze średnim wykształceniem?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Jaka praca dla osoby ze średnim wykształceniem?

Mam pytanko- gdzie mogłabym szukac pracy majac średnie wykształcenie i nie mając żadnych doświadczeń? Chodzi o taką pracę na okres jakiś 5 miesięcy, do czasu jak nie pójdę na studia. Zastanawiam się czy jest jakaś inna opcja niż praca w sklepie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jaka praca dla osoby ze średnim wykształceniem?

Hm, może konsultantka w jakimś call center? Albo biurowa: sekretarka, asystentka? Kelnerka?

3

kelnerka. bez zadnego problemu dostaniesz taką pracę, a bez wątpienie bywa ona na prawdę dobrze płatna ; ]

4

mam tez takie pytanie jaka prace znajde ze srednim plus policealne turystyka bez doswiadczenia?
gdzie moge próbowac?

5

Biuro podróży? Nie będzie odpowiednie?

6

będzie tylko chcą np roku doswiadczenia  -odpowiedz

7 Ostatnio edytowany przez Lena (2012-01-31 12:45:44)

dobrym sposobem na pracę tymczasowa są agencje pracy tymczasowej, tam sie spróbuj zgłosić. Ja tak zaczynałąm swoja karierę, wcześniej zamówiłam sobie skuteczne cv i list motywacyjny w firmie ... i wtedy miałam kilka telefonów na tydzień z propozycjami spotkan...polecam taką metodę!

Spamowanie nie będzie tolerowane na tym forum. Moderatorka Lena

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PRACA DLA KOBIET - POPULARNE ZAWODY, PRACA NA ETACIE, WŁASNA FIRMA » Jaka praca dla osoby ze średnim wykształceniem?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024