Witaj na pierwszym niezależnym Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tu wsparcie użytkowniczek forum oraz fachowe porady naszych Ekspertów!
Nie jesteś zalogowany.
Strony: 1
Każda chyba z nas ma taki okres w życiu kiedy wszyscy dookoła zaczynają zadawać durne pytania typu: dlaczego nie masz faceta, kiedy ślub to już ten wiek, ble ble ble.....
Chciałam "sprzedac"
WAM MOJE DROGIE moją najlepszą, najbardziej skuteczna odpowiedź po której wszyscy inni dadzą wam święty spokój......( sama wypróbowałam to chyba z tysiąc razy:)
Sytuacja prosto z życia- urodziny u cioci, nalot wszystkich ciotek wujków i żonatego kuzynostwa i pytanie. "A co u Ciebie A? Masz juz chlopaka?- nie?
dziwi sie cały stoł, a dlaczego nie......przeciez.... a wtedy WY MOJE DROGIE mówcie;
Ciociu każda klasyczna kobieta czeka na swojego księcia z bajki, który przyjedzie do niej na białym rumaku i porwie hen daleko. Mój książę z bajki usiadł na żółwiu i jedzie do mnie. Średnio żółwie żyją około 15o lat więc jest małe prawdopodobieństwo że umrze śmiercią naturalna. No chyba że go trzaśnie auto na autostradzie, ale miejmy nadzieje że nie....tak wiec mój książę z bajki jest ciągle w drodze....![]()
Wyprobujcie, u mnie to zawsze działało:)
No niezla teoria, usmialam sie do lez!
Genialne rozwiazanie, zeby wszyscy dali swiety spokoj!To jak myslisz, jak dlugo bedziesz jeszcze czekala na tego zolwika? ![]()
Pozdrawiam
Dziewczyny na tego żółwia czekałam długo i to bardzo. Jak długa i "dziwna" to była droga możecie przeczytać w historii " 14 stacji do miłości...." A zjawił się przypadkowo. Przyjechał na mechanicznym żółwiu ( czytaj seicento) w dniu 8 marca na zaaranżowaną randkę i o dziwo jeszcze nie uciekł....![]()
A zanim przyjechał to zawsze na durne pytania opowiadałam o teorii "żółwia", potem tylko były pytania czy już dojechał:)
Ale jak nie spróbujecie same to nigdy się nie przekonacie czy działa:)
Ostatnio edytowany przez fabryczna (2008-04-04 02:18:10)
Pięknie, najważniejsze to mieć właśną teorię na różne okazje!
Powiadasz zaaranżowana randka? To widać, że temu żółwiowi ktoś pomógł dotrzeć;) Bo tak to by wędrował i wędrował...Przepraszam, bo pomyślisz że chcę obalić teorię, nie nie, jest słuszna i prawdziwa! Na prawdziwą miłość warto poczekać, choćby i nawet trzeba było pomóc temu żółwiowi! A wiem że na Wybrzeżach Gracji organizowane są wyjazdy wolontaryjne w czasie, których studenci ratują małe kilkudniowe żółwikiTo tak pół żartem pół serio, ale na gady te czyha wiele zagrożeń, a w zwiąku z tym , ci spóźnialscy książęta mogą nie mieć na czym dojechać! ;-)
Pozdrawiam ciepło, ciekawa teoria!![]()
Ewo!!!
Ja myślę ze Twoj zolw jest blizej niz myslisz,a moze nawet jest obok Ciebie ale TY nie chcesz go zobaczyc...
Co do teorii...to wymyslilam ja bo bylam zmeczona, tymi ciągłymi pytaniami, dziwnymi minami.Wychodzę z załorzenia ze lepiej powiedzieć coś takiego niz bez sensu kombinować z jakimiś "wytlumaczeniami". ![]()
pozdrawiam
Strony: 1