hej, po ciąży zostało mi sporo kilogramów, zrzucanie ODPUKAĆ idzie całkiem ok - jem mniej i przede wszystkim dużo ćwiczę - efekty są ale cellulit jest przerażający ale co gorsza STRASZNIE ale to strasznie boli - przy dotknięciu, siadaniu
.... koleżanka poleciła mi zabieg kriolizy, podobno działa cuda, opłaca sie zainwestowac?
Hej, ja robiłam zabieg kriolipozy (to to samo co krioliza) w SPA 1306 w Termach Maltańskich... też miałam bolący (bardzo) cellulit i na niego zabieg podziałał rewelacyjnie! Co do utraty centrymetrów też na pewno pomogł, ale nie wiem w jakim stopniu, bo jednocześnie zapisałam się na siłownie i odstawiłam słodycze.
Jeśli chodzi o to spa 1306 w Poznaniu to chodziłam tam na masaże (polecam!) ale przez Was chyba skuszę się też na te kriolizę... ceny mają okazyjne teraz na wiosnę. Wiem że zabieg kriolizy sam w sobie działa, zwłaszcza jeśli faktycznie ma się problem z cellulitem i kilogramami, rzeczywisty a nie wyobrażony, to tym bardziej są efekty. Muszę się wybrać to zdam później relacje.
fajnie, że nie straszne są Ci ćwiczenia. bez tego nic nie zdziałasz, ale czasem rzeczywiście jest ciężko i warto wspomóc się jakimś zabiegiem. w porównaniu do innych zabiegów, wydaje mi się, że krioliza jest bardzo bezpieczna. podobnie jak dziewczyny wyżej byłam w poznańskich termach (w sumie to nie wiem, gdzie jeszcze można zrobić ten zabieg?) i uważam, że chociaż nie jest bardzo inwazyjna, to jednak efekty są naprawdę zadowalające. może nie miałam tak dużego problemu z cellulitem, żeby aż bolało, ale rzeczywiście zadziałało.
Jak ktoś nie ma odwagi, warto wziąć przyjaciółkę pod pachę i iść razem, zawsze będzie raźniej ;p
Hej! Nie sądziłam że tak wiele dziewczyn robiło zabieg w SPA1306 w termach maltańskich
ja chodziłam tam na masaże tylko, ale dałam skusić się na kriolizę (obecnie mają promocje, w każdym razie mieli jeszcze jak ja byłam) i mijają właśnie 3 tygodnie i od 2 dni zauważam naprawdę fajne efekty - głównie jeśli chodzi o cellulit, ale na cm też pomogło. Zabieg był dla mnie mega nieprzyjemny, myślałam że tam zwariuje (ale ja jestem wrażliwcem;p) ale naprawdę warto było się pomrozić;)