witam mam problem z facetem a nie mam z kim o tym porozmawiać
jesteśmy ze sobą 10 lat były gorsze dni ale to co sie stało w ostatnich dniach to mnie załamało spotkał sie z jakąś kobieta tak ooooo .... bo mu się nudziło to jego wytłumaczenie
Dziwne, a nie zauważyłaś czegoś niepokojącego ? Nie kłóciliście się ostatnio o coś ?
A to spotkanie jakie miało charakter?
nie wiem z esemesów wynikało ze sex
z początku wypierał sie wszystkiego ale jak mu powiedziałam że włamałam mu sie w telefon to nie wiedział co powiedzieć
były kutnie jak w każdym związku kurcze jak sie o tym wszystkim dowiedziałam to nie wiedziałam co z sobą zrobię ![]()
Witam tez mam podobny problem tylko ze o zdradzie wiem bo mi sie przyznal ze wrocil do swojej eks ktora ma dziecko a swoim praktycznie się nie interesuje choc jeszcze razem mieszkamy. Zlozyl pozew rozwodowy bo chce jak to powiedzial od nowego roku zycie sobie z nia ukladac. Ostatnio wyrzuty mi robil ze utrudniam mu kontakty dzieckiem to mnie śmiesZy bo jest razem z nim w domu... Mowi ze jest dla niego wazna to kupuje jej jajko niespodziankę:) i mi mowi ze tez bylam dla niego wazna nie dawno i to bardzo wazna. Nawet auto mi naprawil gdzie mu nic nie mowilam i powiedzial mi że zrobil tp zrobil i zebym spokojnie sobie jezdzila. O co mu chodzi czy on jest nie pewny tego wszystkiego??? Czy co??
Zawsze Mu sprawdzasz telefon?