waze wiecej od swojego chlopaka... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » waze wiecej od swojego chlopaka...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 20 ]

1

Temat: waze wiecej od swojego chlopaka...

to mnie troche denerwuje... w sumie mam normalna wage, jak to kobitka, chcialabym stracic pare kilo sama dla siebie, ale nawet gdybym te "pare kilo" stracila, to wygladalabym przy moim lubym grubo... bo on taka chudzinka jest i choc go bardzo kocham, to namawiam go, zeby jakos staral sie przytyc, nie wiem czy to z mojej strony jest zlosliwe czy nie... widok jego wystajacych zeberek przeszkadza mi juz coraz mniej, za to widok mojego nadmiaru tluszczu staje sie coraz wyrazniejszy.... nie moge sie powstrzymac od porownywania siebie z nim.. no bo jak to idiotycznie wyglada chocby gdy probuje mnie niesc na rekach... jakby dziecko dzwigalo mame -.-
jest pol-wlochem i ma bardzo ladne rysy twarzy i taki amant z niego jak na 19 latka ze hej tongue ma 1,84 m i 61 kg, no to mozna sobie wyobrazic co nieco.. nie wiem czy mam po prostu przymknac na to oko, wiem ze on nie zacznie sie obzerac, bo nawet nie ma na to czasu, sam sobie nie ugotuje nigdy, bo mu sie nie chce i tak je ten 1, w porywach 2 posilki dziennie i coz sie dziwic... ale nie chce miec kompleksow z tego powodu, bo i tak nie jestem idealem i widze w sobie mase niedociagniec... i co tu z takim robic :[

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: waze wiecej od swojego chlopaka...

No i co w związku z tym?
Kocha Cię ,Ty kochasz jego więc po co wynajdowac sobie jakieś dziwne problemy?Źle sie czujesz ze swoją ''nadwagą"to schudnij tylko moze Twoja druga połówka nie lubi chudzielców.Lepiej ciesz sięz tego co masz a nie zatruwasz sobie głowę

3

No właśnie może zamiast katować go jedzeniem, zaczniesz mniej jeść. To też sposób na rozwiązanie problemu. No a jeśli kiedyś się rozstaniecie to pozostanie Ci nie tylko twoja waga. To też ważne.

4

Nie mam nadwagi, tylko on ma niedowage...

5

Ja też mam strasznie chudego partnera a sama jestem poprostu duża.Ale nam to nie przeszkadza.On mawia:"wiecej ciebie do kochania"
Wiec uszy do gory smile

6

no a ja mam na odrot.Waze mniej niz 60 kg,a on ponad 90.I co poradzic?
Przeciez nie powiem mu: 'jedz mniej i zacznij sie odchudzac'.

7

no tak.. tylko raz wazyl tak z 58 i po prostu wygladal jak szkielet:P czasem sie po prostu martwie o jego zdrowie, on nieraz lapie takieeego lenia, moze to przez oslabienie organizmu, wiadomo ze gdyby wazyl tak z 70 kg to bym po prostu stwierdzila ze jest leniwy i lubi spac po 15 godzin... ale i niedowaga i nadwaga zle wplywa na czlowieka a otoczenie, tutaj dodatkowo wplywa na mnie hmm

Mam podobnie.  Kiedyś miałam partnera, który miał prawie 190 cm wzrostu i ważył jakieś 80 kg, wtedy wszyscy mówili mi "ohhh...ale z Ciebie kruszynka, jaka Ty malutka". Teraz mam chłopaka, który ma 173, czyli jakieś 3 cm więcej, niż ja i waży około 48 kg (!).
Teraz czuję się jak kuleczka, a wszyscy nagle zauważają moje prawdziwe oblicze.
Ale cóż... trzeba patrzeć na to co się czuje, a nie na to, co inni mówią.

9

moze to odpowiedni czas aby zabrac go do lekarza.

10

Ja mam podobna sytuacje z tym ze ja waze od niego jakies 20kg mniej a wygladam przy nim jakbym miala 20kg wiecej. On jest wysoki 1,85 i nie widac po nim tych 75kg a ja na wzrost nie narzekam 1,75 i 55kg a mimo to wygladam jak slon przy nim i strasznie zle sie z tym czuje ale co zrobic?? On twierdzi ze bardzo mu sie podobam ale ja i tak mam kompleksy...

