jak zaufać facetowi - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » jak zaufać facetowi

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: jak zaufać facetowi

witam mam problem z facetem a nie mam z kim o tym porozmawiać hmm jesteśmy ze sobą 10 lat były gorsze dni ale to co sie stało w ostatnich dniach  to mnie załamało spotkał sie z jakąś kobieta tak ooooo .... bo mu się nudziło to jego wytłumaczenie

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: jak zaufać facetowi

Dziwne, a nie zauważyłaś czegoś niepokojącego ? Nie kłóciliście się ostatnio o coś ?

3

A to spotkanie jakie miało charakter?

4

nie wiem z esemesów wynikało ze sex

5

z początku wypierał sie wszystkiego  ale jak mu powiedziałam że włamałam mu sie w telefon  to nie wiedział co powiedzieć

6

były kutnie  jak w każdym związku kurcze jak sie o tym wszystkim dowiedziałam to nie wiedziałam co z sobą zrobię sad

Witam tez mam podobny problem tylko ze o zdradzie wiem bo mi sie przyznal ze wrocil do swojej eks ktora ma dziecko a swoim praktycznie się nie interesuje choc jeszcze razem mieszkamy. Zlozyl pozew rozwodowy bo chce jak to powiedzial od nowego roku zycie sobie z nia ukladac. Ostatnio wyrzuty mi robil ze utrudniam mu kontakty dzieckiem to mnie śmiesZy bo jest razem z nim w domu... Mowi ze jest dla niego wazna to kupuje jej jajko niespodziankę:) i mi mowi ze tez bylam dla niego wazna nie dawno i to bardzo wazna. Nawet auto mi naprawil gdzie mu nic nie mowilam i powiedzial mi że zrobil tp zrobil i zebym spokojnie sobie jezdzila. O co mu chodzi czy on jest nie pewny tego wszystkiego??? Czy co??

8

Zawsze Mu sprawdzasz telefon?

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » jak zaufać facetowi

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024