Zakochana całe życie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zakochana całe życie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Zakochana całe życie

Jak to możliwe i z czego to wynika, że są osoby, które non stop upatrzą sobie obiekt westchnień i stale są zakochane , z wzajemnością lub  ni e, trzyma  Ich to jakiś czas, potem następna osoba pada Ich ofiarą smile.A jeśli jest to odwzajemnione, np w związku to ta osoba traci tez zainteresowanie i szuka jakby nowych obiektów? czy znacie takie osoby? ja mam taką koleżankę i nie ogarniam

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez grizabella1 (2016-02-16 21:44:55)

Odp: Zakochana całe życie

Chyba nie znam takiej osoby - więc mogę gdybać wink Może to kwestia upodobania w tej całej otoczce - niepewność/tajemnica/motylki w brzuchu, etc. To bardzo fajny etap znajomości. Potem, w fazie związku to się zmienia - masz jakieś potwierdzenie odwzajemnionych uczuć/zainteresowania, zdecydowanie mniej "domysłów". Może to zbyt uchwytne dla niepoprawnego romantyka, który woli obraz który stworzył w głowie od prawdziwego człowieka.

3

Zgadza się, myślę podobnie.

4

To jest typowe uzależnienie od fazy zauroczenia.

5

A czy można się ogarnąć i skupić na jednej osobie? To może przejść ? czy nie bardzo?taka osoba może być w ogóle kiedyś szczęśliwa w związku?

6

sweetdelicja napisał/a:

Jak to możliwe i z czego to wynika, że są osoby, które non stop upatrzą sobie obiekt westchnień i stale są zakochane , z wzajemnością lub  ni e, trzyma  Ich to jakiś czas, potem następna osoba pada Ich ofiarą smile.A jeśli jest to odwzajemnione, np w związku to ta osoba traci tez zainteresowanie i szuka jakby nowych obiektów? czy znacie takie osoby? ja mam taką koleżankę i nie ogarniam

Tak, ja taka jestem - lubię być w kimś zakochana. To mnie uskrzydla twórczo.  To, czy dana osoba odwzajemnia uczucie nie ma najmniejszego znaczenia - po  prostu potrzebuje odpowiedniej dawki tych hormonów żeby funkcjonować.  Jak kofeiny wink

7

smile A masz kogoś?jesteś w związku?

8 Ostatnio edytowany przez Iceni (2016-02-17 16:46:10)

sweetdelicja napisał/a:

smile A masz kogoś?jesteś w związku?

Nie! Skąd! Po co? big_smile  Teraz już zwykle rozsądek bierze górę nad euforią  big_smile

sweetdelicja napisał/a:

A czy można się ogarnąć i skupić na jednej osobie? To może przejść ? czy nie bardzo?taka osoba może być w ogóle kiedyś szczęśliwa w związku?

Tak, można.  Najdłużej w moim przypadku takie zauroczenie trwało 10 lat big_smile z czego razem byliśmy jakieś 3 miesiące.

W sumie to był chyba jedyny facet (jak dotąd ) któremu byłabym wierna jak pies big_smile tyle, że spotkaliśmy się w nieodpowiednim czasie smile

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zakochana całe życie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024