11

Jak to wygladasz jak slon? 55kg przy Twoim wzroscie wedlug wskaznika bmi to juz chyba niedowaga:P A Twoj chlopak wazy 14 kg wiecej niz moj!

12

samotny aniol85 napisał/a:

Ja mam podobna sytuacje z tym ze ja waze od niego jakies 20kg mniej a wygladam przy nim jakbym miala 20kg wiecej. On jest wysoki 1,85 i nie widac po nim tych 75kg a ja na wzrost nie narzekam 1,75 i 55kg a mimo to wygladam jak slon przy nim i strasznie zle sie z tym czuje ale co zrobic?? On twierdzi ze bardzo mu sie podobam ale ja i tak mam kompleksy...

Jaki ty rozmiar nosisz? Przy tej wadze musisz wrecz chudo wygladac, tak mi sie wydaje.

13

ja waże coś kolo 50 kilo a moj chłopak 95 i co ja mam powiedziec? piszecie ze nie ,mowicie swoim chłopakom ze maja schudnąc, ja niestety mówię bo mój men ma nadwagę nawet lekarz mu mówił a on dalej nic.Jak kiedyś nosił rozmiar M to Teraz XL/XXL....
Wiecznie powtarza ze nie będzie jadł kolacji,ale to przecież nic nie da, bo on musi zacząć ćwiczyć!Jak kupi ciastka to naraz całe opakowanie zje, jak je obiad to napycha sie do bólu brzucha bo jak mówi-"jak mu coś smakuje to zje wszystko nawet na siłe".
Nie wiem co mam z nim zrobić, chyba założę nowy wątek na forum.Akceptuje go takim jakim jest ale chcę żeby był zdrowy bo taka waga w wieku 25 lat to trochę za duzo.dodam ze moje kochanie ma cały brzuch w rozstępach , nawet na plecach ma ich parę......

14

Jesli nie chce zrezygnowac z jedzenia, to powinien cwiczyc. Moj brat je za dwoch, ale non stop jezdzi na rowerze. 100 km dziennie jak ma duzo czasu :> Inaczej wazylby juz 200 kg, a wazy 85-90 i to nie samym tluszczem, tylko wlasnie masa miesni u niego to ten wiekszy %. Ale z moich obserwacji i tak wyniklo, ze trudniej facetowi jest utyc niz schudnac.. Bo mezczyzni z natury sa szczupli o ile sie troche ruszaja, a kobieta zawsze powinna miec jakis tluszczyk, ale na odpowiednim poziomie.

15

No i faceci z natury maja wiecej miesni i wieksza predyspozycje do ich budowania z powodu duzej ilosci testosteronu. U faceta jest 'domyslnie' 15% tluszczu, 40% miesni,a u kobiety 20 % miesni i 25% tluszczu.
Zauwazcie,ze niemal wszyscy chlopcy w okresie dojrzewania sa szczupli/chudzi.. A ja w tym czasie np. przytylam tongue

16

Ja miałam sytuacje gdzie chłopak był bardzo chudy ważył 56 kg, a ja  maksymalnie 73 , a jak się poznaliśmy ważyłam 68, i nie miałam nadwagi, i w sumie nie wadziło to nam, on się cieszy z tego jak wyglądam smile
To żaden problem że facet waży mniej, ważne by miał siłę, mój nosił mnie na rękach (ale bym chciała by znów mnie ponosił ... )

17

moim zdaniem jeśli ty kochasz go a on kocha ciebie to nie powinnaś przejmować się tak płachymi sprawami. W życiu nie liczy się tylko wygląd !

18

Dobrze jest mała ^^ nie przejmuj się mała, póki się kochacie. możesz oczywiście schudnąć coś i myślę że i jemu i tobie będzie dobrze, ale nie jest to obowiązkowe, pozdrawiam smile

19

supcio.. co dwa szkielety to nie jeden ^^

Posty [ 20 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » waze wiecej od swojego chlopaka...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024