Czy mogę założyć podwiązkę na studniowkę? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Czy mogę założyć podwiązkę na studniowkę?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Czy mogę założyć podwiązkę na studniowkę?

jeli zostalam zaproszona na studniowke to moge miec podwiazke czy to tylko maturzystki maja miec ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy mogę założyć podwiązkę na studniowkę?

oczywiście, że możesz mieć, choć przyjęła się taka zasada, że to właśnie maturzystki mają. Jeśli jednak chcesz założyć to nie widzę problemu smile

3

To jest raczej zarezerwowane dla maturzystek, aby miały szczęście przy zdawaniu matury. Ja bym na Twoim miejscu nie zakładała.

4

Ja też bym na Twoim miejscu nie zakładała. Chociaż jeżlei bardzo chcesz to możesz, nikt Ci nie zabroni, ale może to głupio wyglądac.

Monisssiu,

ogólnie przyjęło się, że podwiązki zakłada się: na studniówkę - podwiązkę czerwoną, oraz w dniu ślubu - podwiązkę niebieską. Nie jest oczywiście zakazane, aby zakładać je w innych okolicznościach, ale raczej nie praktukuje się tego, ponieważ zakładanie podwiązki wiąże się również z pewnego rodzaju "specjalnym" wydarzeniem.
Jeśli matura jeszcze przed Tobą, polecam zaczekać z założeniem podwiązki do Twojej studniówki - wtedy będzie to dla Ciebie czymś bardziej wyjątkowym.

6

Osobiscie nie założyłabym, bo to nie moje święto ale zrobisz jak będziesz chciała smile

7

twoja indywidualna sprawa, przecież nie będziesz się obnosić i latać z gołym tyłkiem żeby specjalnie było ją widać, więc jak założysz to spoko też będzie smile jeśli będę do czasu studniówki mojego chłopaka z nim (rocznikowo młodszy o rok), to też założę i nikt mi nie zabroni smile

8

Lepiej nie zakładaj. To jest zarezerwowane dla osób które się bawią na studniówce i mają maturę. Zresztą jest to bardziej taki symbol który bardzo często widać na zdjęciach studniówkowych.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Czy mogę założyć podwiązkę na studniowkę?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024