Mój były chłopak jest strasznie uparty - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mój były chłopak jest strasznie uparty

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Mój były chłopak jest strasznie uparty

Witam :) chciałam was zapytać co mogę zrobić w takiej sytuacji jak moja. Byłam z chłopakiem nie całe pół roku i pierwsze 3 miesiące były najlepsze jakie tylko mógłby sobie ktoś wyobrazić 4 miesiąc zaczęły się okropne sprzeczki dodam jeszcze że to z mojego powodu bo jestem straszną zazdrośnicą,złośliwa,zadziorna i czasami zbyt chamska. I niekiedy zdarzały się momenty sytuacje w których powiedziałam mu za dużo przykrych słów (dodam do tego że to jest typ takiego sportowca twardziela ale jak się go pozna bliżej jest tak strasznie troskliwy i miły i jest bardzo dobrym człowiekiem) I 5 miesiąc był miesiącem przerwy niby nie rozmawialiśmy my wtedy tak wgl przez tydzień a potem tak niby gadaliśmy ale tak oschle do siebie potem pod koniec miesiąca były moje urodziny i złożył i przepiękne życzenia i że bardzo mnie przeprasza za wszystko że jestem jego jedyną i najwspanialszą kobietą poczułam sie wtedy na prawdę wyjątkowo tylko to nie było niestety na żywo tylko przez fejsa ale liczy sie gest jak to cie mówi :) a że jeszcze nie ma prawa jazdy bo nie zdążył zrobić(18lat) a mamy od siebie daleko troszkę więc były momenty że wgl sie nie widzieliśmy ale zawsze pisaliśmy. I potem były 2 tygodnie jak było między nami okej i mieliśmy sie zobaczyć w niedziele (po miesiącu czasu nie widzenia) ale nie przyjechał do mnie bo mówił że nie miał z kim a potem mi napisał że jedzie z chłopakami na kebaba i strasznie mnei to zdenerwowało i dodam że dla niego koledzy byli ważni ale lubiłam jego kolegów więc nigdy Mi to specjalnie nie przeszkadzało, no ale wracam do tamtego i wtedy jak Mi to napisał strasznie sie zdenerwowałam. No i po tym poszła taka fala słów że chyba za dużo powiedziałam i wiem że jego niektóre słowa bardzo bolały ale wtedy po prostu na to nie zważałam na jego uczucia bo on nie zwrócił uwagi na mnie tak Mi sie wydawało, i na drugi dzień w szkole ze mną zerwał poczułam sie okropnie chciałam go przeprosić ale nie chciał tego słuchać powiedział nie i tyle dzisiaj dokładnie mija miesiąc jak nie jesteśmy razem ale chodzimy do tej samej szkoły i oczywiście pogodziliśmy sie po tygodniu. No i wtedy chcieliśmy sie przyjaźnić.. fajnie bo pisaliśmy ze sobą i cały czas w szkole do mnie podchodził ( nie zachowywaliśmy sie jak para tylko jak znajomi) nie musicie sie domyślać z moejj strony to było bardzo ciężkie, ale wcześniej jak chciałam go przeprosić i cały czas prosiłam go o ostatnią szanse nie chce sie zgodzić jest cały czas na nie i nie i już powiedział Mi że mnie nie kocha te słowa złamały Mi serce w jakims sensie zabolało bardzo ale zdałam sobie sprawe że zalezy Mi na nim jak na żądnym innym moim chłopaku nie wiem czemu tak jest chce wiedzieć czy po mimo jego upartości i zachowania może do Mnie wrócić czy nie mam sie co łudzić na to ? Proszę o konkretną odpowiedź.

Zobacz podobne tematy :
Odp: Mój były chłopak jest strasznie uparty

Cięzko stwierdzic, nie raz dobrze jest po prostu odpuscic, tutaj w Twojej sytuacji to caly czas mu sie jakby narzucasz i on to wszystko kontroluje. Nie mowie zebys specjalnie sie do niego nie odzywala przez jakis czas, ale... Z drugiej strony najlepiej to powiedz mu wprost co czujesz, a jak nie poskutkuje to na jakis czas sobie odpusc. Ja bym tak zrobila, ale to Twoj wybor oczywiscie.

3

Mój też był taki uparty, teraz mam męża i jest całkowitym przeciwieństwem mojego byłego chłopaka.

4

Jak to mówią "nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki" ja nigdy nie próbowałam po rozstaniu wrócić do chłopaka, zerwaliśmy było minęło każdy się pozłościł a po dłuższym czasie nam przeszło każdy znalazł swoją drogę i mieliśmy dobry kontakt nawet potrafiliśmy się spotkać i śmiać ze starych wspomnień smile

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mój były chłopak jest strasznie uparty

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024