Zajmuję się tematyką rozwoju osobistego. Jest to moje hobby, a ostatnio, coraz częściej również praca.Bardzo mocno interesują mnie zwłaszcza mechanizmy rządzące relacjami damsko męskimi.
Od dłuższego czasu przeglądam to forum w celach poznawczych. Zdecydowałem się zarejestrować, aby niekiedy móc dopytać, a może czasem też wyrazić jakiś pogląd.
Widzę, że mężczyźni również egzystują na tym forum, więc myślę, że i mnie się uda.
Cześć
może znajdziesz tu ciekawy temat do porozmawiania i wyrażenia swojej opinii choc pewnie za własne poglądy wiele osób potrafi nieźle oczernić. Jednak jesli chcesz uniknąć krytyki nic nie rób, nic nie mów, badz nikim
Miłego wieczoru ![]()
Cześć
może znajdziesz tu ciekawy temat do porozmawiania i wyrażenia swojej opinii choc pewnie za własne poglądy wiele osób potrafi nieźle oczernić. Jednak jesli chcesz uniknąć krytyki nic nie rób, nic nie mów, badz nikim
![]()
Miłego wieczoru
Zatem wyrażę pierwszą opinię: chyba ktoś właśnie świeżo Ci dopiekł na Forum, skoro piszesz taką rzecz:D
chloe2 napisał/a:Cześć
![]()
Miłego wieczoruZatem wyrażę pierwszą opinię: chyba ktoś właśnie świeżo Ci dopiekł na Forum, skoro piszesz taką rzecz:D
No patrz jak sie znasz na ludziach
denerwować sie przez "kozaka w necie" nie mam w zwyczaju ale czasem widzę ze ludzie odreagowują tutaj na innych swój zly humor i lubią (z racja czy bez niej) komuś dowalić ![]()
Egoistyczne prawo wybaczania, przytoczone w jednej z książek Briana Tracy brzmi:
'nigdy nie chowam urazy, wobec ludzi, którzy wobec mnie zawinili. podczas gdy ja się nią dręczę, oni chodzą na tańce'.
Może nie zawsze łatwo je zastosować, ale warto.
No tak ciekawe i mądre słowa
poza tym ja się tez kieruje biblijnymi tymi poniżej posta ![]()
Witaj Znachor .Zajmujesz się leczeniem ludzi? O jakie konkretnie mechanizmy Ci chodzi ?Jak masz bardzo bogatą wiedzę to może się czegoś naucze od Ciebie Pozdrawiam Cię
No tak ciekawe i mądre słowa
poza tym ja się tez kieruje biblijnymi tymi poniżej posta
Cloe2; zobaczyłem Twój cytat z Kazania na Górze już wcześniej.
Tęczowa pani; nie zajmuję się leczeniem, choć mam ciągoty do zielarstwa, a zwłaszcza wyrobu nalewek malinowych:D
Staram się zwyczajnie zrozumieć to, co kobiety lubią nazywać 'chemią'.
Mam ciągotki do słodkości więc może polecisz mi jakiś przepis ?