tabletki a cellulit - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: tabletki a cellulit

Hej dziewczyny!
Zauwazylyscie moze zaleznosc miedzy przyjowaniem antykoncepcji a powstawaniem cellulitu? Ja jestem szczupla, ale od kilku lat ze wzgledow zdrowotnych przyjmuje hormony. Dwa lata temu zauważylam u siebie poczatki cellulitu i wyglada to coraz gorzej. Pozatym nawet skora na brzuchu zrobila mi sie jakaś taka mało jedrna. Mam wrazenie jakby moje cialo się starzalo. Tabletek nie moge tak ot sobie odstawic. Postanowilam cwiczyc, schudnac za bardzo nie mam z czego, wrecz wszyscy mi mowia ze jestem chuda. Na plazy wsytd sie pokazac, bo nie dosc ze chude nogi to z cellulitem i obwislymi posladkami. Postanowilam cwiczyc i unikac slodyczy, fast foodow (olaboga!) i zdrowo sę odżywiać. Mam nadzieje ze to dziadostwo jakos sie zredukuje..
Jak to jest u was? Ciekawi mnie opinia dziewczyn ktore podobnie jak ja, dlugo przyjmuja antykoncepcje. Macie podobne spostrzezenia?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: tabletki a cellulit

tabletki hormonalne zatrzymuja wode w organizmie i moga nasilac cellulit, to normalne ale nie musisz sie tym martwic wiekszosc kobiet ma cellulit

3

Ja również przyjmuje tabletki,juz czwarte opakowanie zaczynam ,niby zawierają malutka dawkę hormonów i nie wpływać na wagę czy masę ciała,ani zatrzymywać wody w organizmie,ale jak nigdy,No pewnego czasu zaczelam bacznie przyglądać sie swoim udom. Cellulitu jeszcze nie ma,ale sprawdzając czy sie nie zbliża,ze tak to ujme, i zauwazylam pomarańczowa skórke jak ściskam skore.
Wystraszylam sie i z trzech łyżek cukru dodaje do napoi dodaje półtora smile ograniczylam sól i staram sie jak najwięcej ruszać- jazda rowerem,spacery w górach, itd ...
Moze zapobiegne smile

4

jest to zapewne wina zatrzymywania wody przez tabletki, wiec wprowadz do swojej codziennej diety wiecej warzyw i pij wiecej wody. procz tego rob sobie od czasu do czasu peeling ud i powinno byc ok

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024