okres podczas ciazy ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » okres podczas ciazy ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: okres podczas ciazy ?

Hej , mam pytanie czy mozna zajsc w ciaze ale miec okres?

Niecaly miesiac temu podejrzewalam ze jestem w ciazy , a nawe bylam tego pewna. zrobilam test gdy mialam dostac okres  i wyszedl negatywny. Podejrzewalam ze moze za wczesnie go zrobilam ale po tygodniu opóżnienia dostalam ''okres'' .Ale byl on inny niz zawsze. Trwal on tylko 2 dni , powiedzialabym ze nie byl on zbytnio obfity. Własciwie to tylko plamilam. Od czasu tego niby okresu czuje sie inaczej. Wlasciwie to tak jak w 1 ciazy .co chwile chodze do toalety, mam straszne mdłosci, duze upławy. W jednym w dniu w tych uplawach bylo cos w rodzaju skrzepów. Wydaje mi sie ze troche sb wmawiam ta ciaze , ale jestem ciekawa czy ktoras z was miala okres a sie okazalo ze jestescie w ciazy smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: okres podczas ciazy ?

Nie ma co gdybać tylko idź do lekarza.  Mój ginekolog mówił mi że miewa ciężarne które miesiączkują do 3 miesiąca. Ale jak mówisz że schodzą ci skrzepy, to może byłaś w ciąży i ona teraz zeszła. Skrzepy to niedobry objaw.

3

Odp: okres podczas ciazy ?

Możesz być w ciąży i możesz krwawić. Ponoć można mieć miesiączkę, ale nie wiem ile w tym prawdy,bo się jakoś szczególnie tym nie interesowałam. Wiem, natomiast, że zdarzają się krwawienia już w czasie ciąży, które kobiety błędnie interpretują jako krwawienie miesiączkowe. Ja leżałam w szpitalu z powodu właśnie takiego krwawienia, bo zagrażało mi poronienie. Byłam bodajże w 7 t.c. Zgłosiłam się do lekarza, bo wiedziałam już, że jestem w ciąży i to krwawienie bardzo mnie przestraszyło - tak naprawdę myślała, że poroniłam.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » okres podczas ciazy ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024