Witam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1 Ostatnio edytowany przez nina_malina (2015-12-27 23:38:35)

Temat: Witam

Mam 30 lat, meza, dwojke dzieci. Nie pracuje jestem z coreczkami w domu. Ostatnio czesto dopada mnie smutek, przygnebieie, a to dlatego ze nie uklada mi sie z mezem. Prosze o wsparcie, pocieszenie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Witam

KAŻDĄ kobietę może dopaść zwątpienie, rozumiem to, współczuję, mimo tego, że jestem facetem... Ale wojna płci jest dla mnie takim samym kosmosem jak zimna wojna, dlatego zabieram głos... Na czym polega Twój problem z mężem?

3

Witam i dziekuje.
Nasz problem pokega na tym ze nie dogadujemy sie. Wiecej o swojej sytuacj napisalam w dziale " milosc, parterstwo".

4

Witam. Ja mam 32 lata jedna corke 12 letnia.  Tez dopada mnie smutek przygnebienie. Jestem ledwo co po rozstaniu z moim partnerem z ktorym bylam 7 lat. Przerowadzilam sie na inne osiedle do wlasnego mieszkania poniewaz podczas naszego zwiazku mieszkalam z corka u mojego faceta. Czuje sie zle samotna jakos tak dziwnie ale wiem ze decyzja o rozstaniu byla dobra. Opisz co jest nie tak miedzy toba a mezem? Pozdrawiam

5

Witam serdecznie smile. Ja mam 24 lata i rocznego synka smile. Mężatką jestem od 2.5 roku i nie narzekam na swoje życie, wręcz przeciwnie smile

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024