Brak zainteresowania narzeczonego - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Brak zainteresowania narzeczonego

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1

Temat: Brak zainteresowania narzeczonego

Cześć kobietki smile
Mam pewien problem w swoim związku, który mnie już męczy i nie wiem co zrobić. Chodzi o brak zainteresowania ze strony mojego narzeczonego. Jesteśmy ze sobą już bardzo długo, od 2 lat zaręczeni, niedługo bierzemy ślub. On jest już tak pewien mnie, mojej miłości i tego związku, że już w ogóle przestał się starać. Coraz mniej poświęca mi czasu, coraz rzadziej się ze mną spotyka, nie interesuje się mną tak jak kiedyś, a jak już się spotykamy to większość czasu spędza zajmując się różnymi innymi sprawami zamiast mną. Wiem, że dużo mojej winy w tym, że jest taki mnie pewien i już się nie stara. Na początku jemu zależało o wiele bardziej niż mi, ja nie traktowałam tego związku poważnie, później jak mi zaczęło zależeć bardziej to chciałam mu wynagrodzić to, że bywały dni kiedy go olewałam i cały czas starałam się go zapewniać o tym jak mi zależy, jak go kocham, byłam na każde jego skinienie (np. jak chciał się ze mną spotkać, a ja byłam już umówiona z koleżanką to przekładałam spotkanie z koleżanką tylko po to, żeby się z nim spotkać...) bo czułam się winna, że kiedyś go olewałam. Wiem, że mnie kocha i mu na mnie zależy, angażuje się w sprawy związane ze ślubem i sam mówi, że nie może się doczekać kiedy już będziemy małżeństwem. Wydaje mi się po prostu, że już się przyzwyczaił do tego, że mi tak zależy i zawsze jestem na wyciągnięcie ręki, dlatego już się tak nie stara. Co zrobić, żeby było tak jak dawniej i żeby się bardziej starał? Być chłodniejsza? Bardziej go olewać? Czy macie podobne doświadczenia i jakieś porady? smile

Zobacz podobne tematy :
Odp: Brak zainteresowania narzeczonego

Po prostu mu to powiedz. Nic lepszego nie wymyślisz. Bądź szczera i z nim na ten temat pogadaj. Nie warto komplikować prostych spraw. Rozmowa jest dobra na wszystko. smile

3

powiedz mu to ,ja zawsze kiedy zauważam ,że mój kochany popada w rutynę mówie mu o tym. Faceci mają już taką naturę , zawsze potem jest lepiej smile powodzenia

4

No właśnie już mu o tym mówiłam nie raz dlatego teraz już nie wiem co robić smile on po prostu zwyczajnie nie widzi żadnego problemu i mówi, że nie wie o co mi chodzi. On żadnych zmian nie dostrzega, bo ja cały czas tak samo o niego zabiegam i tak samo się w stosunku do niego zachowuje, tylko on się tak "opuścił" w stosunku do mnie. A nie chcę mu ciągle zrzędzić, że się przestał starać i nie ma dla mnie czasu, bo wydaje mi się, że to jeszcze pogorszy sytuację. Wolę jakoś zadziałać, zamiast znowu zrzędzić tongue

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Brak zainteresowania narzeczonego

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024