Nie daje rady prosze poradzcie co mam robic jak sie zachowywac - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Nie daje rady prosze poradzcie co mam robic jak sie zachowywac

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Nie daje rady prosze poradzcie co mam robic jak sie zachowywac

Od 2000 roku jestesmy razem a od 8 lat malzenstwem ponad 3 lata temu rozstalismy sie na 1.5 roku ale maz dzwonil i prosil abysmy wrocili do siebie,musze wspomniec ze w tym czasie maz mial partnerke przez 7 m-c ale dzwoniac prosil ze chce byc tylko ze mna ze ja sie dla niego licze byly dlugie rozmowy i decyzja o powrocie do siebie ale jego dzieci a ma ich 3 z pierwszego malzenstwa a ja dwoje i wszystkie dzieci sa dorosle i maja swoje rodziny, corki nie akceptuja naszego powrotu  pdo siebie a nawet obiecaly ze pokaza mi droge do piekla,maz obiecal ze zalatwi to aby bylo dobrze bo to ja jestem wazna dla niego ale teraz jest tak ze jak tylko ktoras z jego corek zadzwoni  to juz leci nawet jest tak ze jak sa jakies swieta to ja mysle o prezentach dla wnuczat nawet meza a nie uslyszalam nigdy nawet slowa dziekuje jest mi przykro bo wydaje mi sie ze mezowi ta sytuacja odpowiada a jestem zraniona Prosze poradzcie mi jak mam postepowac,bo w takich momentach nie czuje sie kochana a wrecz ze mezowi to odpowiada bo o nic nie musi sie martwic ja prezenty zalatwie o niego tez zadbam .Prosze doradzcie co mam robic bo chyba wpadam w depresje.Pozdrawiam serdecznie zalamana.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nie daje rady prosze poradzcie co mam robic jak sie zachowywac

Bardzo chaotycznie napisane,ciezko zrozumieć. Porozmawiaj z mezem i powiedz mu co ci sie nie podoba. Od początku na to pozwolilas wiec teraz ciezko sie będzie przestawić bo maz uważa ze jak tak bylo to tak powinno zostac.

3

Przepraszam ze tak chaotycznie napisalam ale jestem tym bardzo zdenerwowana i zle sie czuje a rozmowa z mezem chyba nic nie pomoze bo juz nie raz probowalam i obiecal ze zalatwi ale mi sie wydaje ze jemu jest dobrze bo to on jest ten super a ja nadal na straconej pozycji

4

A moze poprostu ja powinnam odpuscic sobie i poprostu myslec tylko o swoich dzieciach i wnukach nie wiem naprawde co robic juz sobie mowilam ze nie bede sie interesowac prezentami dla jego wnuczat ale wiem ze to by spra a ona jestwilo mu przykrosc i dalej to ja pierwsza wyciagam reke a ona jest zawsze niezauwazona.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Nie daje rady prosze poradzcie co mam robic jak sie zachowywac

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024