Szansa na nowe zycie - Netkobiety.pl
Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Posty [ 7 ]
Temat: Szansa na nowe zycie
Witam w najblizszych tygodniach planuje wyjazd do Anglii poszukuje chetnych kolezanek ktore chca zmienic swoje zycie i maja juz dosc Polskiej szarosci :-) prosze o kontakt mailowy badz na forum ;-)
- nonii
- Dobry Duszek Forum

- Nieaktywny
Odp: Szansa na nowe zycie
Miss Kendra napisał/a:Witam w najblizszych tygodniach planuje wyjazd do Anglii poszukuje chetnych kolezanek ktore chca zmienic swoje zycie i maja juz dosc Polskiej szarosci :-) prosze o kontakt mailowy badz na forum ;-)
Witaj Miiss!Gdzie dokladniej( -jakie miasto) chcesz wyjechac?Masz jakis plan-tzn.zakwaterowanie, itp?
Do Manchester. Mam zamiar wynajac mieszkanie mam tam znajomego ktory mi w tym pomoze :-)
cześć:)
jestem zainteresowana:) a powiedz, co Ty masz zamiar robić w tym Menchesterze?:) masz zagwarantowaną jakąś pracę?
- leila2011
- Mój jest ten kawałek podłogi

- Nieaktywny
a co z praca masz zaklepana?jak bedziesz szukac?
Bede szukac wiesz jak tam jestes to zawsze cos znajdziesz :-) to nie moj pierwszy raz wiec wiem cos o tym ;-) w sumie niema nigdy nic do stracenia
Posty [ 7 ]
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zobacz popularne tematy :
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024