witam jestem tu nowa i załamana właśnie odkrylam że mój mąż po 16 latach małżeństwa pisze z jakąś lafiryndą przez telefon niewiem co mam zrobić jak sobie z tym poradzić boję się że to jest koniec naszego małżeństwa
A o czym pisza?
To nie musi byc koniec.
Masz rozne mozliwosci:
zobaczyc o czym pisza. Pogadac z mezem.
A przede wszystkim: wzic pod lupe wasze malzenstwo. Cos jest nie tak? zauwazylas cos?
Nie zalamuj sie. Dzialaj.
witam jestem tu nowa i załamana właśnie odkrylam że mój mąż po 16 latach małżeństwa pisze z jakąś lafiryndą przez telefon niewiem co mam zrobić jak sobie z tym poradzić boję się że to jest koniec naszego małżeństwa
Jeżeli Twój mąż nie wie, że Ty wiesz, to wytrzymaj trochę. Nie mów mu, że wiesz. To trudne, ale będziesz miała możliwość poobserwować, sprawdzić dalsze rozmowy.
Najlepiej zrób swoim telefonem zdjęcia tych wiadomości na telefonie męża. Jeżeli okaże się, że jest to sprawa do wybaczenia, i mąż będzie chciał się z tego wytłumaczyć, będziesz wiedziała czy powie Ci prawdę. Jeżeli się przekonasz, że sprawy zaszły za daleko, będziesz miała dowody w razie rozwodu. Piszę to, mając własne doświadczenia, bardzo podobne do Twoich.