Witaj na niezależnym Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...
Nie jesteś zalogowany.
Ja kochałam się w trakcie okresu, a właściwie pod jego koniec przedostatni i ostatni dzień, więc krwawienie było raczej plamieniem.
Niestety poza tym miałam sucho, co utrudniało stosunek. Po- niestety nabawiłam się zapalenia pęcherza moczowego.
Tak poza tym w innych dniach bym się nie odważyła, mam zbyt obfite krwawienia, a ochoty jakiejś większej wcale wówczas nie mam.
ja tak robiłam z moim poprzednim chłopakiem i przyznam sie ze było bardzo przyjemnie potem mniej mnie bolał brzuch i czułam sie bardziej wyluzowana, tylko trzeba pamiętać o totalnej higienie bo wtedy kobieta jest najbardziej narażona na różnego rodzaju infekcje
No mi takze zdarzyło kochac sie podczas okresu;] ALE to w ostatnich dniach wiec żle nie było,powiem nawet ze przyjemnie
Ja własnie mam podczas okresu ochote na seks
Ale robiłam to w czasie miesiaczki tylko raz
Jedynym skutkiem "ubocznym"
było to ze bolał mnie brzuszek pózniej ![]()
Ja zawsze stawiał oprór bo wydawało mi się to takie .... fuj
wewnetrzne bleee... że tak to ujmę. Jednak raz mi się ostatnio zdarzyło tyle że w przedostatni dzień i pod pysznicem i musze przyznać że było przyjemnie. A ochota coż była zawsze...
ja zauważyłam, że podczas okresu mam największą ochotę;-) i nie raz już się kochaliśmy podczas mojego okresu, ale tylko w pierwszy dzień albo ostatni. Jakoś nie miałabym serca żeby go wybrudzić, bleee, źle bym się z tym czuła, choć jemu to, jak mówi, nie przeszkadza. No ale wolę nie ryzykować. W dodatku seks podczas miesiączki jest bezpieczny, nie można wtedy zajść w ciążę, więc się nie zabezpieczamy. Wtedy jest przyjemniej...;-)
to jest coś wpaniałego!! mówiąc potocznie mam wtedy okropelną chcice! a krew nam nie przeszkadza, mój chłopak powiedział że mnie kocha i sie nie brzydzi mojej krwi. wiadomo nie mieszkamy razem i jak mam okres to nie możemy kochać sie wszędzie gdzie popadnie bo fajnie jest potem skożystać z toalety
i mi nie każda pozycja odpowiada wtedy bo boli mnie brzuch i wszystko wygląda wtedy "po bożemu" ![]()
mi sie ostatnio zdarzylo. a lalo sie ze mnie ze eeehh. ale moj kochany powiedzial ze mu to nie przeszkadza. a juz po moj powiedzial mi ze czul sie jak po basenie. trzeba dbac wtedy szczegolnie o higiene dlatego od razu po poszlam pod prysznic... i nic mi nie jest
i w sumie bylo milo.
To prawda, że podczas okresu ma sie jeszcze większą ochotę na sex. Też mi się zdażyło nie raz ale faktycznie zawsze w ostatnie dni. To było bardzo przyjemne nie tylko dla mnie tym bardziej, że nie musimy wtedy uważać. Co do higieny, to zawsze musimy o nią dbać.
Wydaje mi się, że większości facetom nasz okres nie przeszkadza, wręcz przeciwnie, jeszcze bardziej ich podnieca.
Piszę na gorąco, bo właśnie dziś dostałam okres a ochotę na sex mam wielka!!!
Ja nigdy nie mam ochoty na seks podczas tych dni .Staram sie nawet o tym nie myslec i jakos przeczekac.Mam wtedy jakas taka blokade . Poczucie niedysponowania , gorsze samopoczucie , widok jak on sie papra w krwi odrzuca mnie totalnie.To chyba nie jest dla estetek ![]()
Nie.
To nie dla mnie, chyba nie dla mnie. Pieszczoty owszem, ale seks nie.
Poza tym w czasie tych dni czuje bardzo mały komfort, najchętniej położyłabym się w łóżku i przeleżała te 3 dni.
Ja też mam wtedy największą chcice jednak bez wzajemności. Mój luby decyduje się na sex gdy mam okres tylko w wyjątkowych sytuacjach zresztą tarzanie się po brudnej pościeli też mi mie odpowiada ale chormony no cóż mówią inaczej.
no ja na początku miałam opory, ale im dłużej byłam z moim facetem tym częściej się kochaliśmy jak miałam okres, no chyba, ze źle się czułam to nie.....
Można naprawdę dobrze się bawić w łóżku podczas okresu, tylko parter musi miedzieć gdzie nie przyciskac czy mocniej wkładać, żeby krzywdy nie zrobił.
I tak wszystko kończyło się pod prysznicem bo trzeba się umyć ![]()
Ale wiem, ze to kwestia gustu i upodobań, jedni lubią inni nie i wszystko w tym temacie:)
aga25* napisał:
Ja też mam wtedy największą chcice jednak bez wzajemności.
no mój tez odczuwa pewien dyskomfort na myśl o tej czerwonej masakrze, ale niedawno próbowaliśmy pod prysznicem i nie narzekał ![]()
xibalbaa napisał:
W dodatku seks podczas miesiączki jest bezpieczny, nie można wtedy zajść w ciążę, więc się nie zabezpieczamy.
zależy w którym dniu miesiączki i jakie długie są cykle...czasem można zajść w ciążę...
xibalbaa napisał:
W dodatku seks podczas miesiączki jest bezpieczny, nie można wtedy zajść w ciążę, więc się nie zabezpieczamy. Wtedy jest przyjemniej...;-)
Ile Ty masz lat , moja droga , zeby pisac takie rzeczy? Podczas miesiaczki można zajść w ciaze ! .To tylko kwestia dlugosci cyklu , ktory łatwo ulega zmianom np. pod wpływem stresu, zmiany klimatu czy przeziębienia. Kobiety , ktore maja krotkie cykle badz nieregularne musza sie liczyc a taka ewentualnoscia. Owulacja może wystąpić niedługi czas po miesiączce a plemniki mogą żyć w organizmie kobiety nawet kilka dni. Wtedy do zapłodnienia może dojść jakiś czas po(miesiaczka wystepuje w ok.14 dni od owulacji , a nie jak niektore kobiety uwazaja w polowie cyklu !)Zasada obserwacji cyklu sie klania.
Ostatnio edytowany przez Jeanne (2008-08-09 09:08:06)