Jak nakazuje dobry obyczaj,witam użytkowników forum netkobiety.pl oraz piszę kilka słów o sobie - jestem samotną mamą malutkiej dziewczynki oraz drugiego dzieciątka,na które jeszcze czekamy,obecnie mam przerwę w pracy zawodowej,co bardzo sobie cenię.Na zakręcie,nie wiem co za nim,ale zycie jest tak niespodziankowe,ze warto ten zakręt (i następne również)pokonać.Pozdrawiam wszystkich.
Witam Cię bardzo serdecznie!
Miło mi Cię poznać, to przykre, że samotnie musisz wychowywać swoje dziecko, ale mam nadzieję, że dasz radę. Wiem, że jesteś silną kobietą i poradzisz sobie, masz dla kogo to robić i życzę Ci byś odnalazła swoje szczęście w miłości. Gratuluję także kolejnego dzieciątka oby urodziło się zdrowe, bo to najważniejsze.
Ops.. przepraszam gdzie moje maniery, może wreszczie opowiem coś o sobie.
Mam na imię Michał przeżyłem w życiu wiele rozczarowań szczególnie miłosnych, ale nie łamię się starając się brnąć do przodu choć z różnym skutkiem. Założyłem konto, bo trudno jest mi po tym wszystkim nawiązywać nowe relacje z kobietami, więc pomyślałem, że to forum to dobra okazja, by to zmienić. Chcę także móc pomagać innym, więc jeśli masz jakiś problem - służę pomocą. Pozdrawiam i trzymam kciuki za udany poród.
Cześć! Podwójna mama wita serdecznie
gratuluję Potomstwa i wytrwałości życzę ![]()