Co myślicie oo sexie bez zobowiązań, z ex-dziewczyna ? Czy to może doprowadzić do chęci powrotu ? Czy tylko zaspokojenie swoich pragnień, zwierzenie sie komuś<rozmowa> spędzenie czasu itp. Ona do tego doprowadza a bysmy sie spotykali i uprawiali sex tak chce !! ale czy kobieta możne się kochać bez uczucia do faceta, tak porostu ze było z nim dobrze w łóżku ( choć czuje coś do mnie to sobie moge pozwolic i go wykorzystywać kiedy będę mieć ochotę) !! Ja nie wiem co to jest to troche z jednej strony chore ! a nie potrafie narazie o tym z nią porozmawiać ! Niem jak !!
1 2010-01-03 20:42:23 Ostatnio edytowany przez gooslaw (2010-01-07 15:02:42)
Nie wiem nikt nie miał takiej sytuacji ?
Moja była żona tak chciała,posłałem ją na drzewo,ale ciągle powtarza tą propozycję. Ale jak nikogo tym nie ranicie,to na zdrowie. Tylko żebyście sobie szczerze pogadali jak to teraz będzie. Kobietom rzadko chodzi tylko o seks. Dla nich to prawie zawsze dodatek do miłości. U faceta niekoniecznie.
Zgadzam sie z przedmówcą, ale fatkem jest zdazaja sie kobiety ktorym zalezy tylko na tym...ale wtedy tez moim zdaniem nie byl bys jedyny.
A to czy czuje cos do Ciebie czy chodzi tylko o sex powinnes wysnioskowac z jej zachowania i sposobu bycia...moim zdaniem jesli o uczucia chodzi to kobiety sa bardzo latwe do rozpracowania w tym temacie.
Jak wyglada takie wasze normalne spotkani? od czego sie zaczyna, no i jak sie konczy(juz po calym zajsciu lozkowym owczyiscie)?
Jak sie potykamy romawiamy doslownie o wszystkim zero tajemnic !! jesli chodzi o rozmowy o uczuciach to sa problemy bo ona niepotrafi zupełnie o tym rozmawiac zasze prowadze monolog(a to mię najbardziej denerwuje)!! Po sexie pełna melancholia leżymy i rozmawiamy rozważamy zrelaksowani mowi mi o koleżankach co u nich itp co sie dzieje w jej zyciu co by chiala zminic, jakie ma z soba problemy itp Ale mieszkaliśmy i byliśmy z sobą 2 lata!! III czas keidy bylismy w zwiazku sex niebyl az tak przyjemny jak teraz czuje sie jak bymm oprawiał z nia go 1 raz
Gooslaw to zalezy od kobiety... Ty ją chyba znasz najlepiej.... ja np przespałąm się ze swoim ex z którym byłam 4 lata i wcale mi nie chodziło o powrót czy miłość.... po prostu miałam taką ochotę... również rozmawialiśmy o życiu, problemach, przeżyciach ale nic więcej ja ten związek już dawno zakończyłam i ten seks nie miał z chęcią powrotu nic wspólnego...
ale my nie jestemy w związku jakis miesiąc, no sam nie wiem juz skończyłem to "posłałem ja na drzewo" obraziła sie poniosły ja emocje i wyszlaaaa tak szybko jak nigdy dotąd, wiem ze nie chce wrócić do mnie poprostu dobrze bylo jej przychodzac <egoistyczne podejscie> ((majorka)) taka prawda !! Czy ktos moze ma inne zdanie ?
Jako kobieta mogę stwierdzić z własnego doświadczenia, że nie tylko faceci potrafią uprawiać seks dla samego seksu, to stereotyp, niektóre kobiety też potrafią kochać sie bez oczekiwania zaangazowania emocjonalego i bez checi powrotu do zwiazku, poprostu dla czystej przyjemności. Jednak jak dokładnie jest w przypadku Twojej eks to wie tylko ona sama, jak nie powie Ci co czuje to sam nie będziesz miał pewności co do jej intencji. Najważniejsze żebyście obydwoje chcieli tego samego równoczesnie, czyli albo obydwoje chcieli do siebie wrócić albo obydwoje chcieli tylko miło spędzić czas w łóżku, bo gorzej by było gdyby wasze oczekiwania się rozmijały, bo wtedy na pewno conajmniej jedna strona by cierrpiała.