czy to zdrada - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1

Temat: czy to zdrada

witam prosze o pomoc mam 33 l moj maz 43 znamy sie 3 lata teraz on wyjechal za granice i 3 mgo nie ma ja mam doleciec za miesiac ale cos mi nie dawalo spokoju i wiemm ze nie powinnam ale weszlam na jego facbooka i okazalo sie codziennie pisze z jakas kolezanka jak go zapytalam czy kogos poznal powiedzial nie ze ma poprostu kolegow kolezanki z pracy i ze z nikim nie pisze itd ..jak zaglebilam sie w jego korespodnecje okazalo sie ze ona ma 24 l i on niby na zarty mowi o niej moja corka ..wiecona w ktorejs wiadomosci zapytla naprawdejestem jak corka   aon nie jestes piekna ,mloda  a ja stary ale zobaczymy jak bedzie ,,apozniej dodal nie sluchaj mnie
dziewczyna tematu nie podtrzymala i pozniej czesto rozmawiali ona mu powiedziala ze go bardzo lubi on ja i ze jak by sie znali 10l ,,pozniej jak sie okazalo ona wyszla za maz i rozmowy juz sa zadkie ,,on twierdzi ze mnie kocha wiec po co to robil pisal ..tak jak by ja zachecal a moze sie myle nie daje mi to spokoju;(

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: czy to zdrada

Weź napisz to jeszcze raz bo nie da się tego czytać big_smile

3

zyfika napisał/a:

Weź napisz to jeszcze raz bo nie da się tego czytać big_smile

Jej mąż pisał z o 20 lat młodszą dziewczyną. W sumie autorka nie ujawniła czy jakoś ostro flirtowali. Wyznali sobie, że się wzajemnie lubią i gada im się tak dobrze, jakby znali się 10 lat. Facet do tej znajomości się przed żoną nie przyznał. On pisał do tej dziewczyny w żarciie, ze jest jego córką (ze względu na różnicę wieku), ale za którymś razem napisał: "Jesteś piękna, zobaczymy jak będzie", tak, jakby ją zachęcał do romansu? flirtu?
24latka wyszła właśnie za mąż, więc jej kontakt z mężem autorki osłabł.
Autorka obgadała tę sprawę z mężem, ale on twierdzi, ze to nic takiego.

Wg mnie powinnaś trzymać rękę na pulsie, ale nie robić o to awantur, skoro sprawa wydaje się być zakończona.

4

Dzięki za wyjaśnienie. Tak własnie myślałam, że to nic takiego big_smile

5

Nie wiadomo musisz się pilnować ja tu widzę zdradę emocjonalną, ręka na pulsie.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024